Omezení pro nováčky při zakládání keší
Publikováno 04 leden 2011 - 17:00
http://feedback.geoc....geocaching.com
Pro podporu nezapomeňte dát hlas (od 1 do 3)
Publikováno 04 leden 2011 - 17:13
Uvádím jen pro úplnost, nepatřím mezi zastánce těchto výmyslů.
Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)
Publikováno 04 leden 2011 - 17:28
Publikováno 04 leden 2011 - 18:45
Demkes3 napsal/a:
Oživuji staré téma, abych informoval ty, co jsou pro tento nápad a mohli aktivně hlasovat.
http://feedback.geoc....geocaching.com
Pro podporu nezapomeňte dát hlas (od 1 do 3)
Jak uz jsem psal nekolikrat naprosto nesmyslny pozadavek, ktery by znemoznil zakladat kese kacerum v "geo-exotickych" oblastech, kde je jedna kes na 100 km. Je mi ale jasne, ze si rada asi mysli, ze se geokesing muze hrat jen v Evrope a v S. Americe.
Publikováno 04 leden 2011 - 19:37
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 04 leden 2011 - 19:37
Publikováno 04 leden 2011 - 19:41
Publikováno 05 leden 2011 - 9:54
Publikováno 05 leden 2011 - 10:17
Publikováno 05 leden 2011 - 10:43
Publikováno 05 leden 2011 - 12:25
Publikováno 05 leden 2011 - 14:57
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 05 leden 2011 - 16:08
Každý by si měl uvědomit, že keš, a to jak je o ni postaráno, je vizitka ownera.Smogeo napsal/a:
Komu škodí, když kačer vejčitý založí ÚBK? Akorát pár boduchtivek se občas vrátí se schlíplým pcasem, bo ve svý aktivitě se přiženou na místo rychlejc jak owner s krabkou No to je holt riziko o kterým si každej sám dobrovolně rozhoduje, zda ho chce přijmout nebo raděj počkat jak se to vybarví
No a připomínky že vám zabral již dávno vyhlídnutý plácek? Šak měli jste bejt rychlejší. :-P
BTW, myslíte že kačeři z ukázky co ju mám teďkom v podpisu, by si nedovedli zalogovat padesát fake nálezů, nedovedli by vyplnit testík, nebo snad neměli na zaplacení PM členství?
Co se týká PM členství, tak je to nějakých 50Kč měsíčně, to snad není taková hrůza a zaplatit to umí každá druhá platební karta, aniž by člověk sponzoroval nějaký GCshop.
Mě spíš vadí to, že už ani PM kačeři, a zkušení kačeři, nejsou solidní. V honbě za body dokážou někteří jedinci zničit mnohahodinovou práci ownera.
Publikováno 05 leden 2011 - 18:21
Jo, až budu vydělávat, taky řeknu že to není hrůza. Zatím mám však naprosto odlišný názor.Chasseur23 napsal/a:
Co se týká PM členství, tak je to nějakých 50Kč měsíčně, to snad není taková hrůza a zaplatit to umí každá druhá platební karta, aniž by člověk sponzoroval nějaký GCshop.
Publikováno 05 leden 2011 - 19:37
Rozhodně nic neomezovat, někdy je sranda číst první logy, a někdy je ještě větší sranda první logy psát
ano - souhlas - co blázníte- vždyt je to hra............. čerstvou zkušenost mám s tím, jak jsem se hnala na terén 1,5 když pípla http://coord.info/GC2E0F2 , protože jsem byla zrovna kousek odtud...........včera jsem to odlovila - no bez komentáře ........hlavně ten listing
to už bych spíš byla pro to, aby se neschvalovaly listingy "o ničem"
(tohle je o ničem http://coord.info/GC2E0F2, tohle je " sice podobně prázdný listing, http://coord.info/GC25E56, ale rozdíl je milion procent
Jsou dny, kdy se mé sny lámou, koně pouštím z otěží-kam se dát a s kým se vznést snad jen cíl můj prověří....
Publikováno 05 leden 2011 - 22:24
brtnicek napsal/a:
Geocaching neni o listingu, ale o hledani v terenu. Jestli si chcete cist, tak si pujcte/kupte nejakou knizku.
Publikováno 05 leden 2011 - 22:50
k-lord napsal/a:
brtnicek napsal/a:
Geocaching neni o listingu, ale o hledani v terenu. Jestli si chcete cist, tak si pujcte/kupte nejakou knizku.
Chodit v terénu umím i bez GC .
Zajímavý listing mnoha českých keší (i od "nováčk ů")) mě v posledních 6 letech přivedl na řadu zajímavých míst, které bych jinak nenavštívil anebo mi přinesl "na podnose" informace, které bych asi aktivně nevyhledával.
Zajímavý listing a zajímavá místa byly od počátku určitou vizitkou českého geokešingu. Bohužel to zřejmě nelze vymáhat a řada kačerů to ani nečte a také to u řady novějších keší chybí, ale od toho právě umíme číst a můžeme si keše vybírat (když chceme) - tedy někteří. Když někdo jede jen podle pípnutí a souřadnic, maximálně s použitím hintu, tak se potom nemůže divit, kam to leckdy jednoho zavede .
Publikováno 05 leden 2011 - 23:18
RaRoch napsal/a:
Chodit v terénu umím i bez GC .
Zajímavý listing mnoha českých keší (i od "nováčk ů")) mě v posledních 6 letech přivedl na řadu zajímavých míst, které bych jinak nenavštívil anebo mi přinesl "na podnose" informace, které bych asi aktivně nevyhledával...
Psal jsem hledat (kese), ne chodit (to umi i batole ), a to bez GC asi tezko dokazes. Jak uz jsem psal nekdy v jinem vlaknu, koukni se na uplne nejstarsi kesky (z roku 2000), prave ty kese, ktere byly "prukopniky" geocachingu. Listing temer zadny, popularita obrovska.
Ano a je fakt, ze mit super listingy je domenou zejmena u nas, ale kvuli tomu neni duvod odsuzovat kese podle listingu. To delam az po nalezeni kese a je mi jedno, jestli mela listing nebo ne.
Publikováno 06 leden 2011 - 7:12
k-lord napsal/a:
Psal jsem hledat (kese), ne chodit (to umi i batole ), a to bez GC asi tezko dokazes. ...
Ano a je fakt, ze mit super listingy je domenou zejmena u nas, ale kvuli tomu neni duvod odsuzovat kese podle listingu. To delam az po nalezeni kese a je mi jedno, jestli mela listing nebo ne.
No,hledat se dá i bez GC...
Nepsal jsem odsuzovat keše podle listingu, ale "můžeme si keše vybírat (když chceme)". K tomu patří i logy, které (pokud nejsou jen trapně formální) také mohou ledacos napovědět.
Podstatou mého sdělení ale zůstává to, co jsem psal již dříve: "Hrozné keše může založit každý i po 1000 nálezech a dobré i někdo s minimem nálezů." Tj., že jakékoli omezování možnosti zakládání keší podle "zkušenosti" měřené počtem nalezených keší je nesmysl a znamenalo by ochuzení.
7 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů