Přejít na obsah

Fotka

Omezení pro nováčky při zakládání keší

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
572 odpovědí na toto téma

#421 PaWcz

PaWcz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 317 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2011 - 19:53

A. da Mek napsal/a:
Myslím, že nejvýstižnější je tahle definice: začátečník je ten, kdo se urazí, když je pojem "začatečník" používaný jako synonymum pro "blbeček".

Tenhle přístup některých rádobymazáků mě uráží takřka pořád ;)
  • 0

Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)

Vložený obrázek

#422 karel.haje

karel.haje

karel.haje

• Members
  • PipPipPip
  • 53 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2011 - 20:47

k-lord napsal/a:
To je tu zase prispevku na omezovani a podobnych kravin. jestli chcete, aby byl geocaching u nas lepsi, tak zacnete u sebe tim, ze budete tolerantnejsi k ostatnim, zejmena k zacinajicim kacerum. Ale je mi jasne, ze to si driv vybarvim kesemi mapu sveta, nez by se neco v tomto u nas zmenilo. :D:D

Nevím nevím , se spoustou názorů souhlasím i s tímto .
Jen mě není jasné kdo má zájem nebo snahu dělet z táto hry pro radost nějakou svou záležitost . Vždyť je to o radosti z toho že najdu , nebo i i té radosti že najdou tu mou .

Lidi co chcete regulaci . asi jste neprožili bolševika . Svoboda je také o osobní odpovědnosti . a pokud nekdo Mladý nebo starý kačer . Ať má 20 nebo 2000 keší a udělá botu vědí to všichni hned jak na to kouknou ..

Proboha nechte to na lidech co to dělají pro radost a kdo chce to Ministerstvo keší . ať radeji roztrhá občanku o jde se udat . Karel .
  • 0

#423 TerZdeK

TerZdeK

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 544 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2011 - 21:33

já myslím, že to absolutně nemá smysl řešit, protože tohle je totálně o ničem. Nikdo nikoho zkazovat a omezovat přeci nemůže. Jestli chcete pravidla mějte je, ale tím pádem vznikne souběžně hra geocaching a chocaching1 při čemž tu druhou budou hrát lidi co nepotřebují specielní pravidla a jde jim jen o ten pocati něco hledat a nikoho neomezovat, také to budou hrát lidi, kteří se nechají poučit. A geocaching už budou hrát jen ti lidé, kteří zbydou což budou jen ti co mají ego až na střeše nejvyšší keši a 2500 nalezených keší. To je můj názor a nechci se nikoho dotknout, proto už toto téma by měl někdo uzamknout.
  • 0

#424 h0--

h0--

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 141 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2011 - 21:50

Opencachingů je dost. ;]
  • 0

Lovím zážitky a zakládám body. | https://openstreetmap.cz/

#425 karel.haje

karel.haje

karel.haje

• Members
  • PipPipPip
  • 53 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2011 - 23:22

TerZdeK napsal/a:
já myslím, že to absolutně nemá smysl řešit, protože tohle je totálně o ničem. Nikdo nikoho zkazovat a omezovat přeci nemůže. Jestli chcete pravidla mějte je, ale tím pádem vznikne souběžně hra geocaching a chocaching1 při čemž tu druhou budou hrát lidi co nepotřebují specielní pravidla a jde jim jen o ten pocati něco hledat a nikoho neomezovat, také to budou hrát lidi, kteří se nechají poučit. A geocaching už budou hrát jen ti lidé, kteří zbydou což budou jen ti co mají ego až na střeše nejvyšší keši a 2500 nalezených keší. To je můj názor a nechci se nikoho dotknout, proto už toto téma by měl někdo uzamknout.

Na toto dávám razítko ... 100% souhlas ...
  • 0

#426 TerZdeK

TerZdeK

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 544 příspěvků(y)

Publikováno 07 leden 2011 - 23:24

děkuji
  • 0

#427 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 455 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2011 - 0:29

TerZdeK napsal/a:

To jsme rádi, že jsi nám tak krásně vyjasnil...nebo spíš vytmavil :D
Holt ty máš ve všem jasno a jsi se vším hned hotovej, to je vidět v různých částech tohoto fora :);)
Abych napsal něco k věci, tak to co zmiňuješ se jmenuje Opencaching a už ve dvou inkarnacích (nejméně) eexistuje, což bys možná zjistil sám, kdybys získal nejdřív trochu rozhled :)
  • 0

#428 ssva

ssva

jak malej jarda

• Members
  • PipPipPip
  • 851 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2011 - 0:44

dr.vota napsal/a:
...Opencaching a už ve dvou inkarnacích (nejméně) eexistuje, což bys možná zjistil sám, kdybys získal nejdřív trochu rozhled :)

Tak, tak...a žádná se "jaksi" moc neujala...proč asi? Volnost je sice pěkná ale nějaká pravidla a dohled nad lidma musí bejt jinak nastane anarchie a to se potom taky moc nelíbí...
  • 0

#429 TerZdeK

TerZdeK

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 544 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2011 - 0:56

no víš ono někdy je řešení nejlepší co nejvíc a nejrychleji být sevším hotov přiznej si že co se tu řeší je stále dokola
  • 0

#430 k-lord

k-lord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 078 příspěvků(y)

Publikováno 10 leden 2011 - 18:47

tak uz je to i oficialne. Zadna omezeni nebudou. Snad uz to prestane bavit i jedince, kteri by porad neco/nekoho omezovali. Just after 50 Founds make a cache. (No Status) -> Declined We don't have plans to restrict any user the ability to submit a new geocache based on their number of finds. As mentioned by other users, there is no magic number of cache finds to make a person worthy of placing a cache. Instead of creating automated restrictions, our goal is to create features to reward geocachers for creating good caches. The "favorites" feature is one such example. Jeremy Admin, Geocaching
  • 0

#431 Autacek

Autacek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 744 příspěvků(y)

Publikováno 10 leden 2011 - 19:01

Netrvalo to dlouho, a vyrostl nám tu v Brně další poklad..., GC2FDR6 Keš jsem ještě fyzicky neviděl, ale řekl bych, že právě kůli tomuto problému vznikají tato vlákna... a nápady proč nováčky trochu omezit... (i když s tím GS nehodlá nic dělat).
  • 0

#432 k-lord

k-lord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 078 příspěvků(y)

Publikováno 10 leden 2011 - 19:18

Autacek napsal/a:
Keš jsem ještě fyzicky neviděl, ale řekl bych, že právě kůli tomuto problému vznikají tato vlákna... a nápady proč nováčky trochu omezit... (i když s tím GS nehodlá nic dělat).

akorat je uz trapnejsi zakladat o tom vlakna, nez zakladat spatne kese. ;);)
  • 0

#433 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 10 leden 2011 - 20:20

Autacek napsal/a:
Netrvalo to dlouho, a vyrostl nám tu v Brně další poklad...,

GC2FDR6

Keš jsem ještě fyzicky neviděl, ale řekl bych, že právě kůli tomuto problému vznikají tato vlákna... a nápady proč nováčky trochu omezit... (i když s tím GS nehodlá nic dělat).

A mně to zase připadá, že se nejdřív vy mazáci koukáte na to, kolik má založeno a rovnou máte tendenci soudit. Už podle toho prvního zápisu. :| Myslela jsem, že je to hra o HLEDÁNÍ, ne o kritizování. Ale takhle to fakt vypadá, že místo radosti z nálezu je to o tom, napsat někam důkladnou kritiku nováčka.
Jestlipak se takhle horlivě kritizovaly kešky i před třeba 5ti lety? Nebo byla většina spíš ráda, že je co hledat?;)
  • 0
Sony Xperia Z3 Compact - mobil, na který se při lovu kešek můžu spolehnout :-)<p>

#434 Autacek

Autacek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 744 příspěvků(y)

Publikováno 10 leden 2011 - 20:46

Alf Gang napsal/a:

Autacek napsal/a:
Netrvalo to dlouho, a vyrostl nám tu v Brně další poklad...,

GC2FDR6

A mně to zase připadá, že se nejdřív vy mazáci koukáte na to, kolik má založeno a rovnou máte tendenci soudit. Už podle toho prvního zápisu. :| Myslela jsem, že je to hra o HLEDÁNÍ, ne o kritizování. Ale takhle to fakt vypadá, že místo radosti z nálezu je to o tom, napsat někam důkladnou kritiku nováčka.
Jestlipak se takhle horlivě kritizovaly kešky i před třeba 5ti lety? Nebo byla většina spíš ráda, že je co hledat?;)

Podstatu sdělení možná pochopíš, až tu vydržíš těch pět let... S odhadem kvality této kešky jsme se bohužel... poté co právě padlo FTF, nikdo z pochybovačů, nespletli. :-(
  • 0

#435 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 10 leden 2011 - 20:56

Autacek
Takže před pěti lety byla každá nová keška dokonala? U každého hned ta první, co založil?? :o Nebo se to spíš předpokládá až teď, po letech, že každá nová musí být perfektní? ;) A sleduje se to bedlivě ostřížím zrakem? :D

Dobře, vám co jste tuhle novou už našli se nelíbila, máte výhrady, udělali byste to líp. Ale třeba přijdou další hledači, kteří budou mít prostou radost z toho, že NAŠLI! ;) A o tom by to mělo hlavně být, ne?
  • 0
Sony Xperia Z3 Compact - mobil, na který se při lovu kešek můžu spolehnout :-)<p>

#436 karel.haje

karel.haje

karel.haje

• Members
  • PipPipPip
  • 53 příspěvků(y)

Publikováno 10 leden 2011 - 21:07

Alf Gang napsal/a:
Autacek
Takže před pěti lety byla každá nová keška dokonala? U každého hned ta první, co založil?? :o Nebo se to spíš předpokládá až teď, po letech, že každá nová musí být perfektní? ;) A sleduje se to bedlivě ostřížím zrakem? :D

Dobře, vám co jste tuhle novou už našli se nelíbila, máte výhrady, udělali byste to líp. Ale třeba přijdou další hledači, kteří budou mít prostou radost z toho, že NAŠLI! ;) A o tom by to mělo hlavně být, ne?

Žádnej učenej z nebe nespadl.... Zato blbce jako by shazovaly .....

Vždyť je to hra . tak si hrajme .. Mám nápad , Autore zruš prosím toto vlákno ... vkládá to více negativ do prostoru . Dík . Karel . :(
  • 0

#437 alkes

alkes

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 3 176 příspěvků(y)

Publikováno 10 leden 2011 - 21:23

Alf Gang napsal/a:

Můžeš být v klidu, auťáček ještě před pěti lety ani nekešoval, natož aby kritizoval. :) Jako ostatně většina zde diskutujících. (Aspoň tedy v zatím nejnovější reinkarnaci tohohle vlákna.)
  • 0

#438 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 10 leden 2011 - 21:39

No právě a o tom to je... Já hledám kešky - najdu, zapíšu, pro sebe si zhodnotím, jestli se mi líbí, kde je, co u ní je a buď si jí budu dlouho pamatovat a nebo tak nějak upadne v zapomnění. Nakonec - co se líbí mně, nemusí se líbit jinému a naopak... A hledám dál, neřeším to, nemám potřebu do autora šťourat. Jen pak z takových podobných diskuzí mám divný pocit, že když se rozhodnu založit kešku, tak se na mně pak sesype hejno dravců, kteří čekají na sebemenší chybu... A v tu chvíli mně chuť něco vymýšlet a zakládat přejde... :D Ještěže se tu objevují i rozumní kačeři, kteří tohle nehrotí.;)
  • 0

#439 KaMo_cz

KaMo_cz

starej member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 103 příspěvků(y)

Publikováno 10 leden 2011 - 21:56

pamatovat si budeš prvních pár set keší a pak to začne splývat. ale vzpomeneš si, jak u tamté žumpy byla zas sranda atp. ono i rozněžnění se nad geniálním úkrytem vyprchá, protože ho pár lidí zopakuje a kouzlo jedinečnosti je ta tam. jo a k tvé úvaze o pár řádků níže. jestlipak nebude problém, že před 5ti lety nebylo o několik tisíců kačerů méně ;)
  • 0

#440 h0--

h0--

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 141 příspěvků(y)

Publikováno 10 leden 2011 - 22:00

Alf Gang napsal/a:Jen pak z takových podobných diskuzí mám divný pocit, že když se rozhodnu založit kešku, tak se na mně pak sesype hejno dravců, kteří čekají na sebemenší chybu... A v tu chvíli mně chuť něco vymýšlet a zakládat přejde... :D

Pokud není nějaký výrazný důvod, tak nesypou.
  • 0

Lovím zážitky a zakládám body. | https://openstreetmap.cz/

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama