Přejít na obsah

Fotka

GgStat

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
1202 odpovědí na toto téma

#921 zlicinaci

zlicinaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 875 příspěvků(y)

Publikováno 15 květen 2009 - 21:54

majkeld napsal/a:
Tak jsem konecne rozchodil GGStats dle navodu. Cosi probehlo, ale vysledkem je, ze mi to totalne smazalo profil na GC.com. Myslim tim html, ktere jsem tam puvodne mel rucne delane - mapu, statusbary pratel apod.. Mate nekdo predstavu, co se stalo? Diky

Špatně se ti vygenerovala statistika a uploadovala se do profilu. S největší pravděpodobností má soubor GgStats.html v datovém adresáři geogetu nulovou velikost. Nechci ti kazit víkend, ale řekl bych, že tvůj původní profil je nenávratně pápá.
  • 0

#922 majkeld

majkeld

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 388 příspěvků(y)

Publikováno 16 květen 2009 - 8:27

Coz o profil, to je v pohode, nasel jsem jakousi jeho zalohu a obnova je otazkou par minut. Jen mi tedy prosim poradte, co s tim mam delat? Sve nalezene kesky mam pres GeoJarry natezene v GG2 a byly tam i predtim. Tak kde je chybicka? Opravdu, ten soubor ma 0 Kb...
  • 0

#923 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 957 příspěvků(y)

Publikováno 16 květen 2009 - 8:41

Mne to dělalo, když jsem měl v ggstat2 nastavený všechny ty ostatní funkce, především stažení logů atd. Vše jsem vypnul a nechal jen holou statistiku a její upload a vše funguje jak má.
  • 0

#924 zlicinaci

zlicinaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 875 příspěvků(y)

Publikováno 16 květen 2009 - 8:41

majkeld napsal/a:
Coz o profil, to je v pohode, nasel jsem jakousi jeho zalohu a obnova je otazkou par minut.

Jen mi tedy prosim poradte, co s tim mam delat? Sve nalezene kesky mam pres GeoJarry natezene v GG2 a byly tam i predtim. Tak kde je chybicka? Opravdu, ten soubor ma 0 Kb...

Chyba bude někde v konfiguraci, takhle je otázka moc obšírná. Máš označené nálezy u kešek?
  • 0

#925 zlicinaci

zlicinaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 875 příspěvků(y)

Publikováno 16 květen 2009 - 8:47

Jo a ještě jedna věc, ta statistika se ti vždy přepíše novou vygenerovanou, takže se ti to jakoby k té stávající nepřidá. Vše co chceš generovat musí v podstatě obsahovat soubor Template (obvykle GgStatTemplate.cz).
  • 0

#926 mikrom

mikrom

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 968 příspěvků(y)

Publikováno 16 květen 2009 - 11:37

jen dodam, ze se ten soubor jmenuje GgStatTemplate.cz pouze v pripade, ze pouzivas ty upraveny statistiky ode mne (ktery delaj vse na jeden zatah) a ktere se resi zde.

no a co se Tveho problemu tyce, tak nejcasteji je to ruzne spatne nastaveny cesty k databazi, k sablone a tak.. primenhorsim jsem shopen to rozjet pres TeamViewer (pripojim se pres vzdalenou plochu na Tvuj PC a tam to rozbeham)
  • 0

#927 majkeld

majkeld

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 388 příspěvků(y)

Publikováno 16 květen 2009 - 20:18

Pravdou je, GG2 jsem mel nainstalovany uz delsi dobu, ale neumel jsem v tom (nemel cas) delat. Ted jsem si k tomu sedl a snazil se rozchodit ty statistiky dle navodu na tech ofiko strankach GG2. Neuvedomuji si, ze bych tam nastavoval neco navic nez bylo v navodu. Na druhou stranu, jestli ten, kdo psal navod povazoval cokoloiv za samozrejmost, tak to asi mit nastavene nebudu. Na pocitace uplnej hnup nejsem, ale do tohohle jeste moc nesvitim. Od Mikroma jsem si stahoval jak to GeoJarry, tak makro?/plugin? pro statistiky. Existuje-li nejaky komplexnejsi navod, dejte mi sem prosim odkaz a rad ho prostuduju, ale ne odkaz na vlakno ve foru, ktere ma na tisice prispevku. Na to opravdu nemam cas ani trpelivost. Diky za pomoc
  • 0

#928 Mimi a Filibert

Mimi a Filibert

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 129 příspěvků(y)

Publikováno 16 květen 2009 - 20:23

majkeld napsal/a:
Pravdou je, GG2 jsem mel nainstalovany uz delsi dobu, ale neumel jsem v tom (nemel cas) delat. Ted jsem si k tomu sedl a snazil se rozchodit ty statistiky dle navodu na tech ofiko strankach GG2. Neuvedomuji si, ze bych tam nastavoval neco navic nez bylo v navodu. Na druhou stranu, jestli ten, kdo psal navod povazoval cokoloiv za samozrejmost, tak to asi mit nastavene nebudu.

Na pocitace uplnej hnup nejsem, ale do tohohle jeste moc nesvitim.

Od Mikroma jsem si stahoval jak to GeoJarry, tak makro?/plugin? pro statistiky.

Existuje-li nejaky komplexnejsi navod, dejte mi sem prosim odkaz a rad ho prostuduju, ale ne odkaz na vlakno ve foru, ktere ma na tisice prispevku. Na to opravdu nemam cas ani trpelivost.

Diky za pomoc

No ja jsem to rozchodil celkem v pohode, presne podle navodu. Komplikovanejsi bylo zjisteni kodu zeme apod., nicmene nakonec to celkem slo. Mozna bude problem pri nastavovani tech vsemoznejch udaju v nastaveni geojarry a ggstat...
  • 0

#929 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 383 příspěvků(y)

Publikováno 16 květen 2009 - 21:07

Existuje-li nejaky komplexnejsi navod, dejte mi sem prosim odkaz a rad ho prostuduju, ale ne odkaz na vlakno ve foru, ktere ma na tisice prispevku. Na to opravdu nemam cas ani trpelivost.

Podrobny navod je soucasti toho zipu GgStatu - ten adresar se jmenuje GgStatDoc. Taky nemam cas a trpelivost porad dokola vysvetlovat, ze je treba cist tu dokumentaci, na ktere jsme s Gordem stravili spoustu casu, a ktera je soucasti baliku.

• 0
MaFa

#930 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 10 136 příspěvků(y)

Publikováno 16 květen 2009 - 21:35

Kompletni navod je soucasti baliku pro instalaci GgStat - jak napsal MaFa. Pokud mas pocit, ze tam neco neni nebo neni dobre nebo neni jasne vysvetleno, mas moznost dat vedet. Klidne to doplnim, pokud MaFa nenajde cas. Ono se tezko vziva do kuze vsech potencialnich uzivatelu a neni snadne si uvedomit, ze neco, co je pro autora programu naprosto jasne a zrejme, nemusi nekdo jiny vedet. Domnivam se, ze tu kazdy nakonec statistiky rozjel (Mikromuv script pouziti urcite zjednodusil) a pokud byly problemy, tak vesmes ve spatnem nastaveni vstupnich parametru v *.config.pas nebo primo v template souboru. Na informaci "nic mi to nepridalo" se odpovida tost tezko jinak nez opet obecnou radou nebo odkazem na manual. Na druhou stranu chapu, ze muze byt obtizne ten problem bliz specifikovat. Uvedom si, ze pokud napises konkretni dotaz, urcite na nej dostanes konkretni odpoved.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#931 pozorjed

pozorjed

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 670 příspěvků(y)

Publikováno 17 květen 2009 - 7:45

Podrobny navod je soucasti toho zipu GgStatu - ten adresar se jmenuje GgStatDoc.

Souhlas, ta hodinka čtení dokumentace je mnohem kratší než pročítat několik vláken fóra. Autorům děkuji, je to obrovský kus odvedené práce. A kdyby tazatel uvedl, odkud je, možná by se našel jiný kačer z okolí, co by poradil naživo. Na otázky typu mě nejedou statistiky se velmi těžko odpovídá (co nejde, jaká konkrétní statistika, je vytvořen lokální soubor a jen nejde update na stránkách GC, ...), zrovna tak jak nahraji kešky do navigace (uvést aspoň model a druh SW (pro autonavigace))
  • 0

#932 sakypaky

sakypaky

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 171 příspěvků(y)

Publikováno 19 květen 2009 - 17:43

Dnes jsem aktualizoval statistiku a při stisknutí tlačítka GgStat exe pro vygenerování statistik se nejdříve objevilo černé okno ( nic neobvyklého), poté se nicméně ukázala chyba - viz. obrázek. Čím to může být? Díky ...
  • 0
SAKYPAKY team = Garmin OREGON 300, PNA MIO H610+, OLYMPUS E-520, SAMSUNG S5230 Star ; VitoNavigator II 1.3, BeeLine GPS, TOPO Czech 3 PRO

#933 zlicinaci

zlicinaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 875 příspěvků(y)

Publikováno 19 květen 2009 - 17:56

sakypaky napsal/a:
Dnes jsem aktualizoval statistiku a při stisknutí tlačítka GgStat exe pro vygenerování statistik se nejdříve objevilo černé okno ( nic neobvyklého), poté se nicméně ukázala chyba - viz. obrázek.
Čím to může být? Díky ...

To se mi také už přihodilo, nicméně to spravil prostý restart GeoGetu.
  • 0

#934 sakypaky

sakypaky

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 171 příspěvků(y)

Publikováno 19 květen 2009 - 18:16

Už se povedlo :) Teď spíš řeším to, že mi statistiky stále hází o jednu kešku méně než máme nalezeno. Zkontroloval jsem už i archivované apod. ale chybu jsem nenašel. Stáhl jsem tedy celé PQ nalezených keší a i tak 346. Správně by mělo být 347 :(
  • 0
SAKYPAKY team = Garmin OREGON 300, PNA MIO H610+, OLYMPUS E-520, SAMSUNG S5230 Star ; VitoNavigator II 1.3, BeeLine GPS, TOPO Czech 3 PRO

#935 wendabr

wendabr

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 150 příspěvků(y)

Publikováno 19 květen 2009 - 18:48

sakypaky napsal/a:
Už se povedlo :)
Teď spíš řeším to, že mi statistiky stále hází o jednu kešku méně než máme nalezeno. Zkontroloval jsem už i archivované apod. ale chybu jsem nenašel. Stáhl jsem tedy celé PQ nalezených keší a i tak 346. Správně by mělo být 347 :(

Měl jsem donedávna podobný problém a chyby byla v tom, že - jako BM kačer - jsem si kdysi po koupi Garmina nakrátko aktivoval PM a ulovil jednu PM kešku (Lelkovadlo). Pote, co mi po měsíci skončilo PM období, tak mi GeoGet obhospodařuje zase jen BM účet. Vyřešil jsem to tak, že jsem tu jednu kešku doplnil ručně (Geoget ti jako MB uživateli nestáhne souřadnice PM keše).
Neříkám, že je to ono, ale určitá možnost tady je...
  • 0
HP iPAQ 214 (32GB SDHC+32 GB CF), GPS - QStarz Q1000X, BeeLineGPS. OziExplorerCE. Při cyklotoulkách navíc Asus eee901 (256GB SSD). Manuál OziExplorerCE

#936 MaFa

MaFa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 383 příspěvků(y)

Publikováno 19 květen 2009 - 19:26

Teď spíš řeším to, že mi statistiky stále hází o jednu kešku méně než máme nalezeno. Zkontroloval jsem už i archivované apod. ale chybu jsem nenašel. Stáhl jsem tedy celé PQ nalezených keší a i tak 346. Správně by mělo být 347

Jelikož máš v profilu ve statistiskách 347, tak předpokládám, že tu chybějící keš jsi už našel. Můžeš nám prozradit, kde se skrývala?
  • 0
MaFa

#937 pozorjed

pozorjed

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 670 příspěvků(y)

Publikováno 19 květen 2009 - 19:39

[quote]MaFa napsal/a:
[quote]Jelikož máš v profilu ve statistiskách 347, tak předpokládám, že tu chybějící keš jsi už našel. Můžeš nám prozradit, kde se skrývala?[/quote]

keš, které dělala rozdíl, se nenašla, pomohlo instalovat GG poslední verze. Sakypaky mi poslali GPX, ten jsem si načetl a měl 347 záznamů, tak si pak aktualizovali verzi a bylo ;)
  • 0

#938 Archi1

Archi1

Archi1

• Members
  • PipPipPip
  • 867 příspěvků(y)

Publikováno 21 květen 2009 - 22:06

Ahojky, Dnes jsem aktualizoval statistiku a pri stisknutí tlacitka GgStat exe po vygenerování statistik se objevilo nekolik nesrovnalosti. Nejstarší nalezena kes: 10.04.2005 GCNDW2 Multi-cache Hornicka stezka, pritom jsem zacal s odlovem az na podzim 2008 a Nejmladsi nalezená kes: 25.04.2009 GC1NTPG Event Cache (Pivni) Pena event pritom posledni najita kes je z 19.5.2009 Otto Simanek. Mam aktualizovane posledni verze GgStatu a geojarry15. Muzete poradit kde asi delam chybu? Diky.
  • 0
Archi1 +/- 49°23.727;15°35.447 Ježek bodne

#939 medwyn_cz

medwyn_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 397 příspěvků(y)

Publikováno 21 květen 2009 - 23:00

V interpretaci statistik. Nejstarsi nalezena = keska, kterou jsi nalezl, ktera ma NEJDRIVEJSI date placed Nejnovejsi nalezena = analogie
  • 0

#940 Ladinekxx

Ladinekxx

Newbie

• Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 22 květen 2009 - 6:30

Please help. Hosi asi si reknete, ze jsem uplna lama a nejspis to tak i bude, ale narazil jsem na problem, se terym nemuzu pohnout. Vsechno mi funguje tak jak ma, jen vzdalenost odlovenych kesi od domova vunec nesedi. Nastavene se domnivam mam dle navodu vsechno a stale nic. V GgStat2.config.pas, v GeoGetu referencni bod i v pluginu. Neustale me to "stehuje nekde o 300Km dal:( Prosel jsem si manual, i zdejsi forum kde jsem na neco podobneho narazil, ale nijak mi to nepomohlo. Budu vdecny za kazdou radu, protoze uz me nic nenapada.
  • 0

7 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka