Kdepak, to je to velký Š. Nějak mě nenapadlo dekódovat CP i tady. Ale už jsem to opravil a funguje to - tedy alespoň s touhle keší.Až na GC16BYR. Tu mi to nezobrazí, přestože mám vypsaného celého Autora. Že by dlouhý řetězec?
GgStat
Publikováno 28 January 2009 - 23:02
Publikováno 28 January 2009 - 23:10
Publikováno 28 January 2009 - 23:40
Naše kešky:
- I v nadpisu nad ikonou keše je asi zbytečný
- nebylo by lepší pořadí ikona, kod, nazev, terén, obtížnost, zveřejněno?
Naše kešky pod drobnohledem:
pěkné
- v zajímavých číslech máme na našich keších 149 DNF, ale v tomhle přehledu je všude nula a ani součet nalezeno nějak nesouhlasí...
- min log 1 znak.. nenašel jsem takový
- průměrný log na 13 desetinných míst? není škoda toho prostoru. Myslím, že stačí na celé číslo...
- směr kešky šipka od domova fajn, ale chtělo by to tam i světovou stranu..
- kod bych vyhodil a dal tam radši název, to víc řekne.. prostoru na vyšetrení je tam dost.
Publikováno 28 January 2009 - 23:53
Publikováno 29 January 2009 - 0:23
LANG_MY_CACHE_Icon I- I v nadpisu nad ikonou keše je asi zbytečný
dej si tam co chces
MYOWNTABLE Icon Code Name Terrain Difficulty Published- nebylo by lepší pořadí ikona, kod, nazev, terén, obtížnost, zveřejněno?
MyOwnCustomizedList Sobikovo pozadavky
dej si tam co chces
Jo, nějak jsem to zapomněl počítat- v zajímavých číslech máme na našich keších 149 DNF, ale v tomhle přehledu je všude nula a ani součet nalezeno nějak nesouhlasí...
není to ve znacích ale ve slovech- min log 1 znak.. nenašel jsem takový
chybička, už je to jenom na jedno desetinný místo- průměrný log na 13 desetinných míst? není škoda toho prostoru. Myslím, že stačí na celé číslo...
vždyť můžeš- kod bych vyhodil a dal tam radši název, to víc řekne.. prostoru na vyšetrení je tam dost.
Myslíš tím jednu z prvních tabulek?Nálezy podle vzdálenosti v km z domácích souřadnic
FindsByDistance Nálezy podle vzdálenosti od domova
Možná by nebylo špatný si přečíst manuál.
Publikováno 29 January 2009 - 8:28
Publikováno 29 January 2009 - 8:53
To je pravda, mrknu se na to, misto posledni to ukazuje predposlednipopiska u poslední hodnoty, tj. >150.. mělo by tam být správě >200,jelikož 200 je poslední nastavená hodnota...
Publikováno 29 January 2009 - 13:37
Ještě jsem koukal, že u Nálezy podle typu je zbytečně dlouhý text u CITO keší.. dalo by se to asi taky zktrátit...MaFa napsal/a:
To je pravda, mrknu se na to, misto posledni to ukazuje predposlednipopiska u poslední hodnoty, tj. >150.. mělo by tam být správě >200,jelikož 200 je poslední nastavená hodnota...
Publikováno 29 January 2009 - 13:50
Publikováno 29 January 2009 - 13:57
Publikováno 29 January 2009 - 14:12
Ma to gord, a musis si nastavit sirku pomoci WIDTHNEXTNěkde jsem viděl ve splitu2 Graf obtížnost / terén, ale nedaří se mi to do toho dostat... neporadíte prosím někdo správné nastavení?
No muzu z toho udelat CITOJeště jsem koukal, že u Nálezy podle typu je zbytečně dlouhý text u CITO keší.. dalo by se to asi taky zktrátit...
Co tim myslis divne? Chova se to jak ma, pokud neni cas nalezu vyplnen, tak se nepocita. Divny by bylo jakykoliv jiny chovani.Divně se chová i Nálezy v denních hodinách... počet keší nesouhlasí.
Jestli se nepletu, tak cas 0:00 se zapocita do grafu, pouze nevyplneny cas se nepocita. Vim, ze jsem na to delal nejakou podminku, prave aby se nalezy o pulnoci pocitaly a nevyplnene ne.
Nejak se mi zda, ze uz se zase sobik oklepal a chova se zase divne
Na tvem miste bych pouzival spis obrat "nechova se tak jak ja ocekavam"
Publikováno 29 January 2009 - 14:12
Souhlas, ale na druhou stranu to každého trkne, že má někde něco špatně.. Vím že se to tuším už řešilo, ale nešlo by ten čas 00:00 přepisovat údajem z MyFinds?HaLuMa napsal/a:
cas 00:00 se bere spise jako nevyplneny cas, a tak je logictejsi je do grafu nezahrnovat, prave proto aby tam nebyl nesmyslny sloupec u pulnoci.
Publikováno 29 January 2009 - 14:13
Proc hned spatne, nekdo si proste nema zajem ty casy vyplnovat, tak proc ho nutit.Souhlas, ale na druhou stranu to každého trkne, že má někde něco špatně..
Publikováno 29 January 2009 - 14:16
No právě že mám nastavený čas 0:00... tedy v nastavení jde zadat jen 00:00, což je asi v databázi, ale zobrazuje se pak jako 0:00MaFa napsal/a:
Jestli se nepletu, tak cas 0:00 se zapocita do grafu, pouze nevyplneny cas se nepocita. Vim, ze jsem na to delal nejakou podminku, prave aby se nalezy o pulnoci pocitaly a nevyplnene ne.
Nejak se mi zda, ze uz se zase sobik oklepal a chova se zase divne
Na tvem miste bych pouzival spis obrat "nechova se tak jak ja ocekavam"
MaFo, nebruč.. omluvil jsem se ti snad za ten manuál a trochu si s tím hraju... a neslovíčkařme, význam obou vět je v podstatě stejný..
Publikováno 29 January 2009 - 14:22
To je jasný, že každý nemusí chtít sledovat časy, ten pak ale asi do statistiky nebude dávat přehled podle času... a když ho tam dá a vyběhne mu 50% keší o půlnoci, tak ho to trkne, že asi někde nemá hodnoty vyplněný a opraví si to. Ostatním je to jedno...MaFa napsal/a:
Proc hned spatne, nekdo si proste nema zajem ty casy vyplnovat, tak proc ho nutit.Souhlas, ale na druhou stranu to každého trkne, že má někde něco špatně..
Publikováno 29 January 2009 - 14:23
Publikováno 29 January 2009 - 14:23
Publikováno 29 January 2009 - 14:37
Jestli to treba neni tim, ze to jeste neni implementovany. Ale nebylo by spatny, kdybyste tu nekdo nastinil, jak to pocitat. Jedna se hlavne o archive/unarchive, disable/enable listing , jak zachazet s nalezy, ktere byly logovany na disablovane kesi atd.Zdá se, že se také nepočítají hodnoty Age a VisitsDay do MYOWNTABLE...
Tohle vypada, ze nemas v databazi zadne logy, musis si je nejprve stahnout do GG2, uz se to tu ve foru resiloNavíc zajímavá čísla na našich keších a naše kešky pod drobnohledem nějak nefunguje, 0 nálezů , 0 DNF, průměr 0, nejdelší 0 , nejkratší 1000 ...
Někde asi bude chyba
Publikováno 29 January 2009 - 14:45
sobikovi napsal/a:
Někde jsem viděl ve splitu2 Graf obtížnost / terén, ale nedaří se mi to do toho dostat... neporadíte prosím někdo správné nastavení?
Ze by u me? Snad takhle, nemam GG u sebe, tak si to snad pamatuju dobre.
SPLIT 2
WIDTHNEXT 380
DifficultyTerrain
FindsByAuthorsTable
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 29 January 2009 - 14:47
No o pár příspěvků níže jsi psal, že nečtu manuál a že můžu použít všechno, tak jsem si manuál podrobně nastudoval a použil všechnoMaFa napsal/a:
Jestli to treba neni tim, ze to jeste neni implementovany. Ale nebylo by spatny, kdybyste tu nekdo nastinil, jak to pocitat. Jedna se hlavne o archive/unarchive, disable/enable listing , jak zachazet s nalezy, ktere byly logovany na disablovane kesi atd.Zdá se, že se také nepočítají hodnoty Age a VisitsDay do MYOWNTABLE...
Já bych počítal nálezy i na archive i disabled keších, jelikož to možné je a takové nálezy se standardně počítají...
6 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů