Špatně se ti vygenerovala statistika a uploadovala se do profilu. S největší pravděpodobností má soubor GgStats.html v datovém adresáři geogetu nulovou velikost. Nechci ti kazit víkend, ale řekl bych, že tvůj původní profil je nenávratně pápá.majkeld napsal/a:
Tak jsem konecne rozchodil GGStats dle navodu. Cosi probehlo, ale vysledkem je, ze mi to totalne smazalo profil na GC.com. Myslim tim html, ktere jsem tam puvodne mel rucne delane - mapu, statusbary pratel apod.. Mate nekdo predstavu, co se stalo? Diky
GgStat
Publikováno 15 květen 2009 - 21:54
Publikováno 16 květen 2009 - 8:27
Publikováno 16 květen 2009 - 8:41
Publikováno 16 květen 2009 - 8:41
Chyba bude někde v konfiguraci, takhle je otázka moc obšírná. Máš označené nálezy u kešek?majkeld napsal/a:
Coz o profil, to je v pohode, nasel jsem jakousi jeho zalohu a obnova je otazkou par minut.
Jen mi tedy prosim poradte, co s tim mam delat? Sve nalezene kesky mam pres GeoJarry natezene v GG2 a byly tam i predtim. Tak kde je chybicka? Opravdu, ten soubor ma 0 Kb...
Publikováno 16 květen 2009 - 8:47
Publikováno 16 květen 2009 - 11:37
no a co se Tveho problemu tyce, tak nejcasteji je to ruzne spatne nastaveny cesty k databazi, k sablone a tak.. primenhorsim jsem shopen to rozjet pres TeamViewer (pripojim se pres vzdalenou plochu na Tvuj PC a tam to rozbeham)
Publikováno 16 květen 2009 - 20:18
Publikováno 16 květen 2009 - 20:23
majkeld napsal/a:
Pravdou je, GG2 jsem mel nainstalovany uz delsi dobu, ale neumel jsem v tom (nemel cas) delat. Ted jsem si k tomu sedl a snazil se rozchodit ty statistiky dle navodu na tech ofiko strankach GG2. Neuvedomuji si, ze bych tam nastavoval neco navic nez bylo v navodu. Na druhou stranu, jestli ten, kdo psal navod povazoval cokoloiv za samozrejmost, tak to asi mit nastavene nebudu.
Na pocitace uplnej hnup nejsem, ale do tohohle jeste moc nesvitim.
Od Mikroma jsem si stahoval jak to GeoJarry, tak makro?/plugin? pro statistiky.
Existuje-li nejaky komplexnejsi navod, dejte mi sem prosim odkaz a rad ho prostuduju, ale ne odkaz na vlakno ve foru, ktere ma na tisice prispevku. Na to opravdu nemam cas ani trpelivost.
Diky za pomoc
No ja jsem to rozchodil celkem v pohode, presne podle navodu. Komplikovanejsi bylo zjisteni kodu zeme apod., nicmene nakonec to celkem slo. Mozna bude problem pri nastavovani tech vsemoznejch udaju v nastaveni geojarry a ggstat...
Publikováno 16 květen 2009 - 21:07
Podrobny navod je soucasti toho zipu GgStatu - ten adresar se jmenuje GgStatDoc. Taky nemam cas a trpelivost porad dokola vysvetlovat, ze je treba cist tu dokumentaci, na ktere jsme s Gordem stravili spoustu casu, a ktera je soucasti baliku.Existuje-li nejaky komplexnejsi navod, dejte mi sem prosim odkaz a rad ho prostuduju, ale ne odkaz na vlakno ve foru, ktere ma na tisice prispevku. Na to opravdu nemam cas ani trpelivost.
Publikováno 16 květen 2009 - 21:35
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 17 květen 2009 - 7:45
Souhlas, ta hodinka čtení dokumentace je mnohem kratší než pročítat několik vláken fóra. Autorům děkuji, je to obrovský kus odvedené práce. A kdyby tazatel uvedl, odkud je, možná by se našel jiný kačer z okolí, co by poradil naživo. Na otázky typu mě nejedou statistiky se velmi těžko odpovídá (co nejde, jaká konkrétní statistika, je vytvořen lokální soubor a jen nejde update na stránkách GC, ...), zrovna tak jak nahraji kešky do navigace (uvést aspoň model a druh SW (pro autonavigace))Podrobny navod je soucasti toho zipu GgStatu - ten adresar se jmenuje GgStatDoc.
Publikováno 19 květen 2009 - 17:43
Publikováno 19 květen 2009 - 17:56
To se mi také už přihodilo, nicméně to spravil prostý restart GeoGetu.sakypaky napsal/a:
Dnes jsem aktualizoval statistiku a při stisknutí tlačítka GgStat exe pro vygenerování statistik se nejdříve objevilo černé okno ( nic neobvyklého), poté se nicméně ukázala chyba - viz. obrázek.
Čím to může být? Díky ...
Publikováno 19 květen 2009 - 18:16
Publikováno 19 květen 2009 - 18:48
sakypaky napsal/a:
Už se povedlo
Teď spíš řeším to, že mi statistiky stále hází o jednu kešku méně než máme nalezeno. Zkontroloval jsem už i archivované apod. ale chybu jsem nenašel. Stáhl jsem tedy celé PQ nalezených keší a i tak 346. Správně by mělo být 347
Měl jsem donedávna podobný problém a chyby byla v tom, že - jako BM kačer - jsem si kdysi po koupi Garmina nakrátko aktivoval PM a ulovil jednu PM kešku (Lelkovadlo). Pote, co mi po měsíci skončilo PM období, tak mi GeoGet obhospodařuje zase jen BM účet. Vyřešil jsem to tak, že jsem tu jednu kešku doplnil ručně (Geoget ti jako MB uživateli nestáhne souřadnice PM keše).
Neříkám, že je to ono, ale určitá možnost tady je...
Publikováno 19 květen 2009 - 19:26
Jelikož máš v profilu ve statistiskách 347, tak předpokládám, že tu chybějící keš jsi už našel. Můžeš nám prozradit, kde se skrývala?Teď spíš řeším to, že mi statistiky stále hází o jednu kešku méně než máme nalezeno. Zkontroloval jsem už i archivované apod. ale chybu jsem nenašel. Stáhl jsem tedy celé PQ nalezených keší a i tak 346. Správně by mělo být 347
Publikováno 19 květen 2009 - 19:39
[quote]Jelikož máš v profilu ve statistiskách 347, tak předpokládám, že tu chybějící keš jsi už našel. Můžeš nám prozradit, kde se skrývala?[/quote]
keš, které dělala rozdíl, se nenašla, pomohlo instalovat GG poslední verze. Sakypaky mi poslali GPX, ten jsem si načetl a měl 347 záznamů, tak si pak aktualizovali verzi a bylo
Publikováno 21 květen 2009 - 22:06
Publikováno 21 květen 2009 - 23:00
Publikováno 22 květen 2009 - 6:30
10 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 10 návštěvníků 0 anonymních uživatelů