Přejít na obsah

Fotka

GgStat

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1202 odpovědí na toto téma

#521 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 681 příspěvků(y)

Publikováno 25 leden 2009 - 22:49

HaLuMa napsal/a:
jsou dve moznosti:

1. nedoslo k identifikaci ownera. Ukazuje se ti v geogetu ta keska fialove, jako ze je tvoje?

2. Pokud ano, pak mam asi nekde chybu ja.

Ano, fialová je, tohle mi funguje.
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#522 posmera

posmera

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 145 příspěvků(y)

Publikováno 25 leden 2009 - 23:09

HaLuMa napsal/a:
Treba tak, ze si tu vlastni kesku otevres na webu, nechas si tam zobrazit vsechny logy a vyslednou stranku si ulozis do souboru a pak naimportujes.

Super. Mně tohle funguje! Už se mi logy na mých keších podařilo do statistiky zapracovat B)
Jediný problém mám s jedinou svou adoptovanou keší - logy se bez problému přidaly, ale nezapočítaly se do statistiky (přitom cache mám v databázi fialově a na začátku statistiky v Moje kešky figuruje) . Ale to už je detail, to se dořeší..

P.S. teď už jen kdyby se ty logy nemusely importovat manuálně, nešlo by to v budoucnu nějak zautomatizovat?.. ;)
  • 0

#523 posmera

posmera

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 145 příspěvků(y)

Publikováno 25 leden 2009 - 23:19

Tak už i problém s adoptovanou keší vyřešen - stačilo v GeoGetu u této cache upravit položku autor (aby byla stejná jako u ostatních mých keší) - takže dík moc, je to pěkné! P.S.: Mimochodem funguje mi bez problémů i ta statistka mých logů na keších včetně odkazů na ty logy (logy importovány přes MyFinds PQ)
  • 0
Motto: It's not about the number you've found it's about the fun you had along the way.

#524 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 383 příspěvků(y)

Publikováno 25 leden 2009 - 23:23

To je divny, logy pro vlastni kese se tahaji zaroven s tema kesema podle id. Kdyz je tedy v tabulce, tak by se mely pocitat i logy. V tom okne prubehu by to melo vypisovat kolik logu celkem to naslo, tak si to zkontroluj.
  • 0
MaFa

#525 Pitrus

Pitrus

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 301 příspěvků(y)

Publikováno 25 leden 2009 - 23:38

MaFa napsal/a:
Myslis tim jako centroid co maj u GSAKu? A jak chces z jedne hodnoty udelat mapu? A k cemu vubec je takova hodnota, co ti to rekne? Zvlast kdyz uz takhle je ve statistikach spousta map udavajicich kde lovis.

Neznam GSAK, ale mohlo by se to tak jmenovat ;). Ta hodnota mi rekne, kde mam neco jako "teziste" svyho loveni. A k cemu to je? ... To je stejný, jako by ses me zeptal k cemu je prumerná vyska odlovenych kesi... (= hodnota vysky k tem souradnicim).
Z jedne hodnoty mapku samozrejme neudelam, ale mohla by tak vzniknout mapka kaceru, kdyz by meli zajem porovnat, kdo kde lovi. Pri vyssim poctu nezavisle odloveneho mnozstvi ruznych kesi bude mit kazdy kacer jiny hodnoty tohoto bodu.
  • 0

#526 posmera

posmera

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 145 příspěvků(y)

Publikováno 25 leden 2009 - 23:41

MaFa napsal/a:
To je divny, logy pro vlastni kese se tahaji zaroven s tema kesema podle id. Kdyz je tedy v tabulce, tak by se mely pocitat i logy. V tom okne prubehu by to melo vypisovat kolik logu celkem to naslo, tak si to zkontroluj.

No já to mám trochu komplikovaně udělaný pač používám i mikromovo makro GgStat2 (které ještě nebylo aktualizováno) a vlastními silami upravený template (přičemž se v tom vrtám trochu metodou pokus-omyl, jsem totiž líný číst návod ;) )

P.S. Jinak jsem teď objevil malý kuriosní bug ve statistice "Nejúspěšnější nálezci mých keší" - kačerovi s nickem "zde" se započítala jedna moje keš kterou neulovil.. že by proto, že se u této keše v lozích slovo "zde" vyskytuje?
  • 0

#527 mikrom

mikrom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 968 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2009 - 7:21

HaLuMa napsal/a:
Treba tak, ze si tu vlastni kesku otevres na webu, nechas si tam zobrazit vsechny logy a vyslednou stranku si ulozis do souboru a pak naimportujes. (k tomuto postupu lze donutit i GJ, ale asi to jeste nikdo neudelal)

takhle jsem importoval, ale taky mi ggstat, teda aspon predchozi verze vypsala ze found logs 0 atd.. jeste na to mrknu..
a co se makra tyce, tak mam pro lidi co chtej ciste jen statistiky bez toho aby pracovali s geogetem pripraveny makro pro import nalezenych kesi pres geojarry (jakoze by si to stahlo tu stranku logs.aspx.. z toho vyzobalo GUIDy a prohnalo to pres nakej while geojarrym, kterej by potahal listingy nalezenejch kesi+&log=y a pak to importnul.. ale neni cas)

HaLuMa napsal/a:
Treba tak, ze si tu vlastni kesku otevres na webu, nechas si tam zobrazit vsechny logy a vyslednou stranku si ulozis do souboru a pak naimportujes.

takhle jsem to zkousel a nejak mi to neslo.. mam jmeno nastaveny i v template i v geogetu.. no du to zkusit jeste raz ;)

posmera napsal/a:
No já to mám trochu komplikovaně udělaný pač používám i mikromovo makro GgStat2 (které ještě nebylo aktualizováno)

ale bylo.. jen jsem ho jeste nenahral na web ;) vydrz..

EDIT: tak logy na mych kesich to zvlada ok (asi to budu muset dopsat do ggstat2 aby to nejak obcas importovalo listingy vlastnich kesi :) ), ale nejak jsem nepochopil ty statistiky logu na nalezenych.. to je teprve v priprave? ze v prekladech to je nejdelsi log, nejkratsi log.. ale v popisu ani v template jsem na to nic nenasel..
  • 0

#528 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 383 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2009 - 9:18

P.S. Jinak jsem teď objevil malý kuriosní bug ve statistice "Nejúspěšnější nálezci mých keší" - kačerovi s nickem "zde" se započítala jedna moje keš kterou neulovil.. že by proto, že se u této keše v lozích slovo "zde" vyskytuje?

Zadny bug, ten clovek ma proste 2xFound na GC156HZ 14.3.08 a 9.12.08.

ale nejak jsem nepochopil ty statistiky logu na nalezenych.. to je teprve v priprave? ze v prekladech to je nejdelsi log, nejkratsi log.. ale v popisu ani v template jsem na to nic nenasel..

To se tyka logu, ktery jsi psal ty a vysledek je v zajimavych cislech. Délka logů, počet slov: Průměr: 0, Nejdelší: , Nejkratší: ,
Zjevne nemas ty logy nahrane, takze si to muzes vypnout pomoci DISABLE ... (je to v template) nebo ty logy nahrat.
  • 0
MaFa

#529 posmera

posmera

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 145 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2009 - 9:49

MaFa napsal/a:

Zadny bug, ten clovek ma proste 2xFound na GC156HZ 14.3.08 a 9.12.08.

No vida co všechno statistiky neodhalí, tohle by mě nenapadlo ;)
Ale vypadá to, že to vzniklo spíše omylem při logování vložení TB/GC..

Každopádně už mi ty statistiky bezvadně fungují, díky za ně!
  • 0

#530 mikrom

mikrom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 968 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2009 - 10:34

MaFa napsal/a:
To se tyka logu, ktery jsi psal ty a vysledek je v zajimavych cislech. Délka logů, počet slov: Průměr: 0, Nejdelší: , Nejkratší: ,
Zjevne nemas ty logy nahrane, takze si to muzes vypnout pomoci DISABLE ... (je to v template) nebo ty logy nahrat.

aha, ono je to v zajimavych cislech :D tak ja importuju logy a bude.. (jen tak.. ja mazu listingy u nalezenych kesi, to se ale smazou i ty logy, byt my, zejo?.. tak je budu nechavat, neva.)
  • 0

#531 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 531 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2009 - 10:47

Neni duvod to z databaze mazat. Pokud z nejakeho duvodu nechces mit listing u svych nalezu, osetri si to v prislusnem exportu, ne? ;)
  • 0

#532 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 136 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2009 - 11:04

HaLuMa napsal/a:
Jinak mam ale stale zahadny problem s vyskovym histogramem. Viz. nas profil: http://www.geocachin...d1-899a4268ba2a

Problem jsem odhalil, reportoval MaFovi. K histogramu pouziva pole redukovanych dat pro Elevation.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#533 mikrom

mikrom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 968 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2009 - 11:11

HaLuMa napsal/a:
Neni duvod to z databaze mazat. Pokud z nejakeho duvodu nechces mit listing u svych nalezu, osetri si to v prislusnem exportu, ne? ;)

ja myslel spis z duvodu tenci databaze s min zaznamy..
  • 0

#534 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 383 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2009 - 11:18

Kdyby si Gorde cetl moje prispevky, tak by sis vsiml, ze chybu v histogramu uz detekoval HaLuMa, a ze uz jsem ji opravil - a to dokonce bez nadbytecneho selectu.

Přidán 25.01.2009 20:49
No jo je to tak, chybicka se vloudila, uz to mam opravene.

• 0
MaFa

#535 _Tom

_Tom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 659 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2009 - 11:57

HaLuMa napsal/a:
Treba tak, ze si tu vlastni kesku otevres na webu, nechas si tam zobrazit vsechny logy a vyslednou stranku si ulozis do souboru a pak naimportujes. (k tomuto postupu lze donutit i GJ, ale asi to jeste nikdo neudelal)

Potvrzuji že to nedělá co má, provedl jsem taky výše uvedený postup (uložit stránku se všemi logy, importovat). V listingu v GG vidím teď šest logů, z nichž jeden je můj vlastní Owner Maintenance, ačkoli v importovaném souboru jich bylo víc.
  • 0

#536 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 531 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2009 - 12:02

A mas urcite verzi Geogetu 2.1.0? Zobrazuje se ti ta keska fialove?
  • 0

#537 _Tom

_Tom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 659 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2009 - 12:04

HaLuMa napsal/a:

Ano. Ano
  • 0

#538 flyingcobra

flyingcobra

Member

• Members
  • PipPip
  • 15 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2009 - 12:19

Ahoj, měl bych jednu otázku, se kterou si nevím rady. Rád bych využil ten řádek statistiky o délce logů. Chtěl bych se zeptat, zda se dá nějak hromadně stáhnout listingy s mými logy kromě toho způsobu, kdy si všechny stránky cachí otevřu na internetu, rozbalím kompletní listing a uložím a pak to naimportuji. Pokud použiju geojarry, a dám stahnout listing, tak to stáhne jen těch prvních 5 logů. Zatím nejsem PM, jde to nějakou jinou cestou, nebo zatím ne. Předem díky za odpověď a děkuji za novou verzi statistik
  • 0

#539 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 136 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2009 - 12:30

MaFa napsal/a:
Kdyby si Gorde cetl moje prispevky, tak by sis vsiml, ze chybu v histogramu uz detekoval HaLuMa, a ze uz jsem ji opravil - a to dokonce bez nadbytecneho selectu.

Přidán 25.01.2009 20:49
No jo je to tak, chybicka se vloudila, uz to mam opravene.

Tak to se ti omlouvam. Ve vlakne je hlasena rada chyb a netusil jsem, ze tato veta patri prave k teto chybe (je to sice bezprostredne za hlasenim chyby, ale bez citace se v tom opravdu spatne orientuje, zvlas kdyz clovek prijde k netu po 3 dnech). Ver mi, kdybych to vedel, usetri bych cas hrabani se ve zdrojaku a pouzil ho k necemu jinemu, treba k hrabani se v jinem zdrojaku :)
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#540 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 531 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2009 - 12:41

_Tom napsal/a:

HaLuMa napsal/a:

Ano. Ano

Dobre, k provereni kodu v geogetu se dostanu patrne az vecer.
  • 0

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama