Přejít na obsah

Fotka

Omezení pro nováčky při zakládání keší

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
572 odpovědí na toto téma

#301 PaWcz

PaWcz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 317 příspěvků(y)

Publikováno 12 prosinec 2008 - 0:03

Věcná: Nebylo by lepší udělat z tohoto brainstromingu (neplést s brainwashingem, ten by přišel teprve s omezováním nováčků) briefing?;) Totiž to jsem chtěl říct: někdo tu očividně není briefingový typ.
  • 0

#302 martuf

martuf

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 81 příspěvků(y)

Publikováno 12 prosinec 2008 - 0:04

bella-donna napsal/a:

martuf napsal/a:
Prosím Tě Veverko jen tak pro zajímavost a pokud to tedy není tajné, čím že se to živíš? Já bych Tě tak odhadoval na školitele bezpečnosti práce nebo něco podobného.;)

Nás v předmětu "Psychologie osobnosti" učili, že nejvíc rozhoduje a organizuje člověk, který si v realitě tak akorát rozhoduje, jestli si koupí k sváče chleba, nebo rohlík a organizuje si, jestli si to sní o pauze před, nebo po návštěvě WC.:D

Já soudil jen podle té upjaté myšlenky vyplodit jakýkoliv test (že sem se o něm vůbec zmiňoval... chjo...:o)
  • 0

#303 rodinka veverek

rodinka veverek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 532 příspěvků(y)

Publikováno 12 prosinec 2008 - 7:50

Tak si to zkuste představit: :) Krabičku již máš v terénu na svém místě a sedáš k počítači, že založíš listing. Vybafne na tebe otázka, no nejseš si jist, ale odpovíš, druhá otázka, nevíš, tak něco plácneš. třetí otázka, zase nevíš, tak to vzdáváš a jdeš na zde poskytnutý odkaz do geowiki. Jé, tady je všechno popsáno. Se zájmem všechno nastuduješ, znovu usedáš k počítači a užíváš si testování. Tentokrát to vyšlo na 100%, u tvého profilu nyní svítí nová ikonka, jsi certifikovaný zakladatel keší. Jdeš do terénu pro svoji krabičku, už víš, že to musíš předělat. Zahazuješ krabičku, logbůk a vše vytváříš znovu. I to místo nebylo dobré, ale tam je lepší. Doma píšeš listing, reviwer bez problému publikuje a je to. Už jen čteš krásné pochvalné logy. No není to nádherný pocit?
  • 0

#304 zlicinaci

zlicinaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 875 příspěvků(y)

Publikováno 12 prosinec 2008 - 8:36

rodinka veverek napsal/a:
Tak si to zkuste představit: :) Krabičku již máš v terénu na svém místě a sedáš k počítači, že založíš listing. Vybafne na tebe otázka, no nejseš si jist, ale odpovíš, druhá otázka, nevíš, tak něco plácneš. třetí otázka, zase nevíš, tak to vzdáváš a jdeš na zde poskytnutý odkaz do geowiki. Jé, tady je všechno popsáno. Se zájmem všechno nastuduješ, znovu usedáš k počítači a užíváš si testování. Tentokrát to vyšlo na 100%, u tvého profilu nyní svítí nová ikonka, jsi certifikovaný zakladatel keší. Jdeš do terénu pro svoji krabičku, už víš, že to musíš předělat. Zahazuješ krabičku, logbůk a vše vytváříš znovu. I to místo nebylo dobré, ale tam je lepší. Doma píšeš listing, reviwer bez problému publikuje a je to. Už jen čteš krásné pochvalné logy. No není to nádherný pocit?

To je fakt šílená představa.
  • 0

#305 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 4 194 příspěvků(y)

Publikováno 12 prosinec 2008 - 8:36

rodinka veverek napsal/a:

Snílku...
Obávám se, že většina lidí by to bohužel brala spíš jako nutné zlo něco dalšího proklikat...
  • 0

#306 Sylvia999

Sylvia999

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 538 příspěvků(y)

Publikováno 12 prosinec 2008 - 8:48

No a tohle všechno jsme zvládli i bez wiki a testování. Když jsme zakládali naši první krabičku (GC11BY1), tak jsme si na to pozvali i zkušeného kačera na betatest. Kdo chce zakládat zábavu pro ostatní, tak to udělá rovnou, kdo chce založit krabičku proto, aby měl založenou keš, tak ji založí i kdyby mu zkušený kačer stokrát říkal, že takhle ne (GC1242C), a pokud se poučí, tak až po nějaké době (GC161EH). Takže si myslím, že ty testy prostě nepomůžou. To máš stejné, jako v autoškole. Testy a zase testy a pak...to mládě vjede do provozu a zabíjí....
  • 0
Sylvia999

#307 baron12

baron12

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 213 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2009 - 17:34

Máme u nás novou keš. Založená kačerem který nemá ještě žádnou nalezenou krabku . Ale třeba bude zrovna perfektní. To nikdy nikdo neví. Přejeme jí hodně štěstí,páč umístění je super. Koukněte se : GC1KWB3
  • 0
Hledejte a najdete!

#308 mauricie

mauricie

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 316 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2009 - 22:39

Když už tu tak pitomé vlákno vzniklo, jak by se ti zastánci určitého počtu odlovených keší pro nováčky dívali na obdobnou alternativu: Co třeba před založením vlastní keše odlovit všechny v okruhu 5 km od HC?
  • 0
Dobrá nálada nevyřeší problémy, ale nasere tolik lidí, že stojí za to si ji udržet.

#309 polerok

polerok

Polerok

• Members
  • PipPipPip
  • 2 002 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2009 - 22:48

mauricie napsal/a:
Když už tu tak pitomé vlákno vzniklo, jak by se ti zastánci určitého počtu odlovených keší pro nováčky dívali na obdobnou alternativu:

Co třeba před založením vlastní keše odlovit všechny v okruhu 5 km od HC?

A jak to jako zjistíš?
  • 0

To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...

-----------------------------------------------------------------------

Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....

#310 Sumak.cz

Sumak.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 147 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2009 - 22:56

mauricie napsal/a:

coz muze byt taky dost tezke , treba ja bydlim u reky a jedna cast 5 kilometru je docela problem odlovit a trvalo to dost dlouho nez jsem na tu cast reky zavital, je pravda ze jsem prvni kes zalozl uplne nekde jinde a jinak nez jsem puvodne chtela coby zacatecnik, a zadneho kacera s okoli jsem neznal a odkojil jsem se GC.CZ .kde jsem nasel vse co pri zalozeni je treba , a i tak jsem se nevyvaroval par chyb, ktere nastesti zachranil schvalovatel. Nicmene jsem ted rad ze jsem nezacal zakladat coby zacatecnik.
  • 0

#311 alkes

alkes

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 176 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2009 - 23:11

mauricie napsal/a:
Když už tu tak pitomé vlákno vzniklo, jak by se ti zastánci určitého počtu odlovených keší pro nováčky dívali na obdobnou alternativu:

No, představ si, že tam budeš mít mikro pohozené v zabordeleném křoví, pětkovou tradičku na skále, nebo nerozlousknutelnou mysterku. :D
Popřípadě budeš bydlet v centru Prahy, kde už by snad i dřív padnul limit 100 keší.:)
Teda doufám, že nevadí, když odpovídám jako nezastánce.
  • 0

#312 Jitka_F

Jitka_F

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 309 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2009 - 23:19

Tak to s těma pěti kilometrama se mně vůbec nelíbí, zvláště esi do toho počítáš aji multi a mystery. V okruhu tří mil od HC mám skoro 300 keší. Některé jsou superhnus autobus už jen dle popisu, jiné nějaký ten pátek disabled, další spousta jsou špekaté IT nebo podobné mysterky. Zadruhé, někdo nemá v okruhu pěti kilometrů keš třeba ani jednu, nebo jednu, ale blbou. Mně trvalo rok nasbírat stovku keší, taky ale neberu všecko.
  • 0

#313 PaWcz

PaWcz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 317 příspěvků(y)

Publikováno 19 leden 2009 - 23:42

Co brání tomu, zadat si HC doprostřed pustiny hnědouhelného dolu?B) Na odpovědi nezáleží - ta otázka snad dostatečně ukázala nesmyslnost úvah nad podobnými omezeními.
  • 0

#314 h0--

h0--

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 141 příspěvků(y)

Publikováno 20 leden 2009 - 0:14

baron12 napsal/a:
Máme u nás novou keš. Založená kačerem který nemá ještě žádnou nalezenou krabku . Ale třeba bude zrovna perfektní. To nikdy nikdo neví. Přejeme jí hodně štěstí,páč umístění je super.

Koukněte se : GC1KWB3

To je, dovolím si říct, druhej account někoho, kdo ví, o co jde. Nick, založení hned po registraci, takový místo.

Pravda, nemusí to být 100% pravda, ale imho to tak bude. Díkybohu.
  • 0

Lovím zážitky a zakládám body. | https://openstreetmap.cz/

#315 mauricie

mauricie

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 316 příspěvků(y)

Publikováno 20 leden 2009 - 1:12

PaWcz napsal/a:
Co brání tomu, zadat si HC doprostřed pustiny hnědouhelného dolu?B)

Na odpovědi nezáleží - ta otázka snad dostatečně ukázala nesmyslnost úvah nad podobnými omezeními.

Díky, že to alespoň někdo pochopil, tak jak to bylo myšleno - tedy jako VTIP.

Jak jsem si totiž všimla, zastánci 100 keší pro nováčky jsou z města, tam není problém udělat 100 za pár dní (i při frekvenci 1 keš denně to dělá něco málo přes 3 měsíce). Jenže my z Horních Kotěhůlek to máme trošku složitější. Hustota keší cca 1 na 5 km2, do města daleko, a ani při celodenním výletě tam toho moc neodlovíme (kvůli mudlům se to dost komplikuje).
  • 0
Dobrá nálada nevyřeší problémy, ale nasere tolik lidí, že stojí za to si ji udržet.

#316 jeef

jeef

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 56 příspěvků(y)

Publikováno 20 leden 2009 - 8:51

mauricie napsal/a:

Ano jsem pro. Super nápad. Dokonce jsem si ji před založením vlastní odlovil. Podmínku jsem tedy splnil.
Skutečně, ještě nedávno jsem měl do 5 km jedinou kešku :-)
  • 0

#317 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 681 příspěvků(y)

Publikováno 20 leden 2009 - 9:12

jeef napsal/a:

mauricie napsal/a:

Ano jsem pro. Super nápad. Dokonce jsem si ji před založením vlastní odlovil. Podmínku jsem tedy splnil.

V jiném vlákně se teď řeší kačer, který nejde označit za nezkušeného a stejně má keše děsné a nedělá údržbu.

Takže omezovat nějak nováčky je hovadina.

Stačí, když budou zakládat, použít zdravý rozum !!!
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#318 mauricie

mauricie

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 316 příspěvků(y)

Publikováno 20 leden 2009 - 10:24

jeef napsal/a:

Mám to podobně. :D V okruhu 5 km 3 keše, ale jen proto, že jsem si HC nastavila na vchod do domu. Pokud bych si je dala na konec zahrady, tak se stav keší sníží na 1 B)
  • 0

#319 chalma

chalma

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 45 příspěvků(y)

Publikováno 20 leden 2009 - 14:01

taky jednu statistiku 5km od baráku 3keše 3 keše odlovenyB) :D ;)
  • 0
Víte co je největší šílenost? Dělat věci stejně a očekávat jiný výsledek. :-)

#320 rsc_cz

rsc_cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 878 příspěvků(y)

Publikováno 20 leden 2009 - 14:11

Já jich mám do 5 km od HC 16, z toho 4 neodlovené. I tak už ale plánuji založení vlastní pixličky. S listingem už jsem začal (bude to takové vtipné zadání a milý výpočet :)) a pomalu hledám místo, kam schovat krabičku. Někdy z jara se (snad) můžete těšit. Jen přemýšlím, jestli tomu dát 2/2 nebo 4/3 ;)
  • 0

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama