Přejít na obsah

Fotka

GgStat

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1202 odpovědí na toto téma

#481 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 383 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2009 - 11:34

Je to vlastne takova distribucni funkce nabyvajici hodnot od minimalni vysky po maximalni vysku, neco jako roztazenej histogram.

Citace

Vypadá to, jakoby se všechny mnou nalezené keše seřadily od nejníže po nejvýše položené a k tomu se pouze dohodily počty...

No to je presne ono, snadno pak zjistis v jakych vyskach lovis, histogram je znacne nepresny, nicmene ho muzes pouzit, pokud se ti libi vic.
  • 0
MaFa

#482 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 958 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2009 - 11:59

Citace

MaFa napsal/a:
To podbarveni opravim, muzes mi kdyztak poslat na mail v profilu seznam kesek z jednoho okresu, kde ti to nefunguje? Mohlo by to byt v diakritice, nahraval jsi ty okresy pomoci zelenyho makra (nepamatuju si jmeno, jenom ikonku) nebo pomoci mikromova?
Jink sirku mapy si zmen pomoc WIDTHNEXT 750 a budes mit cislicka tam kde maji byt.

Takže to máš na SZ. Importoval jsem to makrem (zelený flek) a smazání flagů nepomohlo. Schází tam toho víc než dost :( Ta šířka mapy mně zatím netrápí, mám ji tam zatím nahozenou jen pro kontrolu..
  • 0

#483 Rufuc

Rufuc

Rufuc

• Members
  • PipPipPip
  • 746 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2009 - 17:16

Našel jsem patesátou cache a když jsem vygeneroval statistiku, tak mi to v milnících u té padesáté dalo interval 0. Cvičně jsem si dal 51. nález a u padesáté se intrerval dosadil, nula byla u 51. Myslím, že to tak nemá dělat, což?co s tím? GgStat 1.1.12a a GeoGet Verze 2.0.25 P.S.: Dělá to, pokud si dám MILESTONESTEP po 10 či 50.Pokud to nastavím na 100 tak se to u poslední keše v seznamu nastaví dobře
  • 0
GeoWiki - Vše co jste chtěli vědět o Geocachingu
Garmin Oregon GPS Wiki - Vše co jste chtěli vědět o Garmin Oregonu
Geoget - Jak rozchodit Geoget, statistiky aj.
Instalace Topo czech do počítače

#484 PetrX

PetrX

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 437 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2009 - 20:32

Tak už jsem zapracoval na generátoru mapy krajů/okresů a už mi jakž tak jde vepisování hodnot do mapy. Je to použitelný tak do šířky obrázku 400px. Zatím to mám jen doma u sebe a jen pro kraje. Zkusím ještě přidělat ještě to procentuální zastoupení a pak se vrhnu na okresy, ale to bude na delší dobu, přeci jenom jich je docela dost ;). Takže vydržte a brzy se dočkáte.
  • 0

#485 PetrX

PetrX

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 437 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2009 - 20:36

Ještě přikládám ukázku: http://pozemni-stavi...MEEPPAASSUUJJZZ
  • 0

#486 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 958 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2009 - 20:57

to PetrX: myslíš, že by se u mapy okresů daly zobrazit hranice krajů. Myslím, že je to pak přehlednější. A kdyby to uměla i současná mapka, bylo by to supr ;)
  • 0

#487 PetrX

PetrX

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 437 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2009 - 21:06

Citace

sobikovi napsal/a:
to PetrX: myslíš, že by se u mapy okresů daly zobrazit hranice krajů. Myslím, že je to pak přehlednější. A kdyby to uměla i současná mapka, bylo by to supr ;)

Myslíš jako tučnější zobrazení hranic okresů v místě hranic krajů? To by myslím šlo po menší úpravě v grafickém editoru (podklad pro tvorbu je png obrázek). uvidím jestli se mi s tím něco povede udělat ;).
  • 0

#488 Archi1

Archi1

Archi1

• Members
  • PipPipPip
  • 870 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2009 - 21:40

Citace

PetrX napsal/a:

Citace

sobikovi napsal/a:

Myslíš jako tučnější zobrazení hranic okresů v místě hranic krajů? To by myslím šlo po menší úpravě v grafickém editoru (podklad pro tvorbu je png obrázek). uvidím jestli se mi s tím něco povede udělat ;).

Tak tohle by se moc zamlouvalo.
  • 0
Archi1 +/- 49°23.727;15°35.447 Ježek bodne

#489 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 958 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2009 - 22:11

Citace

PetrX napsal/a:

Citace

sobikovi napsal/a:

jj, tak jsem to myslel. tlustčí čáru hranic krajů v mapce okresů
  • 0

#490 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 383 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2009 - 22:29

To Rufuc: chybycka se vloudila, bude opraveno v dalsi verzi.

To sobikovi I ty mas ty okresy opraveny - gord nepocital s nulovym casem, takze si tam klidne muzes nejaky doplnit, nebo chvilku pockat na dalsi verzi, i ty barvicky uz by mely byt OK
  • 0
MaFa

#491 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 958 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2009 - 22:51

Citace

MaFa napsal/a:
To sobikovi I ty mas ty okresy opraveny - gord nepocital s nulovym casem, takze si tam klidne muzes nejaky doplnit, nebo chvilku pockat na dalsi verzi, i ty barvicky uz by mely byt OK

Díky, myslím že vydržím na novou verzi. Asi je nás víc, kdo nemá vyplněný čas nálezu..
  • 0

#492 Pozdni sber

Pozdni sber

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 40 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2009 - 23:18

Citace

sobikovi napsal/a:
Díky, myslím že vydržím na novou verzi. Asi je nás víc, kdo nemá vyplněný čas nálezu..

Časů nálezů mám docela poskromnu. A taky jsem chvíli mazal a nahrával tagy okresů. Na novou verzi rád počkám.
  • 0

#493 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 173 příspěvků(y)

Publikováno 20 leden 2009 - 7:35

Tak ne ze bych nepocital s nulovym casem, ale v jedne casti selectu jsem pouzil omylem jiny sloupec nez v druhe casti selectu. Oprava primitivni, uz to posilam MaFovi.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#494 weselka

weselka

weselka

• Members
  • PipPipPip
  • 698 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2009 - 10:53

Hojte ggstatáci, tož ty statistiky to je fakt bomba a děkuju vám za to. My cvičené opice na používání klávesnice jen zíráme. Já např nemám na většině nálezů vůbec čas, takže zatím jen slintám a s nedočkavostí vyhlížím novou verzi. ;) Tip: nevím jestli se po tom už někdo ptal. Uvítal bych ve statistice víc informací o vlastních keších. Počty nálezů a žebříček kešerů na mých keších. a ještě dvě otázky: 1. v jakém tvaru zapsat do nastavení pluginu ggstatu2 domácí souřadnice? protože asi kvůli tomu mi nefunguje stat vzdáleností a směrů 2. a taky jak zapsat adresář na FTP... protože ať tam píšu co tam píšu, tak se to tam nenakopíruje. Dík za info
  • 0
www.povetrnik.cz

#495 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 383 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2009 - 11:02

Gord uz na statistikach vlastnich kesi pracuje, je tam spousta koncepcniho a grafickeho rozhodovani, takze to bude asi jeste chvilku trvat. 1) melo by to byt desetinne cislo, takze neco jako 50.23242 a 14.23223, pokud nefunguje tecka, tak bych zkusil carku. Jinak bezna chyba je, ze neni nastaven uzivatel v GG2 2) Tak to je otazka spis pro mikroma
  • 0
MaFa

#496 mikrom

mikrom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 970 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2009 - 11:03

Citace

weselka napsal/a:
1. v jakém tvaru zapsat do nastavení pluginu ggstatu2 domácí souřadnice? protože asi kvůli tomu mi nefunguje stat vzdáleností a směrů
2. a taky jak zapsat adresář na FTP... protože ať tam píšu co tam píšu, tak se to tam nenakopíruje.

1. ve tvaru v jakem se Ti ukazi v profilu na gc.com kdyz kliknes na Vložený obrázek tak v adresnim radku. cili neco jako: lat=50.558708&lng=15.913619 a z toho jen ty cisla
2. na opload na FTP se vykasli a uploaduj statisiky geojarrym primo do profilu
  • 0

#497 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 173 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2009 - 12:07

Citace

weselka napsal/a:
Uvítal bych ve statistice víc informací o vlastních keších. Počty nálezů a žebříček kešerů na mých keších.

Jo, takovych nas je spousta :) Problem je v tom, ze tyto informace v GG nejsou ulozeny. Takze napred musime vyresit koncepcni zalezitost: jak je ziskat. Jejich prezentace je pak jen otazkou casu.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#498 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 549 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2009 - 13:08

Vyjdu tomuto pozadavku vstric malou upravou v dalsi verzi Geogetu - u vlastnich kesi se nebude provadet automaticke odmazavani logu. Takze kdyz si tam pak nekdo naimportuje trebas listing vlastni kese se vsemi logy, mely by vsechno ty logy v databazi zustat.
  • 0

#499 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 383 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2009 - 13:31

Nezapomen, ze uzivatel by mel mit moznost definovat vic moznych vlastniku, jako treba: kacer kacer a syn kacer&company Parta nadsenych kaceru atd. GgStat ma uz ted moznost pridat dalsi vlastniky (resp. jmena nebo aliasy)
  • 0
MaFa

#500 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 549 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2009 - 13:51

To, v soucasne dobe, mozne neni. Ale do budoucna s necim takovym pocitam. ted to funguje tak, ze se tam vyhledava jmeno, co zadas jako GC jmeno v konfiguraci. Takze kdyz tam zadas MaFa, najde ti to i: MaFa a banda sexy vampu v bikinach ;)
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama