HaLuMa napsal/a:
jsou dve moznosti:
1. nedoslo k identifikaci ownera. Ukazuje se ti v geogetu ta keska fialove, jako ze je tvoje?
2. Pokud ano, pak mam asi nekde chybu ja.
Ano, fialová je, tohle mi funguje.
Publikováno 25 leden 2009 - 22:49
HaLuMa napsal/a:
jsou dve moznosti:
1. nedoslo k identifikaci ownera. Ukazuje se ti v geogetu ta keska fialove, jako ze je tvoje?
2. Pokud ano, pak mam asi nekde chybu ja.
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 25 leden 2009 - 23:09
HaLuMa napsal/a:
Treba tak, ze si tu vlastni kesku otevres na webu, nechas si tam zobrazit vsechny logy a vyslednou stranku si ulozis do souboru a pak naimportujes.
Publikováno 25 leden 2009 - 23:19
Publikováno 25 leden 2009 - 23:23
Publikováno 25 leden 2009 - 23:38
Neznam GSAK, ale mohlo by se to tak jmenovat . Ta hodnota mi rekne, kde mam neco jako "teziste" svyho loveni. A k cemu to je? ... To je stejný, jako by ses me zeptal k cemu je prumerná vyska odlovenych kesi... (= hodnota vysky k tem souradnicim).MaFa napsal/a:
Myslis tim jako centroid co maj u GSAKu? A jak chces z jedne hodnoty udelat mapu? A k cemu vubec je takova hodnota, co ti to rekne? Zvlast kdyz uz takhle je ve statistikach spousta map udavajicich kde lovis.
Publikováno 25 leden 2009 - 23:41
MaFa napsal/a:
To je divny, logy pro vlastni kese se tahaji zaroven s tema kesema podle id. Kdyz je tedy v tabulce, tak by se mely pocitat i logy. V tom okne prubehu by to melo vypisovat kolik logu celkem to naslo, tak si to zkontroluj.
Publikováno 26 leden 2009 - 7:21
takhle jsem importoval, ale taky mi ggstat, teda aspon predchozi verze vypsala ze found logs 0 atd.. jeste na to mrknu..HaLuMa napsal/a:
Treba tak, ze si tu vlastni kesku otevres na webu, nechas si tam zobrazit vsechny logy a vyslednou stranku si ulozis do souboru a pak naimportujes. (k tomuto postupu lze donutit i GJ, ale asi to jeste nikdo neudelal)
takhle jsem to zkousel a nejak mi to neslo.. mam jmeno nastaveny i v template i v geogetu.. no du to zkusit jeste razHaLuMa napsal/a:
Treba tak, ze si tu vlastni kesku otevres na webu, nechas si tam zobrazit vsechny logy a vyslednou stranku si ulozis do souboru a pak naimportujes.
ale bylo.. jen jsem ho jeste nenahral na web vydrz..posmera napsal/a:
No já to mám trochu komplikovaně udělaný pač používám i mikromovo makro GgStat2 (které ještě nebylo aktualizováno)
Publikováno 26 leden 2009 - 9:18
P.S. Jinak jsem teď objevil malý kuriosní bug ve statistice "Nejúspěšnější nálezci mých keší" - kačerovi s nickem "zde" se započítala jedna moje keš kterou neulovil.. že by proto, že se u této keše v lozích slovo "zde" vyskytuje?
ale nejak jsem nepochopil ty statistiky logu na nalezenych.. to je teprve v priprave? ze v prekladech to je nejdelsi log, nejkratsi log.. ale v popisu ani v template jsem na to nic nenasel..
Publikováno 26 leden 2009 - 9:49
MaFa napsal/a:
Zadny bug, ten clovek ma proste 2xFound na GC156HZ 14.3.08 a 9.12.08.
Publikováno 26 leden 2009 - 10:34
aha, ono je to v zajimavych cislech tak ja importuju logy a bude.. (jen tak.. ja mazu listingy u nalezenych kesi, to se ale smazou i ty logy, byt my, zejo?.. tak je budu nechavat, neva.)MaFa napsal/a:
To se tyka logu, ktery jsi psal ty a vysledek je v zajimavych cislech. Délka logů, počet slov: Průměr: 0, Nejdelší: , Nejkratší: ,
Zjevne nemas ty logy nahrane, takze si to muzes vypnout pomoci DISABLE ... (je to v template) nebo ty logy nahrat.
Publikováno 26 leden 2009 - 10:47
Publikováno 26 leden 2009 - 11:04
HaLuMa napsal/a:
Jinak mam ale stale zahadny problem s vyskovym histogramem. Viz. nas profil: http://www.geocachin...d1-899a4268ba2a
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 26 leden 2009 - 11:11
ja myslel spis z duvodu tenci databaze s min zaznamy..HaLuMa napsal/a:
Neni duvod to z databaze mazat. Pokud z nejakeho duvodu nechces mit listing u svych nalezu, osetri si to v prislusnem exportu, ne?
Publikováno 26 leden 2009 - 11:18
Přidán 25.01.2009 20:49
No jo je to tak, chybicka se vloudila, uz to mam opravene.
Publikováno 26 leden 2009 - 11:57
HaLuMa napsal/a:
Treba tak, ze si tu vlastni kesku otevres na webu, nechas si tam zobrazit vsechny logy a vyslednou stranku si ulozis do souboru a pak naimportujes. (k tomuto postupu lze donutit i GJ, ale asi to jeste nikdo neudelal)
Publikováno 26 leden 2009 - 12:02
Publikováno 26 leden 2009 - 12:04
HaLuMa napsal/a:
A mas urcite verzi Geogetu 2.1.0? Zobrazuje se ti ta keska fialove?
Publikováno 26 leden 2009 - 12:19
Publikováno 26 leden 2009 - 12:30
MaFa napsal/a:
Kdyby si Gorde cetl moje prispevky, tak by sis vsiml, ze chybu v histogramu uz detekoval HaLuMa, a ze uz jsem ji opravil - a to dokonce bez nadbytecneho selectu.
Přidán 25.01.2009 20:49
No jo je to tak, chybicka se vloudila, uz to mam opravene.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 26 leden 2009 - 12:41
_Tom napsal/a:
Ano. AnoHaLuMa napsal/a:
A mas urcite verzi Geogetu 2.1.0? Zobrazuje se ti ta keska fialove?
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů