Omezení pro nováčky při zakládání keší
Publikováno 09 prosinec 2008 - 16:21
Publikováno 09 prosinec 2008 - 20:46
rodinka veverek napsal/a:
Lépe než čekat, co na nás nahoře vymyslí je na něčem se domluvit a podstrčit jim to. Pak budeme méně zklamaní. Ale ta domluva bude těžká. Na druhou stranu si uvědomme, že těch diskutujících je strašně málo, to není reprezentatní statistický vzorek.
JJ, někteří sem vůbec nechodí, jiní už rezignovali :-)
Publikováno 09 prosinec 2008 - 21:57
Publikováno 09 prosinec 2008 - 22:01
Tak jsem ten nápad s testy nadšeně představil geoženě, jí to také připadalo jako kravina. Ach jo . A prý jsem zesměšnil celou rodinku veverek. Stejně ale nechápu, proč se testy nikomu nelíbí. No nic, toto nevyšlo, tak až mě něco zase napadne, ozvu se.
Že by na tebe zabrala geožena? To mi přijde jako blebina. Přiznej se, že ty se tu jen takhle bavíš.
Publikováno 09 prosinec 2008 - 22:31
Ale líbí, jsou přece v každém pořádném časopise Chvilka pro tebe, Elle...rodinka veverek napsal/a:Stejně ale nechápu, proč se testy nikomu nelíbí.
Publikováno 09 prosinec 2008 - 23:27
Publikováno 10 prosinec 2008 - 0:07
Publikováno 10 prosinec 2008 - 5:54
Nový web nic nepomůže. Už tady jeden web je a je dobrý. Tak proč další weby? Když někdo nečte tento web, nebude číst ani ten další.
Nesouhlasím, tendle web není až tak dobrý pro shánění informací a je pro mě nepřehledný. Web kde by byly třeba shrnuty pravidla, odkazy, vychytávky a poradna, myslím že by se to dalo vymyslet eště líp A většinou se tady nováčci stydí zeptat na běžné věci, aby je někdo nezprd že si to mají někde přečíst....
Publikováno 10 prosinec 2008 - 6:24
Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/
Publikováno 10 prosinec 2008 - 12:19
Publikováno 11 prosinec 2008 - 11:07
Samozřejmě, že se tady náramně bavím. Čekal jsem pdobné reakce, jaké přišly. Ale, že se k mému nápadu nepřipojí vůbec nikdo, jsem nečekal. To už tady má lepší podporu ten nápad s omezením zakládání na počet nalezených. :|bella-donna napsal/a:
Že by na tebe zabrala geožena? To mi přijde jako blebina. Přiznej se, že ty se tu jen takhle bavíš.
Publikováno 11 prosinec 2008 - 11:16
Publikováno 11 prosinec 2008 - 11:30
Publikováno 11 prosinec 2008 - 11:32
Sylvia999 napsal/a:
Jj, ta se dobře bavíš:D:D, ale co takový chudák, který to vezme vážně. Na toho nemyslíš ! :@:D:D Měl by ses nad sebou zamyslet;). Je málo je vyvolených, kteří pochopí...cokoliv:D:D:D
... a ti co mají certifikát to neřeší ...
Publikováno 11 prosinec 2008 - 13:08
Beru to také vážně v tom smyslu, že kdyby se hlasovalo, zda testy zavést, hlasoval bych pro. Testy má rád, tak co? Na druhou stranu je mi jasné, že většině se to líbit nebude a bude z toho mít srandu. Takže to píšu spíš pro zábavu, ale snad čtenářům zůstane v jejich mysli nějaká stopa a v pravý okamžik procitnou.Sylvia999 napsal/a:
Jj, ta se dobře bavíš:D:D, ale co takový chudák, který to vezme vážně. Na toho nemyslíš ! :@:D:D Měl by ses nad sebou zamyslet;). Je málo je vyvolených, kteří pochopí...cokoliv:D:D:D
Uvědomme si, že ač tyto diskuze mnohdy považujeme za blbé a zbytečné, tak formují především nováčkovu kačerskou osobnost. Má pohledy z obou stran a může se dle svého přesvědčení ztotožňovat s vyslovenými názory.
Mimochodem, znáš pravidla brainstormingu? Jedno z nich říká, že za sebevětší blbost nikdo nesmí být kritizován.
Publikováno 11 prosinec 2008 - 14:27
Mimochodem, znáš pravidla brainstormingu? Jedno z nich říká, že za sebevětší blbost nikdo nesmí být kritizován.
Hele, ale pak je potřeba rovnou říci, že je to brainstorming a ne se tvářit, že je to seriózní debata k problému.
Zvolit postu s plácáním hloupostí a pak začít tvrdit, že to byl brainstorming, to asi není správný postup.
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 11 prosinec 2008 - 14:58
Zarodinka veverek napsal/a:
Takže to píšu spíš pro zábavu, ale snad čtenářům zůstane v jejich mysli nějaká stopa a v pravý okamžik procitnou.
Uvědomme si, že ač tyto diskuze mnohdy považujeme za blbé a zbytečné, tak formují především nováčkovu kačerskou osobnost. Má pohledy z obou stran a může se dle svého přesvědčení ztotožňovat s vyslovenými názory.
a: tak to doufám, že hned tak neprocitnu - já jsem zastáncem zimního spánku:D:D:D.
b: jó vymývání mozků (alias brainstorming), to mě taky někde učili, tuším že na nějaké VŠ. :D:D
c: já zásadně nekritizuju, jen trvám na svých názorech a to pokud možno za každou cenu :D:D- přece víš, že starého psa novým kouskům nenaučíš, že:D
Publikováno 11 prosinec 2008 - 16:21
Publikováno 11 prosinec 2008 - 21:30
martuf napsal/a:
Prosím Tě Veverko jen tak pro zajímavost a pokud to tedy není tajné, čím že se to živíš? Já bych Tě tak odhadoval na školitele bezpečnosti práce nebo něco podobného.
Nás v předmětu "Psychologie osobnosti" učili, že nejvíc rozhoduje a organizuje člověk, který si v realitě tak akorát rozhoduje, jestli si koupí k sváče chleba, nebo rohlík a organizuje si, jestli si to sní o pauze před, nebo po návštěvě WC.
Publikováno 11 prosinec 2008 - 23:03
6 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů