Přejít na obsah

Fotka

GgStat

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1202 odpovědí na toto téma

#601 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1383 příspěvků(y)

Publikováno 29 January 2009 - 15:02

Já bych počítal nálezy i na archive i disabled keších, jelikož to možné je a takové nálezy se standardně počítají...

Ted pocitame cas, ne nalezy
  • 0
MaFa

#602 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7957 příspěvků(y)

Publikováno 29 January 2009 - 15:35

MaFa napsal/a:

Já bych počítal nálezy i na archive i disabled keších, jelikož to možné je a takové nálezy se standardně počítají...

Ted pocitame cas, ne nalezy

Tak počítej 2 časy... čistý, tedy dobu kdy byla skutečně keška dostupná a hrubý včetně disable a archive dokud nemá poslední archive.
  • 0

#603 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7957 příspěvků(y)

Publikováno 29 January 2009 - 15:36

gord napsal/a:
Ze by u me? Snad takhle, nemam GG u sebe, tak si to snad pamatuju dobre.

Díky.
  • 0

#604 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1383 příspěvků(y)

Publikováno 29 January 2009 - 20:22

Tak zase nová verze == 1.1.16 == * oprava drobných chybek * možnost definování tagu do tabulky DEFINETAG Tagjmeno jmeno_tagu * Přidána modifikovatelná tabulka FindsCustomizedMilestones * Možnost modifikovat tabulku milníků MILESTONETABLE * Možnost skrýt archivované keše Byly tady nějaké dotazy, jestli je možné podpořit autora. Možné to je, a to zasláním vašeho CWG. Mě to udělá radost, vás to moc nestojí, a budu moct manželce vysvětlit proč to dělám.
  • 0
MaFa

#605 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14531 příspěvků(y)

Publikováno 29 January 2009 - 20:26

No vida, to nas konecne dokope si CWG udelat! ;) To bych mohl zavest u Geogetu taky, kdyz uz lide kaslou na posilani penez, tak by mohli alespon CWGcka.
  • 0

#606 Jarda315

Jarda315

Member

• Members
  • PipPip
  • 28 příspěvků(y)

Publikováno 29 January 2009 - 21:42

Tak a je to tady... Nová měna :D .. Něco podobného mám u http://www.geocachin...BKAG&Submit6=Go , jen to mám obráceně - v pixle jsou svarďáky za které můžeš nakupovat ve mlýně... Až budu mít svoje CWG tak pošlu..
  • 0

#607 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10136 příspěvků(y)

Publikováno 30 January 2009 - 7:34

MaFa napsal/a:
Byly tady nějaké dotazy, jestli je možné podpořit autora. Možné to je, a to zasláním vašeho CWG.

Pekny napad.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#608 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7957 příspěvků(y)

Publikováno 30 January 2009 - 8:18

sobikovi napsal/a:

HaLuMa napsal/a:
cas 00:00 se bere spise jako nevyplneny cas, a tak je logictejsi je do grafu nezahrnovat, prave proto aby tam nebyl nesmyslny sloupec u pulnoci. ;)

Souhlas, ale na druhou stranu to každého trkne, že má někde něco špatně.. Vím že se to tuším už řešilo, ale nešlo by ten čas 00:00 přepisovat údajem z MyFinds?

Nedalo by se do GG naimplementovat menší uprava, která by brala čas i jako druhou hodnotu ze zápisu např. #165 15:10 jelikož si myslím, že asi hodně lidí zapisuje takto své nálezy...
  • 0

#609 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1383 příspěvků(y)

Publikováno 30 January 2009 - 9:16

Nedalo by se do GG naimplementovat menší uprava, která by brala čas i jako druhou hodnotu ze zápisu např. #165 15:10 jelikož si myslím, že asi hodně lidí zapisuje takto své nálezy...

Cti: http://geoget.ararat...doc:user:nalezy

Jinak tohle je spis dotaz na GG2 nez na GgStat
  • 0
MaFa

#610 romantic29

romantic29

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 108 příspěvků(y)

Publikováno 30 January 2009 - 10:31

Ahoj, napadlo mě, že by bylo super do Some Interesting Numbers dobré přídat průměrnou obtížnost keší a průměrný terén - mohl by to být zajímavý ukazatel u jednotlivých kešerů... Díky Ahoj Roman
  • 0

#611 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1383 příspěvků(y)

Publikováno 30 January 2009 - 11:09

No, to zni docela zajimave a ani by to nebylo tezky.
  • 0
MaFa

#612 Pedro_kl

Pedro_kl

Member

• Members
  • PipPip
  • 11 příspěvků(y)

Publikováno 30 January 2009 - 11:51

A co tohle ?

Pedro_kl napsal/a:
Taky mě napadla jedna statistická úchylka.
V tabulce terén/obtížnost počítat koeficient.
Příklad:
20 cache 1/1 = 20 (1*1*20)
20 cache 1/2 = 40 (1*2*20)
20 cache 5/5 = 500 (5*5*20)
a výsledný součet všech okýnek 560.
Ta statistika je fakt asi úchylka;)

• 0

#613 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14531 příspěvků(y)

Publikováno 30 January 2009 - 12:04

Namet: Jak je ten matrix obtiznost vs. teren, tak ze by jednotliva policka uvnitr byla ruzne podbarvena, od nejsvetlejsi po nejtmavsi. Nejtmavsi by bylo to policko s nejvyssim cislem, nejsvetlejsi by bylo prazdne policko. A cim vetsi cislo by v nejakem policku bylo, tim vice by policko tmavlo. ;)
  • 0

#614 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1383 příspěvků(y)

Publikováno 30 January 2009 - 13:05

To Pedro: nejak nechapu, co by to zobrazovalo, to ty prumery pres obtiznost/teren mi prijdou smysluplnejsi

Jak je ten matrix obtiznost vs. teren, tak ze by jednotliva policka uvnitr byla ruzne podbarvena, od nejsvetlejsi po nejtmavsi.

myslis neco jako je u map? V principu by se to dalo udelat u vsech tabulek/grafu. Zrejme bych pridal prepinac pro ty co by to chteli.
  • 0
MaFa

#615 Pedro_kl

Pedro_kl

Member

• Members
  • PipPip
  • 11 příspěvků(y)

Publikováno 30 January 2009 - 13:21

Já to myslel jako koeficient, který by byl závislejší na obtížnosti keše, oproti pouhému počtu nalezených keší. Asi je to blbost, ale přišlo mi nespravedlivé, že ten kdo najde 100 keší 1/1 je na vyšším místě, než ten kdo najde 99 keší 5/5. Ale jak jsem řekl asi to bude blbost.
  • 0

#616 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14531 příspěvků(y)

Publikováno 30 January 2009 - 13:25

MaFa napsal/a:

Jak je ten matrix obtiznost vs. teren, tak ze by jednotliva policka uvnitr byla ruzne podbarvena, od nejsvetlejsi po nejtmavsi.

myslis neco jako je u map? V principu by se to dalo udelat u vsech tabulek/grafu. Zrejme bych pridal prepinac pro ty co by to chteli.

Jojo, neco takoveho. ;)
  • 0

#617 _Tom

_Tom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 659 příspěvků(y)

Publikováno 30 January 2009 - 13:49

HaLuMa napsal/a:
Namet:

Jak je ten matrix obtiznost vs. teren, tak ze by jednotliva policka uvnitr byla ruzne podbarvena, od nejsvetlejsi po nejtmavsi. Nejtmavsi by bylo to policko s nejvyssim cislem, nejsvetlejsi by bylo prazdne policko. A cim vetsi cislo by v nejakem policku bylo, tim vice by policko tmavlo. ;)

Já bych si představoval spíš 3D - tj. čtvercová matrice, ze ktereré vyrůstají do třetího rozměru různě vysoké sloupečky, to vše v nějaké vhodné projekci. :-)
  • 0

#618 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7957 příspěvků(y)

Publikováno 30 January 2009 - 14:12

Malý nápad, který by se u některých statistik mohl hodit. Nešlo by zavést možnost zobrazení jedné statistiky ve dvou sloupcích? Tedy něco jako SPLIT2, ale aby obsahoval dva sloupečky jedné statistiky s nadpisem na celou šírku a možností definice počtu řádku... tedy např. 15 by vypsalo 30 hodnot do 15 řádků ve dvou sloupcích...
  • 0

#619 romantic29

romantic29

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 108 příspěvků(y)

Publikováno 30 January 2009 - 21:35

Pedro_kl napsal/a:
Já to myslel jako koeficient, který by byl závislejší na obtížnosti keše, oproti pouhému počtu nalezených keší. Asi je to blbost, ale přišlo mi nespravedlivé, že ten kdo najde 100 keší 1/1 je na vyšším místě, než ten kdo najde 99 keší 5/5. Ale jak jsem řekl asi to bude blbost.

No mě to přijde jako výborný nápad, ale spíš než suma mě přijde u tohohle zajímavý průměr... Nazvěme to např. koeficientem obtížnosti. Násobení je ale moc drastická - keška D5T5 je pak za 25 a keš D1T1 je za 1. Já bych to teda raději sčítal a pak z toho zpočítal průměr... Tzn., že bych pro každou keš spočítal ten koeficient jako (terén+obtížnost)/2, samozřejmě by z toho pak šel vyvodit i průměrný koeficient nalezených keší - určitě také zajímavý statistický údaj :-)... Keš D5T5 by pak byla za 5, keš D1T1 by byla za 1 a třeba keš D3T2 za 2,5, výsledná hodnota by pak v podstatě byla průměrná hodnota z průměrné obtížnosti a průměrného terénu - snad jsem se do toho moc nezamotal...
  • 0

#620 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1383 příspěvků(y)

Publikováno 30 January 2009 - 22:19

No jo, tomu sice rozumim, ale porad si myslim, ze to celkem k nicemu neni. Na gc.com bude porad jenom prosta sume found logu. Ale kdyz dodate vzorec, tak to muzu spocitat. Taky by nebylo spatny pocitat kese pres koeficient hustoty. Me vzdycky nastve, kdyz vidim lidi s vice nez 500 kesema do 10km, me chybi posledni 3 do vsech 15 a ty si setrim na leto na kolo. Takova jedna kes na jiznim polu ma urcite nesrovnatelne vyssi hodnotu nez nejaky mikro u zastavky metra.
  • 0
MaFa

5 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama