Kontrola Policie ČR
Publikováno 11 leden 2009 - 12:27
Publikováno 11 leden 2009 - 13:06
Citace
abakus napsal/a:Pokud člověk nedělá něco nelegálního, není důvod nic prozrazovat, protože člověk si může dělat kde chce co chce.
Dovolím si nesouhlasit: Pokud člověk nedělá nic nelegálního, není to důvod hlídkující policii neukázat a nevysvětlit. Příště budou vědět, mohou naopak schránku pohlídat.
Mě jednou u jednoho rybníka na kraji Prahy vyhmátl Měšťák. Prý: "Snad nám tu nepytlačíte?" Já: "ne, jistě že ne, hledám poklad. Ukázala jsem mu kufřík s GC a dalším co nosím na lov. Něco pověděla o geocachingu. Usmál se a popřál hodně dalších pokladů.
Já jsem naopak ráda, pokud se někde podezřele motám a oni nespí kontrolují. Je to známka aktivní pozornosti. Policie neškodné hře škodit nebude, té bude škodit jedině zbabělec.
Publikováno 11 leden 2009 - 13:26
Publikováno 11 leden 2009 - 13:34
Citace
abakus napsal/a:
Zegga: Na to zapomeň. Stačí, aby člověk potkal policajta-vola a prozrazením nadělá víc škody než užitku. Nehledě k tomu, že diskuzí s policajtem člověk přitahuje pozornost kolemjdoucích, což je vždy nežádoucí. Když přitom ještě bude ukazovat úkryt, tak to je úplná katastrofa.
Myslím, že tohle není situace, která by se dala řešit dopředu podle nějaké šablony.
Takže vždy bude souviset na konkrétním místě, lidech a situaci.
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 11 leden 2009 - 13:37
Publikováno 11 leden 2009 - 13:51
Publikováno 11 leden 2009 - 14:33
Publikováno 11 leden 2009 - 14:56

Publikováno 11 leden 2009 - 15:04

Publikováno 11 leden 2009 - 15:48

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 11 leden 2009 - 16:18
Citace
alkes napsal/a:
Určitě v první řadě záleží na situaci.
Také bych si ale nic nevymýšlel. Jenom bych možná dřív než se zasvěcováním do geocachingu a ukazování skrýše začal s tím, že hraju orientační hru s GPS. Buď by to stačilo, nebo by se nedalo nic dělat a bylo by potřeba vysvětlovat dál.
Kde cache nemá vyloženě co dělat, nemá být. Kde ničemu nevadí, tam se to dá podle mně většinou vysvětlit tak, aby jí to neuškodilo.
Oni vyložení mudlové už stejně začínaj být ohrožený druh.Nebo možná spíš
Ano ano, tak nějak to také myslím. A vlastně pokud ta první odpověď nestačí, bude to už od nich většinou zájem a zvědavost, nikoli slídění a perzekuce.
Publikováno 11 leden 2009 - 16:27

Publikováno 11 leden 2009 - 17:12
Citace
Už jsem se na nějakém fóru dočetl o případu kdy policie odstranila cache a ownerovi vzkázala že příště to bude s pokutou za znečišťování veřejného prostranství. Takže raději nezasvěcovat.abakus napsal/a:
Zegga: Na to zapomeň. Stačí, aby člověk potkal policajta-vola a prozrazením nadělá víc škody než užitku. Nehledě k tomu, že diskuzí s policajtem člověk přitahuje pozornost kolemjdoucích, což je vždy nežádoucí. Když přitom ještě bude ukazovat úkryt, tak to je úplná katastrofa.
Publikováno 11 leden 2009 - 17:20
Citace
Aviatik napsal/a:
Citace
Už jsem se na nějakém fóru dočetl o případu kdy policie odstranila cache a ownerovi vzkázala že příště to bude s pokutou za znečišťování veřejného prostranství. Takže raději nezasvěcovat.abakus napsal/a:
Umístění některých krabiček je takové, že se přímo tváří jako součást odpadčiště. Pak jedině dobře tak. Pravidlo policie to jistě není.
" Máme 10000 keší, stalo se to u jedné?, u dvou? Heuréka, tak to jsou všichni poldové hovada? "
Zvláštní úvaha.
Publikováno 03 únor 2009 - 3:01

Publikováno 07 únor 2009 - 21:06

Publikováno 14 únor 2009 - 21:59
Publikováno 15 únor 2009 - 22:06
Publikováno 18 únor 2009 - 22:13
Citace
polas N85 napsal/a:
rakouští policisté dříve i celníci šikanují české řidiče,když se jim něco nezdá,neváhají vše důkladně prozkoumat,totéž slovinci
šikanují? a čím?? že si udržují přehled kdo se jim pohybuje v revíru?
Jezdím do DE a A celkem často, zastavují slušně, slušně požádají o doklady i o otevření nákladního prostoru. Prohlédnou, poděkují, popřejí štastno cestu. často se snaží mluvit lámanou češtinou.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů