No to je presne ono, snadno pak zjistis v jakych vyskach lovis, histogram je znacne nepresny, nicmene ho muzes pouzit, pokud se ti libi vic.Vypadá to, jakoby se všechny mnou nalezené keše seřadily od nejníže po nejvýše položené a k tomu se pouze dohodily počty...
GgStat
Publikováno 19 leden 2009 - 11:34
Publikováno 19 leden 2009 - 11:59
Takže to máš na SZ. Importoval jsem to makrem (zelený flek) a smazání flagů nepomohlo. Schází tam toho víc než dost Ta šířka mapy mně zatím netrápí, mám ji tam zatím nahozenou jen pro kontrolu..MaFa napsal/a:
To podbarveni opravim, muzes mi kdyztak poslat na mail v profilu seznam kesek z jednoho okresu, kde ti to nefunguje? Mohlo by to byt v diakritice, nahraval jsi ty okresy pomoci zelenyho makra (nepamatuju si jmeno, jenom ikonku) nebo pomoci mikromova?
Jink sirku mapy si zmen pomoc WIDTHNEXT 750 a budes mit cislicka tam kde maji byt.
Publikováno 19 leden 2009 - 17:16
Garmin Oregon GPS Wiki - Vše co jste chtěli vědět o Garmin Oregonu
Geoget - Jak rozchodit Geoget, statistiky aj.
Instalace Topo czech do počítače
Publikováno 19 leden 2009 - 20:32
Publikováno 19 leden 2009 - 20:36
Publikováno 19 leden 2009 - 20:57
Publikováno 19 leden 2009 - 21:06
sobikovi napsal/a:
to PetrX: myslíš, že by se u mapy okresů daly zobrazit hranice krajů. Myslím, že je to pak přehlednější. A kdyby to uměla i současná mapka, bylo by to supr
Myslíš jako tučnější zobrazení hranic okresů v místě hranic krajů? To by myslím šlo po menší úpravě v grafickém editoru (podklad pro tvorbu je png obrázek). uvidím jestli se mi s tím něco povede udělat .
Publikováno 19 leden 2009 - 21:40
PetrX napsal/a:
sobikovi napsal/a:
to PetrX: myslíš, že by se u mapy okresů daly zobrazit hranice krajů. Myslím, že je to pak přehlednější. A kdyby to uměla i současná mapka, bylo by to supr
Myslíš jako tučnější zobrazení hranic okresů v místě hranic krajů? To by myslím šlo po menší úpravě v grafickém editoru (podklad pro tvorbu je png obrázek). uvidím jestli se mi s tím něco povede udělat .
Tak tohle by se moc zamlouvalo.
Publikováno 19 leden 2009 - 22:11
jj, tak jsem to myslel. tlustčí čáru hranic krajů v mapce okresůPetrX napsal/a:
sobikovi napsal/a:
Publikováno 19 leden 2009 - 22:29
To sobikovi I ty mas ty okresy opraveny - gord nepocital s nulovym casem, takze si tam klidne muzes nejaky doplnit, nebo chvilku pockat na dalsi verzi, i ty barvicky uz by mely byt OK
Publikováno 19 leden 2009 - 22:51
Díky, myslím že vydržím na novou verzi. Asi je nás víc, kdo nemá vyplněný čas nálezu..MaFa napsal/a:
To sobikovi I ty mas ty okresy opraveny - gord nepocital s nulovym casem, takze si tam klidne muzes nejaky doplnit, nebo chvilku pockat na dalsi verzi, i ty barvicky uz by mely byt OK
Publikováno 19 leden 2009 - 23:18
sobikovi napsal/a:
Díky, myslím že vydržím na novou verzi. Asi je nás víc, kdo nemá vyplněný čas nálezu..
Časů nálezů mám docela poskromnu. A taky jsem chvíli mazal a nahrával tagy okresů. Na novou verzi rád počkám.
Publikováno 20 leden 2009 - 7:35
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 23 leden 2009 - 10:53
Publikováno 23 leden 2009 - 11:02
Publikováno 23 leden 2009 - 11:03
1. ve tvaru v jakem se Ti ukazi v profilu na gc.com kdyz kliknes na tak v adresnim radku. cili neco jako: lat=50.558708&lng=15.913619 a z toho jen ty cislaweselka napsal/a:
1. v jakém tvaru zapsat do nastavení pluginu ggstatu2 domácí souřadnice? protože asi kvůli tomu mi nefunguje stat vzdáleností a směrů
2. a taky jak zapsat adresář na FTP... protože ať tam píšu co tam píšu, tak se to tam nenakopíruje.
2. na opload na FTP se vykasli a uploaduj statisiky geojarrym primo do profilu
Publikováno 23 leden 2009 - 12:07
weselka napsal/a:
Uvítal bych ve statistice víc informací o vlastních keších. Počty nálezů a žebříček kešerů na mých keších.
Jo, takovych nas je spousta Problem je v tom, ze tyto informace v GG nejsou ulozeny. Takze napred musime vyresit koncepcni zalezitost: jak je ziskat. Jejich prezentace je pak jen otazkou casu.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 23 leden 2009 - 13:08
Publikováno 23 leden 2009 - 13:31
Publikováno 23 leden 2009 - 13:51
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů