Kontrola Policie ČR
Publikováno 26 říjen 2008 - 19:11

Publikováno 26 říjen 2008 - 19:38
Publikováno 26 říjen 2008 - 20:27
Citace
LeeHill napsal/a:
...kdyz se nam vztekly duchodce pokousel vyrvat z rukou kesku.
A co ho na ní tak zajímalo?

Publikováno 26 říjen 2008 - 20:33
Lovím zážitky a zakládám body. | https://openstreetmap.cz/
Publikováno 26 říjen 2008 - 20:35

Publikováno 26 říjen 2008 - 20:55

Publikováno 26 říjen 2008 - 21:34
Citace
a právě tohle mě odrazuje od hledání keší v blízkém zahraničním okolí. Nevím jak a co bych měl eventuálně vysvětlovat, když místním jazykem nevládnu vůbec.Při logování mě zastavili chlapci Policie ČR
Publikováno 26 říjen 2008 - 22:11

Publikováno 26 říjen 2008 - 23:10

RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 27 říjen 2008 - 7:24
Citace
No v prvni rade, kdyz najdes cache, je dobre popojit s ni do mist, kde jsi pri logovani nenapadny. Jestli jsi u tehle zustal drepet a logovat na miste, tak se pak nediv. A jeste mas tu "drzost" napsat do logu, ze okolo projelo dost auta a doufas ze se neztrati... :@:@:@Petenero napsal/a:
Ahoj,
dnes jsem našel tuto keš GCYVGR . Při logování mě zastavili chlapci Policie ČR. Máte také zkušenosti se strážci zákonů?Jak byste se zachovali Vy?
Publikováno 27 říjen 2008 - 7:38
Citace
Přesně tak. Zalogovat můžeš klidně uprostřed houfu mudlů a nikdo si tě ani nevšimne pokud stojíš na chodníku, sedíš na lavičce atd. Nejhorší je dřepět někde u skrýše a "nenápadně" se kolem sebe rozhlížet jestli tě někdo nevidí. To je jak pěst na oko a nelze se potom divit že si někdo všimne.petegeo napsal/a:
Citace
No v prvni rade, kdyz najdes cache, je dobre popojit s ni do mist, kde jsi pri logovani nenapadny. Jestli jsi u tehle zustal drepet a logovat na miste, tak se pak nediv. A jeste mas tu "drzost" napsat do logu, ze okolo projelo dost auta a doufas ze se neztrati... :@:@:@Petenero napsal/a:
Ahoj,
dnes jsem našel tuto keš GCYVGR . Při logování mě zastavili chlapci Policie ČR. Máte také zkušenosti se strážci zákonů?Jak byste se zachovali Vy?
Publikováno 27 říjen 2008 - 13:54
Publikováno 27 říjen 2008 - 14:05
Publikováno 27 říjen 2008 - 16:02
Publikováno 27 říjen 2008 - 16:20
Publikováno 27 říjen 2008 - 18:38
Citace
petegeo napsal/a:
Citace
Ahoj,
Velmi mě zklamala Tvoje odpověď!:@ Tuto debatu jsem založil na téma Policie a geocaching. Ty jsi neodepsal na dané téma. Začal jsi řešit můj postup při logování této keše. Pro Tebe i pro ostatní zde je vysvětlení:
Přišel jsem v neděli odpoledne na místo určení. Hned jsem tušil kde keš je. Pro Ty, kteří vědí, musel jsem se ke keši nějak dostat. Jelikož s sebou beru mého psa, zvolil jsem odlovení a logování keše přímo u místa určení, abych nemusel jít dvakrát (pro keš, logovat mimo, dát zpět keš). Celý proces, tedy naleznutí schránky, logování, uložení schránky mi trval maximálně 2 minuty. Během těchto cca 2 minut neprojelo žádné auto, ani neprošel žádný mudla až při samém ukládání přijelo auto policie ČR. Nemohl jsem místo jen tak opustit, tak jsem s nimi musel diskutovat přímo u kešky a tudíž kolem projelo pár aut, mudla chodec žádný.
Samozřejmě když najdu nějakou keš, tak loguju mimo provoz. V tomto případě to nebylo možné z důvodu strachu o zdraví mého psa.
Nevim, proč si neodepsal na dané téma a pouštíš se do začátečníků! :@
Publikováno 27 říjen 2008 - 19:32
Citace
JarMar napsal/a:
Přesně tak. Zalogovat můžeš klidně uprostřed houfu mudlů a nikdo si tě ani nevšimne pokud stojíš na chodníku, sedíš na lavičce atd. Nejhorší je dřepět někde u skrýše a "nenápadně" se kolem sebe rozhlížet jestli tě někdo nevidí. To je jak pěst na oko a nelze se potom divit že si někdo všimne.
jj, nejhorsi je pokouset se o nenapadnost. aneb jak di muj oblibeny spisovatel: pokud se budete kradmo priblizovat, budete podezreli. ale jakmile si to pevnym jistym krokem s horici pochodni namirite primo k benzinove pumpe, nikdo si vas nevsimne

Publikováno 27 říjen 2008 - 20:22
Citace
... pokudmožno ještě ve výstražné reflexní vestě.Dain & Olik napsal/a:
ale jakmile si to pevnym jistym krokem s horici pochodni namirite primo k benzinove pumpe, nikdo si vas nevsimne
Lovím zážitky a zakládám body. | https://openstreetmap.cz/
Publikováno 27 říjen 2008 - 21:24
Citace
Fajn, hezký příběh. Pokud beru na kešování svého psa, musím se tomu přizpůsobit. Je to stejné, jako když vyrážím já na kešky s kočárkemPetenero napsal/a:...

Publikováno 27 říjen 2008 - 21:36
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů