Kontrola Policie ČR
Publikováno 27 říjen 2008 - 21:42
Publikováno 27 říjen 2008 - 22:22
Citace
palic napsal/a:
S kolegou Blaham-em jsme na začátku srpna lovili sérii Betonová hranice II poblíž Branné To jsme ale nevěděli, že tři dny před tím tam našli spálené auto i se zavražděným řidičem. Když jsme se vraceli z finálovky k autu, už tam na nás čekali jak uniformovaní policisté, tak kriminálka v civilu. Jelikož se neměli čeho chytit, tam to hlídali, a my jsme byli docela podezřelí. Museli jsme potom podat vysvětlení co a proč jsme tam dělali. V tomto okamžiku šla veškerá konspirace stranou a my vše popsali do nejmenších detailů. Pány z kriminálky GC zjevně zaujal a je možné, že rozšířili řady kačerů. Přibližně po třech týdnech proběhla médii zpráva, že pachatele našli.
Pachatele nenašli, jen našli "možného pachatele" a ten je obviněný - zatím mu nic nedokázali. Je to borec z vedlejší vesnice

Publikováno 28 říjen 2008 - 6:39
Citace
Len by som rad poznamenal ze kazdy extremizmus je na skodu veci, aj keskovysobikovi napsal/a:
... na prvním místě by měla být bezpečnost kešky a utajení!

Publikováno 28 říjen 2008 - 8:35
Citace
Nevim, proč se do mě puštíte, jak jsem tuto keš logoval. Bylo to čistě moje rozhodnutí mít psa furt na očích a s sebou. Samozřejmě jsem mohl přijít jindy apod. Ale co Ti je sakra do toho??To seš tak dobrej, že budeš radit kde přesně jakou kešku logovat??:@sobikovi napsal/a:
Citace
Fajn, hezký příběh. Pokud beru na kešování svého psa, musím se tomu přizpůsobit. Je to stejné, jako když vyrážím já na kešky s kočárkemPetenero napsal/a:...
Takže v tvém případě, mohl jsi psa uvázat na druhé straně náspu, vyzvednout kešku (skoro celou dobu vidíš na svého psa a on sám se jistě bát nebude), vylézt za svým psem a v klidu v závětří zalogovat a pak se zase vrátit zpět uložit keš. Vše se dá stihnout taky za pár minutek, pes by se sám tu chviličku jistě nebál a ze silnice není nic vidět... a nebo taky když vidím, že bezpečně nevyzvednu a nezaloguji, tak jdu dál a vrátím se později, jindy, nebo ji prostě nemám... na prvním místě by měla být bezpečnost kešky a utajení!
Publikováno 28 říjen 2008 - 9:05
Citace
sobikovi napsal/a:
Fajn, hezký příběh. Pokud beru na kešování svého psa, musím se tomu přizpůsobit. Je to stejné, jako když vyrážím já na kešky s kočárkem smiley Takže v tvém případě, mohl jsi psa uvázat na druhé straně náspu, vyzvednout kešku (skoro celou dobu vidíš na svého psa a on sám se jistě bát nebude), vylézt za svým psem a v klidu v závětří zalogovat a pak se zase vrátit zpět uložit keš. Vše se dá stihnout taky za pár minutek, pes by se sám tu chviličku jistě nebál a ze silnice není nic vidět... a nebo taky když vidím, že bezpečně nevyzvednu a nezaloguji, tak jdu dál a vrátím se později, jindy, nebo ji prostě nemám... na prvním místě by měla být bezpečnost kešky a utajení!
To nemůžu souhlasit, na prvním místě je bezpečnost kačerova (až na vyjímky, kdy je jasně psáno že keš je na opravu nebezpečném místě) Bude-li keš na železné lávce, která sice možná vypadá dobře, ale vlezu na ní a pod rukou mi odpadne zábradlí, rošt tvořící podlahu se místy zřítí do řeky, tak pokud se mi nějak podaří dostat keš dřív než zdrhnu zase na pevninu, rozhodně ji už nepujdu vrátit.
Keš o které je řeč jsem zkoušel odlovit, ale neúspěšně..nicméně jak to tu tak čtu, asi ji ani lovit nebudu...
Ale zpět k tématu.
Policii jsme ještě nepotkali, jen na Geohře Mafii s ní měl problém Czecho Cowboy... Schovával keš u Staronové synagogy a oni ho sebrali. Chtěli vědět jestli tam nedává bombu, nebo drogy... jenže on jim ještě pomoh, neměl občanku, kterou nechal na
Staromáku u Sutecha, ten ale naštěstí, pokud vim, študuje práva, tkaže ho z toho vysekal.

Publikováno 28 říjen 2008 - 11:18

Publikováno 28 říjen 2008 - 11:30
Publikováno 28 říjen 2008 - 22:46
Citace
Petenero napsal/a:
Velmi mě zklamala Tvoje odpověď!:@ Tuto debatu jsem založil na téma Policie a geocaching. Ty jsi neodepsal na dané téma.
.....
Nevim, proč si neodepsal na dané téma a pouštíš se do začátečníků! :@
Tak dobre k tematu. Toto tema se tu uz resilo, jsou v nem krasne pribehy. Rozhodne stoji za procteni.
Proc v nem nepokracujes a zakladas nove?
http://www.geocachin...ort=&rowstart=0
P.S. Jeste omluva, nevsiml jsem si ze jsi zacatecnik. Priznavam, ze lidem do profilu bezne nekoukam, kdy kdo zacal s geocachingem. Moje chyba...
Publikováno 28 říjen 2008 - 23:23

Publikováno 29 říjen 2008 - 0:53
Haná
Publikováno 29 říjen 2008 - 7:41
Citace
LittleBeaver napsal/a:
Citace
LeeHill napsal/a:
...kdyz se nam vztekly duchodce pokousel vyrvat z rukou kesku.
A co ho na ní tak zajímalo?
To se dočteš tu:
http://www.geocachin...3553#post_83553
Publikováno 29 říjen 2008 - 9:27
Citace
Jedla-bedla napsal/a:
Celou dobu jsme si říkali, hlavně ať ji najdem, nebo jim to nevysvětlíme. Našli. Nedůvěřivě si vzali kešku do ruky, pečlivě ji anténou od vysílačky prohrabali, pak se začali usmívat, řekli nám "gratulíren" jeden mi dokonce podal ruku, "achoj" a odfrčeli neznámo kam. Tak i takový je geochaching.
Pak se nemaji ztracet kese, kdyz je kaceri sami aktivne ukazuji mudlum

Publikováno 29 říjen 2008 - 13:41

Publikováno 10 leden 2009 - 21:45
Publikováno 10 leden 2009 - 22:44
Publikováno 11 leden 2009 - 0:37

Publikováno 11 leden 2009 - 10:10
Publikováno 11 leden 2009 - 11:07

Publikováno 11 leden 2009 - 12:06

Publikováno 11 leden 2009 - 12:24
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů