Upgrade downgrade firmware GARMIN
Publikováno 01 říjen 2008 - 8:53
iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4
S úsměvem jde vše líp
Publikováno 01 říjen 2008 - 9:47

http://www.gpsinformation.org/perry/
Takže např. pro eTrex Vista jsou http://www.gpsinform...ry/etrex/vista/
Publikováno 01 říjen 2008 - 20:33
Publikováno 17 říjen 2010 - 12:21
Publikováno 17 říjen 2010 - 12:27
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 17 říjen 2010 - 12:54
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 17 říjen 2010 - 13:12
Publikováno 17 říjen 2010 - 13:28
Citace
puczmeloun napsal/a:
Takze vše do původního nastavení a vymazání POI, keší, map atd?
mno v podstatě hard reset, GPX soubory ti v ní zustanou, ale jinak vše je "pryč"... řeší to komplet záloha GPSky před downgradem na disk a poté to tam vše nahrnout zpět z PC a pak už jen stačí vybrat profil a nakalibrovat display a výškoměr
Publikováno 17 říjen 2010 - 15:48
Citace
Zkus to tady: http://garmincolorad...es.com/VersionsCyberTracer napsal/a:
Díky za tip. Zatím jsem starší verzi nepotřeboval, ale teď by se mi hodila starší verze GPS firmware pro kolouše (nižší než 2.60). Nemáte ji náhodou někdo? (prosím pozor - nejedná se o firmware pro kolouše, ten je aktuálně 2.70, jedná se mi o GPS firmware, samozřejmě pro kolouše, podle Garminu je to GPS firmware Type M). Díky.
Publikováno 18 říjen 2010 - 15:54
Citace
Dík, že se dá pěkně archivovat profil vím až od tebefremen.cz napsal/a:
Citace
puczmeloun napsal/a:
Takze vše do původního nastavení a vymazání POI, keší, map atd?
mno v podstatě hard reset, GPX soubory ti v ní zustanou, ale jinak vše je "pryč"... řeší to komplet záloha GPSky před downgradem na disk a poté to tam vše nahrnout zpět z PC a pak už jen stačí vybrat profil a nakalibrovat display a výškoměr

Publikováno 18 říjen 2010 - 16:01
Citace
puczmeloun napsal/a:
...ikonka je zpět, chirp asi oželím...
mno jo... ALE... pokud bude nový FW zase, tak ikona pujde do háje a Chirp bude, otázkou je, co bude další FW opravovat
Protože ten 3.40 řešil vytuhnutí či vypnutí GPS při poklikávání na mapu
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů