Přejít na obsah

Fotka

GgStat

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1202 odpovědí na toto téma

#481 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 383 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2009 - 11:34

Je to vlastne takova distribucni funkce nabyvajici hodnot od minimalni vysky po maximalni vysku, neco jako roztazenej histogram.

Vypadá to, jakoby se všechny mnou nalezené keše seřadily od nejníže po nejvýše položené a k tomu se pouze dohodily počty...

No to je presne ono, snadno pak zjistis v jakych vyskach lovis, histogram je znacne nepresny, nicmene ho muzes pouzit, pokud se ti libi vic.
  • 0
MaFa

#482 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2009 - 11:59

MaFa napsal/a:
To podbarveni opravim, muzes mi kdyztak poslat na mail v profilu seznam kesek z jednoho okresu, kde ti to nefunguje? Mohlo by to byt v diakritice, nahraval jsi ty okresy pomoci zelenyho makra (nepamatuju si jmeno, jenom ikonku) nebo pomoci mikromova?
Jink sirku mapy si zmen pomoc WIDTHNEXT 750 a budes mit cislicka tam kde maji byt.

Takže to máš na SZ. Importoval jsem to makrem (zelený flek) a smazání flagů nepomohlo. Schází tam toho víc než dost :( Ta šířka mapy mně zatím netrápí, mám ji tam zatím nahozenou jen pro kontrolu..
  • 0

#483 Rufuc

Rufuc

Rufuc

• Members
  • PipPipPip
  • 746 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2009 - 17:16

Našel jsem patesátou cache a když jsem vygeneroval statistiku, tak mi to v milnících u té padesáté dalo interval 0. Cvičně jsem si dal 51. nález a u padesáté se intrerval dosadil, nula byla u 51. Myslím, že to tak nemá dělat, což?co s tím? GgStat 1.1.12a a GeoGet Verze 2.0.25 P.S.: Dělá to, pokud si dám MILESTONESTEP po 10 či 50.Pokud to nastavím na 100 tak se to u poslední keše v seznamu nastaví dobře
  • 0
GeoWiki - Vše co jste chtěli vědět o Geocachingu
Garmin Oregon GPS Wiki - Vše co jste chtěli vědět o Garmin Oregonu
Geoget - Jak rozchodit Geoget, statistiky aj.
Instalace Topo czech do počítače

#484 PetrX

PetrX

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 437 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2009 - 20:32

Tak už jsem zapracoval na generátoru mapy krajů/okresů a už mi jakž tak jde vepisování hodnot do mapy. Je to použitelný tak do šířky obrázku 400px. Zatím to mám jen doma u sebe a jen pro kraje. Zkusím ještě přidělat ještě to procentuální zastoupení a pak se vrhnu na okresy, ale to bude na delší dobu, přeci jenom jich je docela dost ;). Takže vydržte a brzy se dočkáte.
  • 0

#485 PetrX

PetrX

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 437 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2009 - 20:36

Ještě přikládám ukázku: http://pozemni-stavi...MEEPPAASSUUJJZZ
  • 0

#486 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2009 - 20:57

to PetrX: myslíš, že by se u mapy okresů daly zobrazit hranice krajů. Myslím, že je to pak přehlednější. A kdyby to uměla i současná mapka, bylo by to supr ;)
  • 0

#487 PetrX

PetrX

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 437 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2009 - 21:06

sobikovi napsal/a:
to PetrX: myslíš, že by se u mapy okresů daly zobrazit hranice krajů. Myslím, že je to pak přehlednější. A kdyby to uměla i současná mapka, bylo by to supr ;)

Myslíš jako tučnější zobrazení hranic okresů v místě hranic krajů? To by myslím šlo po menší úpravě v grafickém editoru (podklad pro tvorbu je png obrázek). uvidím jestli se mi s tím něco povede udělat ;).
  • 0

#488 Archi1

Archi1

Archi1

• Members
  • PipPipPip
  • 867 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2009 - 21:40

PetrX napsal/a:

sobikovi napsal/a:

Myslíš jako tučnější zobrazení hranic okresů v místě hranic krajů? To by myslím šlo po menší úpravě v grafickém editoru (podklad pro tvorbu je png obrázek). uvidím jestli se mi s tím něco povede udělat ;).

Tak tohle by se moc zamlouvalo.
  • 0
Archi1 +/- 49°23.727;15°35.447 Ježek bodne

#489 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2009 - 22:11

PetrX napsal/a:

sobikovi napsal/a:

jj, tak jsem to myslel. tlustčí čáru hranic krajů v mapce okresů
  • 0

#490 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 383 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2009 - 22:29

To Rufuc: chybycka se vloudila, bude opraveno v dalsi verzi.

To sobikovi I ty mas ty okresy opraveny - gord nepocital s nulovym casem, takze si tam klidne muzes nejaky doplnit, nebo chvilku pockat na dalsi verzi, i ty barvicky uz by mely byt OK
  • 0
MaFa

#491 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2009 - 22:51

MaFa napsal/a:
To sobikovi I ty mas ty okresy opraveny - gord nepocital s nulovym casem, takze si tam klidne muzes nejaky doplnit, nebo chvilku pockat na dalsi verzi, i ty barvicky uz by mely byt OK

Díky, myslím že vydržím na novou verzi. Asi je nás víc, kdo nemá vyplněný čas nálezu..
  • 0

#492 Pozdni sber

Pozdni sber

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 40 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2009 - 23:18

sobikovi napsal/a:
Díky, myslím že vydržím na novou verzi. Asi je nás víc, kdo nemá vyplněný čas nálezu..

Časů nálezů mám docela poskromnu. A taky jsem chvíli mazal a nahrával tagy okresů. Na novou verzi rád počkám.
  • 0

#493 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 136 příspěvků(y)

Publikováno 20 leden 2009 - 7:35

Tak ne ze bych nepocital s nulovym casem, ale v jedne casti selectu jsem pouzil omylem jiny sloupec nez v druhe casti selectu. Oprava primitivni, uz to posilam MaFovi.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#494 weselka

weselka

weselka

• Members
  • PipPipPip
  • 698 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2009 - 10:53

Hojte ggstatáci, tož ty statistiky to je fakt bomba a děkuju vám za to. My cvičené opice na používání klávesnice jen zíráme. Já např nemám na většině nálezů vůbec čas, takže zatím jen slintám a s nedočkavostí vyhlížím novou verzi. ;) Tip: nevím jestli se po tom už někdo ptal. Uvítal bych ve statistice víc informací o vlastních keších. Počty nálezů a žebříček kešerů na mých keších. a ještě dvě otázky: 1. v jakém tvaru zapsat do nastavení pluginu ggstatu2 domácí souřadnice? protože asi kvůli tomu mi nefunguje stat vzdáleností a směrů 2. a taky jak zapsat adresář na FTP... protože ať tam píšu co tam píšu, tak se to tam nenakopíruje. Dík za info
  • 0
www.povetrnik.cz

#495 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 383 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2009 - 11:02

Gord uz na statistikach vlastnich kesi pracuje, je tam spousta koncepcniho a grafickeho rozhodovani, takze to bude asi jeste chvilku trvat. 1) melo by to byt desetinne cislo, takze neco jako 50.23242 a 14.23223, pokud nefunguje tecka, tak bych zkusil carku. Jinak bezna chyba je, ze neni nastaven uzivatel v GG2 2) Tak to je otazka spis pro mikroma
  • 0
MaFa

#496 mikrom

mikrom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 968 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2009 - 11:03

weselka napsal/a:
1. v jakém tvaru zapsat do nastavení pluginu ggstatu2 domácí souřadnice? protože asi kvůli tomu mi nefunguje stat vzdáleností a směrů
2. a taky jak zapsat adresář na FTP... protože ať tam píšu co tam píšu, tak se to tam nenakopíruje.

1. ve tvaru v jakem se Ti ukazi v profilu na gc.com kdyz kliknes na Vložený obrázek tak v adresnim radku. cili neco jako: lat=50.558708&lng=15.913619 a z toho jen ty cisla
2. na opload na FTP se vykasli a uploaduj statisiky geojarrym primo do profilu
  • 0

#497 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 136 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2009 - 12:07

weselka napsal/a:
Uvítal bych ve statistice víc informací o vlastních keších. Počty nálezů a žebříček kešerů na mých keších.

Jo, takovych nas je spousta :) Problem je v tom, ze tyto informace v GG nejsou ulozeny. Takze napred musime vyresit koncepcni zalezitost: jak je ziskat. Jejich prezentace je pak jen otazkou casu.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#498 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 531 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2009 - 13:08

Vyjdu tomuto pozadavku vstric malou upravou v dalsi verzi Geogetu - u vlastnich kesi se nebude provadet automaticke odmazavani logu. Takze kdyz si tam pak nekdo naimportuje trebas listing vlastni kese se vsemi logy, mely by vsechno ty logy v databazi zustat.
  • 0

#499 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 383 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2009 - 13:31

Nezapomen, ze uzivatel by mel mit moznost definovat vic moznych vlastniku, jako treba: kacer kacer a syn kacer&company Parta nadsenych kaceru atd. GgStat ma uz ted moznost pridat dalsi vlastniky (resp. jmena nebo aliasy)
  • 0
MaFa

#500 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 531 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2009 - 13:51

To, v soucasne dobe, mozne neni. Ale do budoucna s necim takovym pocitam. ted to funguje tak, ze se tam vyhledava jmeno, co zadas jako GC jmeno v konfiguraci. Takze kdyz tam zadas MaFa, najde ti to i: MaFa a banda sexy vampu v bikinach ;)
  • 0

4 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama