GgStat
Publikováno 04 březen 2009 - 20:06
Publikováno 04 březen 2009 - 20:58
Publikováno 04 březen 2009 - 21:10
To delaj ty smejdi na gc.com, zjevne filtrujou styl z <th>, tak to budu muset pouzit jiny tag. Jeste nedavno to fungovalo.Mel bych jednu pripominku ke statistice, kde v casti "Nalezy po mesicich" tak letopocty se nezobrazuji uprostred ale jsou na leve strane tabulky a nejsou podbarvene.
Publikováno 04 březen 2009 - 21:16
Publikováno 04 březen 2009 - 22:07
Jj, tohle se Piximu povedlo Sám jsem to na barvičky ve statistikách taky použilPetrX napsal/a:
Všem, kteří si chtějí změnit barevné schéma GgStatu vřele doporučuji tento webový nástroj http://colorschemedesigner.com/ vhodný pro generování barev tak, aby k sobě ladili. Pokusme se vytvořit si každý vlastní schéma ať nemáme ty statistiky všichni stejný (jak už kdysi psal MaFa) .
- Garmin Oregon 450 a Nokia Lumia 820 + GeocachingLive a Xatcher
- GeoGet2 -> GGStat
Publikováno 04 březen 2009 - 22:34
Ahojky.MaFa napsal/a:
Prehodil jsem ten styl do <tr>, alespon doma mi to funguje.
Omlouvam se, ale tady uz neni moje parketa. Musis bud vic nakopnout, kde ten styl zmenit, nebo si budu muset pockat na novou verzi.Diky za pomoc.
Publikováno 04 březen 2009 - 23:10
Nemáš se za co omlouvat, já už jsem to změnil. Na vebu si to můžeš změnit:Omlouvam se, ale tady uz neni moje parketa. Musis bud vic nakopnout, kde ten styl zmenit, nebo si budu muset pockat na novou verzi.Diky za pomoc.
<tbody><tr> <th colspan="3">2009</th></tr>změníš na
<tbody><tr style="background-color: #ccdce4; color: #000000; text-align: center;"> <th colspan="3">2009</th>
Publikováno 06 březen 2009 - 1:45
Nositel Nobelovy ceny za mír.
Publikováno 06 březen 2009 - 11:08
FindsByElevationHistogram Nálezy podle nadmořské výšky <br> průměr %AVGELEVATION% m n.m. #FindsByElevation Nálezy podle výšky - %AVGELEVATION% m n.m. FindsByElevation none
kde mi jde o to mít jenom jeden nadpis pro oba grafy s nadmořskou výškou. Ten nadpis by měl být na dva řádky, proto to BR v textu, které by mělo fungovat a funguje. Druhý graf má nadpis none, takže by se nemělo nic zobrazi.
Jenže když se pak podíváš na ty grafy, tak místo nadpisu toho druhého grafu, kde by nic nemělo být je fragment nějakého zdroje..
Publikováno 06 březen 2009 - 11:19
Publikováno 06 březen 2009 - 11:31
Jasne ze nebere a chyba to neni. Jakym zpusobem by podle tebe mela statististika zjistovat, ze final waypoint ma spravne souradnice? Rekl bych, ze vetsina lidi ty souradnice zpetne nedoplnuje z navigace, takze treba finale multiny bude mit v GG2 malokdo. Pokud to chces mit podle finale, tak si zmen primo souradnice kese.Statistika tedy nebere v potaz final souřadnice, ale výchozí souřadnice, což je dle mého chyba.
Publikováno 06 březen 2009 - 11:34
A proč si to myslíš.. To je špatná cesta. Od toho je final waypoint, aby prezentoval skutečné final souřadnice. Pokud je doplněn, mělo by se s ním počítat. Pokud v terénu vyřeším multinu a nedoplním si ho pak do GG, tak mám smůlu. Ale pokud je, pak by se s ním mělo počítat. Kdo luští mysterky, tak si final do GG ukládá a kdo zakládá keše, tak aby měl přehled o kolizích, tak si vloží i tu vyluštěnou multinu... Za to, že má majitel správné final odpovídá on, ne statistiky.MaFa napsal/a:
Jasne ze nebere a chyba to neni. Jakym zpusobem by podle tebe mela statististika zjistovat, ze final waypoint ma spravne souradnice? Rekl bych, ze vetsina lidi ty souradnice zpetne nedoplnuje z navigace, takze treba finale multiny bude mit v GG2 malokdo. Pokud to chces mit podle finale, tak si zmen primo souradnice kese.Statistika tedy nebere v potaz final souřadnice, ale výchozí souřadnice, což je dle mého chyba.
Publikováno 06 březen 2009 - 11:53
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 06 březen 2009 - 12:02
Ty ses fakt nepoucitelnej, budes se s tim proste muset smirit. Doporucuju prejit na jiny program, hrozne by se nam vsem oddechlo.A proč si to myslíš.. To je špatná cesta.
Publikováno 06 březen 2009 - 13:23
MaFa napsal/a:
Ty ses fakt nepoucitelnej, budes se s tim proste muset smirit. Doporucuju prejit na jiny program, hrozne by se nam vsem oddechlo.A proč si to myslíš.. To je špatná cesta.
GG je podpora geocachingu (= hledání kešek), bohužel 75% dotazů je kolem generování statistik . Už aby bylo léto, méně se sedělo u počítačů a více hledalo v terénu ;-).
Já autorům děkuji za jejich snahu. Připadne mi zbytečné se pitvat, jestli se kvůli statistikám má u multin (mysterek, ...) počítat výška výchozího bodu, finálky, či nějakého průměru waypointů, nejlépe se započítáním, jak dlouho jsem v kterém bodu byl (= strávil čas hledáním indicie), tak takovou to má váhu pro průměr . A teď jsem zvědav, který chytrák se toho chytne
Méně času nad statistikami, více času v terénu
Publikováno 06 březen 2009 - 13:39
Do kamene vytesatMéně času nad statistikami, více času v terénu
Publikováno 06 březen 2009 - 15:26
Nevím, kdo je tady nepoučitelnej. Jedním příspěvkem jsem upozornil na možnou chybu resp. nesprávnou interpretaci, následně v druhém příspěvku dovolil polemizovat a jelikož vím, že jediný a ten správný názor je názor autora, smířil jsem se s tím a v klidu budu dál používat GG.MaFa napsal/a:
P.S. Ten konkurenční program dává volbu, zda to tak chci či ne včetně řazení vzdáleností keší od referenčního bodu. Že to má smysl zkusím vysvětlit na tom příkladu s keší s final v Michli a počátkem v Černošicích. Pokud půjdu na lov do Michle a dám si zobrazit keše nejblíž referenčnímu bodu Michle, tak tam ta keš nebude a nenajdu. Stejně tak budu pěkně nasr.. až budu v Čeernošicích hledat keš a pak zjistím, že je v Michli, kde jsem byl včera.
Publikováno 06 březen 2009 - 15:27
Pod to se také podepíšuMaFa napsal/a:
Do kamene vytesatMéně času nad statistikami, více času v terénu
Publikováno 06 březen 2009 - 16:10
Hele, já jsem rád, že se GG posunuje dál a dál, pokud je nějaký nový nápad a vypadá užitečně, je o to zájem a autoři stíhají ve svém volnu dodělat, tak časem určitě dodělají.sobikovi napsal/a:
jsem upozornil na možnou chybu resp. nesprávnou interpretaci, ... , smířil jsem se s tím a v klidu budu dál používat GG.
P.S. Ten konkurenční program dává volbu.
Pokud něco není jasné (máme navzájem různém názory, jak by mělo fungovat), tak radíš jak? Naprogramovat a pak se dohadovat, že druhá půlka to chtěla jinak ? Nebo si naprogramovat sám? Nebo se smířit s tím, že GG prostě dělá to co dělá (díky) a možná časem bude mít další vychytávku.
Také jsem zkoušel jiné produkty, občas si pustím GSAK, ale to co v GG udělám jedním či 2 makry, tak v GSAKu jsem musel 4-7 a šmitec. Ber neber.
P.S.: statistiku a spol nejvíc řeší ti, kteří mají relativně málo nálezů, kolik kačerů z první desítky (http://www.cachersta..._Republic1.html) o sobě zobrazuje podrobné info a má rozbory nálezů alespoň na úrovni GG + GgStat ?
11 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 11 návštěvníků 0 anonymních uživatelů