A. da Mek napsal/a:
Myslím, že nejvýstižnější je tahle definice: začátečník je ten, kdo se urazí, když je pojem "začatečník" používaný jako synonymum pro "blbeček".
Tenhle přístup některých rádobymazáků mě uráží takřka pořád
Publikováno 07 January 2011 - 19:53
A. da Mek napsal/a:
Myslím, že nejvýstižnější je tahle definice: začátečník je ten, kdo se urazí, když je pojem "začatečník" používaný jako synonymum pro "blbeček".
Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)
Publikováno 07 January 2011 - 20:47
k-lord napsal/a:
To je tu zase prispevku na omezovani a podobnych kravin. jestli chcete, aby byl geocaching u nas lepsi, tak zacnete u sebe tim, ze budete tolerantnejsi k ostatnim, zejmena k zacinajicim kacerum. Ale je mi jasne, ze to si driv vybarvim kesemi mapu sveta, nez by se neco v tomto u nas zmenilo. :D
Publikováno 07 January 2011 - 21:33
Publikováno 07 January 2011 - 21:50
Lovím zážitky a zakládám body. | https://openstreetmap.cz/
Publikováno 07 January 2011 - 23:22
TerZdeK napsal/a:
já myslím, že to absolutně nemá smysl řešit, protože tohle je totálně o ničem. Nikdo nikoho zkazovat a omezovat přeci nemůže. Jestli chcete pravidla mějte je, ale tím pádem vznikne souběžně hra geocaching a chocaching1 při čemž tu druhou budou hrát lidi co nepotřebují specielní pravidla a jde jim jen o ten pocati něco hledat a nikoho neomezovat, také to budou hrát lidi, kteří se nechají poučit. A geocaching už budou hrát jen ti lidé, kteří zbydou což budou jen ti co mají ego až na střeše nejvyšší keši a 2500 nalezených keší. To je můj názor a nechci se nikoho dotknout, proto už toto téma by měl někdo uzamknout.
Publikováno 08 January 2011 - 0:29
To jsme rádi, že jsi nám tak krásně vyjasnil...nebo spíš vytmavilTerZdeK napsal/a:
já myslím, že to absolutně nemá smysl řešit, protože tohle je totálně o ničem. Nikdo nikoho zkazovat a omezovat přeci nemůže. Jestli chcete pravidla mějte je, ale tím pádem vznikne souběžně hra geocaching a chocaching1 při čemž tu druhou budou hrát lidi co nepotřebují specielní pravidla a jde jim jen o ten pocati něco hledat a nikoho neomezovat, také to budou hrát lidi, kteří se nechají poučit. A geocaching už budou hrát jen ti lidé, kteří zbydou což budou jen ti co mají ego až na střeše nejvyšší keši a 2500 nalezených keší. To je můj názor a nechci se nikoho dotknout, proto už toto téma by měl někdo uzamknout.
Publikováno 08 January 2011 - 0:44
Tak, tak...a žádná se "jaksi" moc neujala...proč asi? Volnost je sice pěkná ale nějaká pravidla a dohled nad lidma musí bejt jinak nastane anarchie a to se potom taky moc nelíbí...dr.vota napsal/a:
...Opencaching a už ve dvou inkarnacích (nejméně) eexistuje, což bys možná zjistil sám, kdybys získal nejdřív trochu rozhled
Publikováno 08 January 2011 - 0:56
Publikováno 10 January 2011 - 18:47
Publikováno 10 January 2011 - 19:18
Autacek napsal/a:
Keš jsem ještě fyzicky neviděl, ale řekl bych, že právě kůli tomuto problému vznikají tato vlákna... a nápady proč nováčky trochu omezit... (i když s tím GS nehodlá nic dělat).
Publikováno 10 January 2011 - 20:20
Autacek napsal/a:
Netrvalo to dlouho, a vyrostl nám tu v Brně další poklad...,
GC2FDR6
Keš jsem ještě fyzicky neviděl, ale řekl bych, že právě kůli tomuto problému vznikají tato vlákna... a nápady proč nováčky trochu omezit... (i když s tím GS nehodlá nic dělat).
Publikováno 10 January 2011 - 20:46
Alf Gang napsal/a:
Autacek napsal/a:
Netrvalo to dlouho, a vyrostl nám tu v Brně další poklad...,
GC2FDR6
A mně to zase připadá, že se nejdřív vy mazáci koukáte na to, kolik má založeno a rovnou máte tendenci soudit. Už podle toho prvního zápisu. :| Myslela jsem, že je to hra o HLEDÁNÍ, ne o kritizování. Ale takhle to fakt vypadá, že místo radosti z nálezu je to o tom, napsat někam důkladnou kritiku nováčka.
Jestlipak se takhle horlivě kritizovaly kešky i před třeba 5ti lety? Nebo byla většina spíš ráda, že je co hledat?
Publikováno 10 January 2011 - 20:56
Publikováno 10 January 2011 - 21:07
Alf Gang napsal/a:
Autacek
Takže před pěti lety byla každá nová keška dokonala? U každého hned ta první, co založil?? Nebo se to spíš předpokládá až teď, po letech, že každá nová musí být perfektní? A sleduje se to bedlivě ostřížím zrakem?
Dobře, vám co jste tuhle novou už našli se nelíbila, máte výhrady, udělali byste to líp. Ale třeba přijdou další hledači, kteří budou mít prostou radost z toho, že NAŠLI! A o tom by to mělo hlavně být, ne?
Publikováno 10 January 2011 - 21:23
Můžeš být v klidu, auťáček ještě před pěti lety ani nekešoval, natož aby kritizoval. Jako ostatně většina zde diskutujících. (Aspoň tedy v zatím nejnovější reinkarnaci tohohle vlákna.)Alf Gang napsal/a:
Jestlipak se takhle horlivě kritizovaly kešky i před třeba 5ti lety? Nebo byla většina spíš ráda, že je co hledat?
Publikováno 10 January 2011 - 21:39
Publikováno 10 January 2011 - 21:56
Publikováno 10 January 2011 - 22:00
Pokud není nějaký výrazný důvod, tak nesypou.Alf Gang napsal/a:Jen pak z takových podobných diskuzí mám divný pocit, že když se rozhodnu založit kešku, tak se na mně pak sesype hejno dravců, kteří čekají na sebemenší chybu... A v tu chvíli mně chuť něco vymýšlet a zakládat přejde...
Lovím zážitky a zakládám body. | https://openstreetmap.cz/
0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů