Přejít na obsah

Fotka

GgStat

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1202 odpovědí na toto téma

#861 LudaL

LudaL

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 310 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2009 - 10:21

Díky za tento program, konečně jsem se tím prokousal, všechno správně nastavil a už mě to funguje. Jinak, když jsem se tím pochlubil manželce, tak hádejte co první řekla? "Tady v té tabulce obtížnosti a terénu bychom měli odlovit všechny kombinace, ne?":D:D Já myslím, že tyto statistiky jsou přece primárně o chlubení, ne?:P
  • 0

#862 Arogant

Arogant

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 636 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2009 - 14:32

Vypadá to zajímavě, ale je to "jen" další vyplňování tabulky ve stylu - ať mám všechny políčka!
  • 0
Body, sláva, diplomy! používáno se souhlasem cbfousáče ;o)

Nositel Nobelovy ceny za mír.

#863 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 383 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2009 - 15:11

No nakonec proc ne, ale kdyz uz tak se vsi paradou, jedna tabulka pro datum nalezeni a jedna tabulka pro datum zalozeni, pripadne pro mysterky i datum vylusteni. Taky by nebyla spatna tabulka dnu v tydnu/hodina, tam se to bude taky dobre zaplnovat. PRYC S NAHODNYM LOVEM :D
  • 0
MaFa

#864 Qnik

Qnik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 262 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2009 - 15:13

A co je na tom špatnýho ? ;) Ale sleduj to..všichni píšete (krom HaLuMy), že to vypadá zajímavě a na druhou stranu to podtrhnete. Souhlasím s LudaL ... statistiky jsou zejména o chlubení a vyplňování :-D A jeslti někdo tvrdí že si to dělá pro sebe aby viděl jak se zlepšuje/zhoršuje...no tak to je pořád to samí.
  • 0
60CSx + Galaxy Ace + A:Drake*****/c:geo

Vložený obrázek

#865 Qnik

Qnik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 262 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2009 - 15:16

Až takový extrémky jsem nečekal, ale ano proč ne:-D Však ať si každej vybere čím se chce chlubit, ne?;)
  • 0

Vložený obrázek

#866 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 14 531 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2009 - 15:38

Qnik napsal/a:
Ale sleduj to..všichni píšete (krom HaLuMy), že to vypadá zajímavě a na

Zase abych nebyl nepochopen. Me je jedno, jestli tam ta statistika je ci neni, jen opravdu nechapu, k cemu je zrovna tahle statistika uzitecna.

Cim dele budes kesovat, tim vice ta tabulka bude rovnomerne zaplnena. Nic vic mi to neukaze. Nebo mi neco unika?

Proste jen rikam svuj nazor. Jen to jen nazor, hlavni slovo bude mit stejne ten, kdo to tam nakonec naprogramuje, coz ja nejsem. ;)
  • 0

#867 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 383 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2009 - 15:58

A co je na tom špatnýho ?

Kup si brejle :)
Vzdyt to pisu No nakonec proc ne, ja proti tomu vubec nic nemam, jenom se k tomu hned tak nedostanu.

• 0
MaFa

#868 Qnik

Qnik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 262 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2009 - 21:35

To nebyla reakce na tebe, jen jsme psali stejně a já to měl trošku dýl rozepsaný, než ty ;) .. moje chyba, že necituju;)
  • 0

Vložený obrázek

#869 Qnik

Qnik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 262 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2009 - 21:42

[quote]HaLuMa napsal/a:

Zase abych nebyl nepochopen........./quote]

Tak určitě by nebyla těžká možnost mít..ne všechny roky najednou, ale taky je mít po roce. To by pak pěkně vidět, jaká byla ve kterém roce denní kativita. Nicméně...ano, přiznávám, možnost vybarvovat políčka je lákavá:-D
  • 0

Vložený obrázek

#870 pozorjed

pozorjed

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 670 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2009 - 21:57

nápad je to dobrý, to jo, jen mi opravdu přijde jako zobrazování stejných dat z různých úhlů. Např. v grafu nálezů za měsíc máš nálezy/hledací dny, pokud budou nálezy/31, bystrý se dovtípí - panáček lovil každý den, nebo má 100 nálezů jen za 10 hledacích dní - panáček nemá čas každý den, ale když už, tak jede jako kombajn :). Programově by to neměl být problém, jen spočítání četnosti v matici prvků. Jinak - dnes jsem kolegovi ukazoval SQLlite Manager ve Firefoxu, a už svrběla otázka, nešlo by to vytáhnout do Excelu? Tam by šlo dělat grafů ... je to "jen" o dobrém SQL dotazu :)
  • 0

#871 polnjumen

polnjumen

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 106 příspěvků(y)

Publikováno 26 březen 2009 - 23:56

Hlásím chybku se souřadnicemi na západní polokouli (verze 1.1.20a): Most Westerly cache found: W 017° -0.268
  • 0

#872 al-ash

al-ash

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 79 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2009 - 0:36

díky za parádní statistiky, už sem je dovedl víceméně k obrazu svému...napadá mě akorát (a možná to v historii fóra je, ale nenašel jsem) : umí ggstat přidávat i nějak jednoduše tipy na keše, které se mi např líbily - které bych chtěl doporučit? vím že na tohle jsou bookmarky, ale: nejsem zatím PM a zadruhé: rád bych měl na první pohled viditelně v profilu pár keší, které se mi nejvíc líbily...dalo by se to přidat ručně, ale něco, co by automaticky hodilo malý obrázek typu keše (multi, traditional, mystery atd) a přidalo link na lisiting a bylo místo na krátký komentář a tohle všechno pěkně uspořádalo do nějaké tabulky nebo pole, to by se mi fakt líbilo:)
  • 0

#873 Arogant

Arogant

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 636 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2009 - 1:02

Mělo by to jít (vařím z vody, s tímhle jsem si ještě nehrál) přes TAG_tabulku. S vlastní realizací bohužel nemůžu poradit. Ale je to zajímavá myšlenka, která mě asi donutí s tím začít hrát B)
  • 0
Body, sláva, diplomy! používáno se souhlasem cbfousáče ;o)

Nositel Nobelovy ceny za mír.

#874 al-ash

al-ash

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 79 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2009 - 1:42

našel jsem to u gordíků: http://www.geocachin...73-f625eb0773e4
...tak nějak bych si to představoval:)
  • 0

#875 pozorjed

pozorjed

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 670 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2009 - 5:53

al-ash napsal/a:
tipy na keše, které se mi např líbily - které bych chtěl doporučit?

přes pomocné TAGy by to šlo včetně vlastních textů, já si pomohl, že nepoužívám Milníky po 50 či 100, ale v souboru TEMPLATE.cz vyjmenovávám pro mě zajímavé keše.
Např.
MILESTONECACHES GC17ZJ0 GC1F6YH GC19152 GC1HP7P GC1HKZ6 GC1856E GC1DABX GC1J5H7 GC1MBWY

Jediné mínus je, že do Milníků se vždy přidá poslední nález, ale jde to přežít :).
  • 0

#876 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2009 - 9:00

U me v profilu muzete tuhle automaticky generovanou tabulku videt. Nezkousel jsem radeji jak to vypada kdyz je text delsi. Kazdopadne to jde. Viz navody s Chimney Kingem v dokumentaci.
  • 0

#877 dandu1

dandu1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 134 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2009 - 12:51

GGSTAT mi super vygeneroval statistiku, ale v zajímavých číslech se mi objevuje toto "Nejmladší nalezená keš: 19.03.2009 GC1NK49 Transporta's cache by tomasCR ", ale v databázi již je novější cache "1021 26.03.2009 GC19GN4 LIPA U TOKOZU Joska65 38.01 ". Kde je chyba? Viz má statistika na profilu dandu1. Děkuji za radu
  • 0
DANDU1

#878 pozorjed

pozorjed

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 670 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2009 - 12:55

keš GC19GN4 - mrkni, kdy má datum CREATED: 19.2.2008
  • 0

#879 Sumak.cz

Sumak.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 147 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2009 - 17:05

lipa u tokozu je rozhodne starsiho data nebot uz loni v lete jsem se ji chistal odlovit :)
  • 0

#880 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 383 příspěvků(y)

Publikováno 30 březen 2009 - 20:54

Hlásím chybku se souřadnicemi na západní polokouli (verze 1.1.20a):
Most Westerly cache found: W 017° -0.268

Tak doufám, že jsem to opravil
  • 0