GgStat
Publikováno 20 únor 2009 - 10:35
Publikováno 20 únor 2009 - 10:50
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 20 únor 2009 - 11:00
Publikováno 20 únor 2009 - 11:04
GeoGet:
Publikováno 24 únor 2009 - 13:23
statistiky se zase pěkňoučce poposunuly dopředu. Parádní práce!
Rád bych se zeptal na dvě drobnůstky, zda-li nebude někdo vědět, čímpak by to tak mohlo být. Jedná se o moje statistiky, tedy tyto.
1) - VYŘEŠENO U Nálezy podle kraje mně to ukazuje ve Zlínském nějaké jakoby překryté číslo
2) ...a u zajímavých čísel (poslední položka) to zase nepobírá čárky v názvku kešky. (VsackĂ˝ Cáb by Grako) - myslíte, že je to tím, že v názvu by se neměla používat jakákoli diakritika?
Dííky za případné info, jestli by s tím nešlo z mé strany něco udělat.
Publikováno 24 únor 2009 - 14:12
koukni do distdata a do datovyho adresare gg, nejspis tam budes mit Zlinsky a Zlínský a zkontroluj si i ostatni zda tam nemas verze s diakritikou a bezFirestone- napsal/a:
1) U Nálezy podle kraje mně to ukazuje ve Zlínském nějaké jakoby překryté číslo
Publikováno 24 únor 2009 - 14:36
Publikováno 24 únor 2009 - 22:08
Publikováno 24 únor 2009 - 22:36
Unkas napsal/a:
Nainstaloval jsem ActivePerl ve verzi 5.10 pod Windows XP i pod Vista, ale statistika nebeha.
...
Poradi nekdo jak zprovoznit statistiky v Perlu?
Zkus Strawberry Perl, v tom mi to před časem chodilo.
Publikováno 25 únor 2009 - 7:15
Unkas napsal/a:
Chtel jsem se tak zavrtat do Perlu, upravit stavajici kod a pouzit na svych strankach, ale ouha. Nainstaloval jsem ActivePerl ve verzi 5.10 pod Windows XP i pod Vista, ale statistika nebeha. Prvni spusteni chyba na radku 9 (Can´t locate Geo/Distance.pm). Nalezl jsem prislusnou knihovnu na netu a chyba na radku 17 (Cant locate Time/Elapse.pm). I to jsem nasel. Pak prisla chyba na radku 19 (Cant locate Win32/GUI.pm) a tady jsem se zasekl. Neco jsem nasel, vlozil jako predchozi a chyba ( Cant locate loadable module for object WIN32::GUI). Dal se nemohu hnout. Poradi nekdo jak zprovoznit statistiky v Perlu?
Ja jsem v linuxu zakomentoval
#use WIN32
#use WIN32:Gui()
a dlae potom promennou
#$WIN32 = 1
imho nebudes mit jenom zobrazeniv prubehu v grafickem okne, ale v konzoli, resp. prikazovem radku
Publikováno 25 únor 2009 - 8:23
Publikováno 25 únor 2009 - 9:44
Akorat se VELMI nelibi, ze jaksi zmizela informace, ze statistiky byly vytvoreny pomoci GgStat a Geoget. To se mi pak jevi jako neopravnene pouziti meho programu, takze si bud napis svuj vlastni program na statistiky, nebo tam tu poznamku vrat. Pokud by melo vice lidi podobny napad, tak asi prestanu pridavat zdrojaky.Ahoj.
Statistiky jsou prima, pouzil jsem z nich kostru a upravil k obrazu svemu na svem profilu. Diky!
Publikováno 25 únor 2009 - 12:02
Mimochodem, na radek 3010 ve zdrojaku jsem si pridal
else { printHTML "<td style='width: 50px; background: #$bgtextcolor; color: #$textcolor;text-align: center;'>0</td>\n"; }a uz nemam vyse zminovanou vykouslou tabulku.
Diky.
Publikováno 25 únor 2009 - 12:06
Unkas napsal/a:
Doposavad se mi nepodarilo zadnou upravou souboru template dojit ke kyzenemu vysledku.
Co konkretne se nepodarilo? Zmena barev neni problem, sloupce nejsou problem, ...
GeoGet:
Publikováno 25 únor 2009 - 12:49
gord napsal/a:
Co konkretne se nepodarilo?
Jak donutit tabulku, aby byla uzsi nez hlavicka bloku? Legendu Difficulty pisu do tabulky svisle a pokud zadam v template hodnotu WIDTH nizsi zmeni se tim i hlavicka celeho bloku a nejsou tim nadpisy stejne siroke. Pokud necham puvodni, bunka s legendou nelahodi memu oku.
Dalsim pripadem jsou barvy. Pozadi maximalni hodnoty v bunce je barvou pisma v souctech tabulky. Ja bych radeji psal vsude cerne a navyznacoval max hodnotu. Take bych rad barevne odlisil souctove bunky.
Jsou to malickosti, ale radeji bych je mel podle sveho. Pokud bych donutil pomoci template aby se chovala tabulka Difficulty/Terrain podle meho byl bych taky radeji. Vysledek mam na svem profilu. Jenomze je to rucni uprava html kodu.
Publikováno 25 únor 2009 - 13:07
WHDTH Header WIDTH *table none
Nebo misto druheho WIDTH pouzit WIDTHNEXT
"Stinovani" pozadi jde vypnout prikazem v template (ted si na nej nevzpomenu).
GeoGet:
Publikováno 25 únor 2009 - 14:19
COLORSCALE no WIDTHNEXT 600 Header Graf obtížnosti / terénu COLORS C0C0C0 000000 FF0000 00FFFF 00FF00 FFFF00 0000FF FF00FF 808080 FFFFFF 457f9c 457f9c 457f9c dddddd WIDTHNEXT 400 DifficultyTerrain Obtížnost Terén noneTu nulu tam pridam, ja tam zadnou nemam, tak jsem to prehlidl
Publikováno 25 únor 2009 - 16:32
MaFa napsal/a:
Zkus tohle
Diky! To odstranilo spoustu problemu. Ale nakonec jsem si preci jen malinko upravil zdrojak, abych docilil zmeny barevnosti max a odstranil jsem si tucny text v hodnotach. Zasah byl vsak minimalni. Nyni mam statistiky na jedno klofnuti, aniz bych musel cokoli prepisovat rucne. Jeste jednou DIKY!
Publikováno 25 únor 2009 - 19:53
Publikováno 27 únor 2009 - 7:57
Firestone- napsal/a:
2) ...a u zajímavých čísel (poslední položka) to zase nepobírá čárky v názvku kešky. (VsackĂ˝ Cáb by Grako) - myslíte, že je to tím, že v názvu by se neměla používat jakákoli diakritika?
Neobjasní mně někdo prosím, jestli je to chyba v názvu kešky (použití diakritiky), nebo chyba na jiné straně (u mně, že něco dělám špatně při tvorbě statistik, nebo v samotném ggstatu)?
Ps.: Viz moje statistika.
13 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 13 návštěvníků 0 anonymních uživatelů