Přejít na obsah

Fotka

GgStat

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1202 odpovědí na toto téma

#661 pozorjed

pozorjed

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 670 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2009 - 8:23

Predpokladam, ze tvuj tag v GG2 se jmenuje TB, definice tagu v GgStat musi vzdy zacinat Tag

DEFINETAG TagTB TB
....
START
....
TAGTABLE ID Index Date Code Icon Name
TagCustomizedList TagTB Mé TB a GC

dík,
mám přidaný a vyplněný tag TB2ETRG v GG u 2 keší, hodnoty 1 a 2
DEFINETAG TagTB2ETRG Travel Ingot Geocoin
...
TAGTABLE ID Index Date Icon Code Name
TagCustomizedList TagTB2ETRG Můj zlatý ingot

a nic :(, ještě můžu zkusit přejmenovat TAG v GG a pak v template, jestli není zrada v názvu proměnné ;)
  • 0

#662 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2009 - 8:35

MaFa napsal/a:
Nová verze je tu

Díky za novou verzi.
Narazil jsem na menší problém v RANGETABLELINESNEXT u FindsByAuthorsTable, kde to nefunguje a asi by se to také hodilo. Nevím jestli je to chyba nebo fíčura...

Druhá věc je zajímavé chování v případně, že keška je zcela nová (ten den založená), pak to hlásí stáří a naživu 0, ale mělo by asi oba parametry hlásit 1. Když se někdo narodí, tak ten den narození se už počítá jako 1 a ne 0...

A další poznatek je, že když nová keška nemá vyplněný tag Hodnocení nebo resp. neexistuje tento tag u dané kešky, tak se na tomto místě zastaví upload statistiky..

Nešlo by přidat do tabulky Nálezy podle velikosti ikonku i k Virtual? Vím že neexistuje, ale třeba ikonka kde budou všechna políčka jen šedivá by se hodila, aby to vypadalo lépe :-) Ikonku klidně dodám...
  • 0

#663 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 383 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2009 - 9:37

Ta definice funguje jinak
DEFINETAG <GgStat jmeno> <GG2 Tag jmeno>
Takze spravne je
DEFINETAG TagTB2ETRG TB2ETRG

• 0
MaFa

#664 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 383 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2009 - 9:47

Narazil jsem na menší problém v RANGETABLELINESNEXT u FindsByAuthorsTable, kde to nefunguje a asi by se to také hodilo. Nevím jestli je to chyba nebo fíčura...

Je to jednoduse jina tabulka, zauvazuju o pridani teto funkce

Druhá věc je zajímavé chování v případně, že keška je zcela nová (ten den založená), pak to hlásí stáří a naživu 0, ale mělo by asi oba parametry hlásit 1. Když se někdo narodí, tak ten den narození se už počítá jako 1 a ne 0...

Chces tim rict, ze mesic stare dite je vlastne jeden rok stare? To asi ne. Stari v GgStatu je proste pocet celych dnu existence (den=24hodin). Jak by to bylo druhy den? To by byla stara porad jeden den? Nebo dva? Tak si pockej jeden den, a bude po problemu.

A další poznatek je, že když nová keška nemá vyplněný tag Hodnocení nebo resp. neexistuje tento tag u dané kešky, tak se na tomto místě zastaví upload statistiky..

S uploadem ti asi neporadim, to neni problem GgStatu. Koukal jsi se na ty statistiky lokalne?

Nešlo by přidat do tabulky Nálezy podle velikosti ikonku i k Virtual? Vím že neexistuje, ale třeba ikonka kde budou všechna políčka jen šedivá by se hodila, aby to vypadalo lépe :-) Ikonku klidně dodám...

Spis dodej kod tech Virtualnich kesi, at se na to muzu podivat.
  • 0
MaFa

#665 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 383 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2009 - 9:54

Mam trochu problem s rozdelenim tabulky na vice casti. pres SPLIT a pak RANGETABLELINESNEXT. Zkousel jsem s i bez WIDTHNEXT a vzdy mi to jen vystredi prvni cast tabulky, dalsi cast(i) nejsou. A to i kdyz jsem vzal priklad primo z dodaneho template, jen nahradil tabulku 'MyFindsByFindersTable' za 'FindByCantonTable'.

Nechapu co presne tim myslis, jak vystredit? Muzes nekde na web hodit vysledek a poslat mi kod z templatu? Ja si to zkusim doma - ale cas budu mit az v utery.

Je nejaka cesta, jak nastavit barvu cisel poctu nalezenych kesek a procent nad mapou?

Jasne, ty procenta jsou ta posledni zatim nevyuzita barva, na cisla si nepamatuju, ale myslim, ze to je normalni barva textu

S tou dokumentaci bych se take pridal. Za posledni 2 verze pribylo spousta novych veci a v dokumentaci o tom neni nic. Clovek musi do zdrojaku, aby prisel na to, jak to funguje a jak to pouzit.

No jo, na dokumentovani nemam cas. Ale ted uz je vicemene vsechno naimplementovany, takze uz budu jenom ladit a dokumentovat. Bohuzel casu je zoufale malo.
  • 0
MaFa

#666 pozorjed

pozorjed

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 670 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2009 - 10:26

MaFa napsal/a:

Ta definice funguje jinak
DEFINETAG <GgStat jmeno> <GG2 Tag jmeno>
Takze spravne je
DEFINETAG TagTB2ETRG TB2ETRG

děkuji - to bylo ono, budu šířit dál, moc díky.
  • 0

#667 Fáčko

Fáčko

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 50 příspěvků(y)

Publikováno 10 únor 2009 - 12:02

S novou verzí opět další výborný vychytávky. Díky moc, je to paráda! :D

Jeden nápad ... šlo by do tabulek Nálezy podle obtížnosti a Nálezy podle terénu místo čísel 1..5 zobrazovat hvězdičky (jako to je u vlastních keší, resp. moožnost ve vlastní tabulce)?
  • 0
Fáčko

- Garmin Oregon 450 a Nokia Lumia 820 + GeocachingLive a Xatcher
- GeoGet2 -> GGStat

#668 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 10 únor 2009 - 13:35

Bylo by do nějaké další verze možné prosím přidat
- možnost definování Moje nálezy podle autora bud do 2 sloupců s počtem řádků obdobně jako Nálezci našich keší nebo aspoň definovat počet řádků zobrazení? Díky.
  • 0

#669 Fáčko

Fáčko

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 50 příspěvků(y)

Publikováno 10 únor 2009 - 14:28

MaFa napsal/a:

Spis dodej kod tech Virtualnich kesi, at se na to muzu podivat.

Virtálky mají také svoji ikonku ... viz. http://www.geocachin...ner/virtual.gif
  • 0
Fáčko

- Garmin Oregon 450 a Nokia Lumia 820 + GeocachingLive a Xatcher
- GeoGet2 -> GGStat

#670 romantic29

romantic29

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 108 příspěvků(y)

Publikováno 10 únor 2009 - 17:21

Ahoj, děkuji za dodělání těch průměrů... Moje otázka bude teď možná trochu lamí, ale jak se dají ty čísla přidat do interesting numbers? Tagem HTML mi to samozřejmě odsadí... (šlo by např. stanovit někde na začátku, co se do interesting numbers vygeneruje? - totiž za těma keškama na konci interesting numbers by to stejně asi nevypadalo moc pěkně - hodilo by se to spíš před ně... - možná že ideální by bylo přidání vlastní řádky do interesting numbers a měl by si s tím nejméně práce - pak by si tam mohl každý přidat co chce...) Díky PS: Ikonky na typy keší jsou super a šedá ikonka je taky dobrej nápad ;-)
  • 0

#671 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 383 příspěvků(y)

Publikováno 10 únor 2009 - 17:54

možná že ideální by bylo přidání vlastní řádky do interesting numbers a měl by si s tím nejméně práce - pak by si tam mohl každý přidat co chce...) Díky

Už jsem o tom přemýšlel, ale nejdřív musím vymyslet nějakou jednoduchou syntaxi.
Můžeš si třeba upravit:
LANG_NUMBERS_Overal Celkový prùmìr:
LANG_NUMBERS_OveralValue <b>%PERCDAY%</b> nálezù za den hledání, <b>%PERDAY%</b>/den, <b>%PERWEEK%</b>/týden, <b>%PERMONTH%</b>/mìsíc

• 0
MaFa

#672 romantic29

romantic29

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 108 příspěvků(y)

Publikováno 10 únor 2009 - 21:40

Objevil jsem malej bug - místo Type je u vlastních keší nad ikonama nápis Size... Když si pak definuji MYOWNTABLE tak se sloupeček icon také zobrazuje s nápisem Size, když tam potom ještě přidám Size, tak se mi tahle popiska vůbec nezobrazí a posunou se tam popisky následující a poslední sloupeček je pak bez popisky...

Ještě jsem se chtěl zeptat, jestli někdo nevíte, jak stáhnout do geogetu všechny logy na mých keších - nějak mi je to nestahuje a statistiky jsou pak velice zkreslené?

K těm průměrným hodnotám, je nějaká možnost, abych si sám přidal například pod koláčovej graf HTML Average Difficulty Rating: <b>%AVGDIFFICULTY%</b>? - takhle jsem to viděl u nějakého konkurenčního nástroje... (pro lepší představu dávám odkaz na můj profil...)

http://www.geocachin...e/?u=romantic29
  • 0

#673 urbanb

urbanb

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 136 příspěvků(y)

Publikováno 10 únor 2009 - 22:49

Tak nevím co se děje, dnes měl GC.com problémy, jedenáct mailů přišlo se zpožděním od 3 do 1 hodiny, ale to hlavni, odlovili jsme dnes jednu kešku GC1MGDA a do Geogetu je přidána přes gpx soubor kešky. GG ji zná, je na prvním míste seznamu nalezených, správné datum, okres, kraj, FTF, elevation, ale když dám exportovat statistiku, tak se v ní nezobrazí a statistika je stále stejná jako včera, tedy o 1 méně a o 1 FTF méně. Co s tím? Je to chyba na GC nebo v GG? Doplním - my profile na GC.com je správně
  • 0

#674 pozorjed

pozorjed

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 670 příspěvků(y)

Publikováno 10 únor 2009 - 22:53

urbanb napsal/a:
statistika je stále stejná ... Je to chyba na GC nebo v GG?

no, chyba je ... softvérová :)
moje zkušenost - provedu import, dám generovat statistiku, importované keše nejsou zahrnuty. Je nutno GG ukončit a znovu spustit. A pak několikrát zkusit geojarry, než se mu povede upload soubory, tak 3, 4 pokusy a je to ;). Dělá mi to tak poslední týden.
  • 0

#675 urbanb

urbanb

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 136 příspěvků(y)

Publikováno 10 únor 2009 - 23:02

Uložil, zavřel znovu spustil, vygeneroval statistiku uz asi 3x a nic
  • 0

#676 pozorjed

pozorjed

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 670 příspěvků(y)

Publikováno 10 únor 2009 - 23:04

urbanb napsal/a:
Uložil, zavřel znovu spustil, vygeneroval statistiku uz asi 3x a nic

tak ještě smaž vygenerovaný soubor statistiky a zkontroluj, že se opravdu vytvořil nový (na lokálním disku)
  • 0

#677 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 383 příspěvků(y)

Publikováno 10 únor 2009 - 23:16

Objevil jsem malej bug - místo Type je u vlastních keší nad ikonama nápis Size... Když si pak definuji MYOWNTABLE tak se sloupeček icon také zobrazuje s nápisem Size, když tam potom ještě přidám Size, tak se mi tahle popiska vůbec nezobrazí a posunou se tam popisky následující a poslední sloupeček je pak bez popisky...

Neco mas spatne se sloupeckem Icon, nejspis spatne nadefinovany LANG...

K těm průměrným hodnotám, je nějaká možnost, abych si sám přidal například pod koláčovej graf HTML Average Difficulty Rating: <b>%AVGDIFFICULTY%</b>? - takhle jsem to viděl u nějakého konkurenčního nástroje... (pro lepší představu dávám odkaz na můj profil...)

Ale samozrejme, proc se ptas, kdyz uz to mas v profilu?

• 0
MaFa

#678 sakypaky

sakypaky

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 171 příspěvků(y)

Publikováno 10 únor 2009 - 23:20

Takže nainstalován poslední GgStat, ovšem - ve výpisech Naše kešky, naše kešky pod drobnohledem apod. mi to ukazuje poněkud jiné informace - 1. nesouhlasí počet Found it logů, DNF logů, prostě žádný počet nesedí (ukazuje, že jsou cca 2-3 logy u každé kešky místo 60 apod.), tím pádem nesedí ani nejuspěšnější nálezci našich keší ani typy logů na našich keších ... Nevíte někdo co s tím? Díky ;)
  • 0
SAKYPAKY team = Garmin OREGON 300, PNA MIO H610+, OLYMPUS E-520, SAMSUNG S5230 Star ; VitoNavigator II 1.3, BeeLine GPS, TOPO Czech 3 PRO

#679 urbanb

urbanb

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 136 příspěvků(y)

Publikováno 10 únor 2009 - 23:48

Mám stejný problém jak sakypaky, navic chybi čísla a barvy v mapě ČR.
  • 0

#680 urbanb

urbanb

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 136 příspěvků(y)

Publikováno 10 únor 2009 - 23:51

Tak kontrolou vygenerovaného html souboru jsem zjistil, že ten je v pořádku a správně. Tak nevím. Ještě dotaz, proč se generuje soubor GgStatincludeCR, kde je jen prázdná mapa CR?
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama