Omezení pro nováčky při zakládání keší
Publikováno 12 prosinec 2008 - 0:03
Publikováno 12 prosinec 2008 - 0:04
Já soudil jen podle té upjaté myšlenky vyplodit jakýkoliv test (že sem se o něm vůbec zmiňoval... chjo...)bella-donna napsal/a:
martuf napsal/a:
Prosím Tě Veverko jen tak pro zajímavost a pokud to tedy není tajné, čím že se to živíš? Já bych Tě tak odhadoval na školitele bezpečnosti práce nebo něco podobného.
Nás v předmětu "Psychologie osobnosti" učili, že nejvíc rozhoduje a organizuje člověk, který si v realitě tak akorát rozhoduje, jestli si koupí k sváče chleba, nebo rohlík a organizuje si, jestli si to sní o pauze před, nebo po návštěvě WC.
Publikováno 12 prosinec 2008 - 7:50
Publikováno 12 prosinec 2008 - 8:36
To je fakt šílená představa.rodinka veverek napsal/a:
Tak si to zkuste představit: Krabičku již máš v terénu na svém místě a sedáš k počítači, že založíš listing. Vybafne na tebe otázka, no nejseš si jist, ale odpovíš, druhá otázka, nevíš, tak něco plácneš. třetí otázka, zase nevíš, tak to vzdáváš a jdeš na zde poskytnutý odkaz do geowiki. Jé, tady je všechno popsáno. Se zájmem všechno nastuduješ, znovu usedáš k počítači a užíváš si testování. Tentokrát to vyšlo na 100%, u tvého profilu nyní svítí nová ikonka, jsi certifikovaný zakladatel keší. Jdeš do terénu pro svoji krabičku, už víš, že to musíš předělat. Zahazuješ krabičku, logbůk a vše vytváříš znovu. I to místo nebylo dobré, ale tam je lepší. Doma píšeš listing, reviwer bez problému publikuje a je to. Už jen čteš krásné pochvalné logy. No není to nádherný pocit?
Publikováno 12 prosinec 2008 - 8:36
rodinka veverek napsal/a:
Tak si to zkuste představit: Krabičku již máš v terénu na svém místě a sedáš k počítači, že založíš listing. Vybafne na tebe otázka, no nejseš si jist, ale odpovíš, druhá otázka, nevíš, tak něco plácneš. třetí otázka, zase nevíš, tak to vzdáváš a jdeš na zde poskytnutý odkaz do geowiki. Jé, tady je všechno popsáno. Se zájmem všechno nastuduješ, znovu usedáš k počítači a užíváš si testování. Tentokrát to vyšlo na 100%, u tvého profilu nyní svítí nová ikonka, jsi certifikovaný zakladatel keší. Jdeš do terénu pro svoji krabičku, už víš, že to musíš předělat. Zahazuješ krabičku, logbůk a vše vytváříš znovu. I to místo nebylo dobré, ale tam je lepší. Doma píšeš listing, reviwer bez problému publikuje a je to. Už jen čteš krásné pochvalné logy. No není to nádherný pocit?
Snílku...
Obávám se, že většina lidí by to bohužel brala spíš jako nutné zlo něco dalšího proklikat...
Publikováno 12 prosinec 2008 - 8:48
Publikováno 19 leden 2009 - 22:39
Publikováno 19 leden 2009 - 22:48
mauricie napsal/a:
Když už tu tak pitomé vlákno vzniklo, jak by se ti zastánci určitého počtu odlovených keší pro nováčky dívali na obdobnou alternativu:
Co třeba před založením vlastní keše odlovit všechny v okruhu 5 km od HC?
A jak to jako zjistíš?
To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...
-----------------------------------------------------------------------
Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....
Publikováno 19 leden 2009 - 22:56
mauricie napsal/a:
coz muze byt taky dost tezke , treba ja bydlim u reky a jedna cast 5 kilometru je docela problem odlovit a trvalo to dost dlouho nez jsem na tu cast reky zavital, je pravda ze jsem prvni kes zalozl uplne nekde jinde a jinak nez jsem puvodne chtela coby zacatecnik, a zadneho kacera s okoli jsem neznal a odkojil jsem se GC.CZ .kde jsem nasel vse co pri zalozeni je treba , a i tak jsem se nevyvaroval par chyb, ktere nastesti zachranil schvalovatel. Nicmene jsem ted rad ze jsem nezacal zakladat coby zacatecnik.
Publikováno 19 leden 2009 - 23:11
No, představ si, že tam budeš mít mikro pohozené v zabordeleném křoví, pětkovou tradičku na skále, nebo nerozlousknutelnou mysterku.mauricie napsal/a:
Když už tu tak pitomé vlákno vzniklo, jak by se ti zastánci určitého počtu odlovených keší pro nováčky dívali na obdobnou alternativu:
Popřípadě budeš bydlet v centru Prahy, kde už by snad i dřív padnul limit 100 keší.
Teda doufám, že nevadí, když odpovídám jako nezastánce.
Publikováno 19 leden 2009 - 23:19
Publikováno 19 leden 2009 - 23:42
Publikováno 20 leden 2009 - 0:14
To je, dovolím si říct, druhej account někoho, kdo ví, o co jde. Nick, založení hned po registraci, takový místo.baron12 napsal/a:
Máme u nás novou keš. Založená kačerem který nemá ještě žádnou nalezenou krabku . Ale třeba bude zrovna perfektní. To nikdy nikdo neví. Přejeme jí hodně štěstí,páč umístění je super.
Koukněte se : GC1KWB3
Pravda, nemusí to být 100% pravda, ale imho to tak bude. Díkybohu.
Lovím zážitky a zakládám body. | https://openstreetmap.cz/
Publikováno 20 leden 2009 - 1:12
PaWcz napsal/a:
Co brání tomu, zadat si HC doprostřed pustiny hnědouhelného dolu?
Na odpovědi nezáleží - ta otázka snad dostatečně ukázala nesmyslnost úvah nad podobnými omezeními.
Díky, že to alespoň někdo pochopil, tak jak to bylo myšleno - tedy jako VTIP.
Jak jsem si totiž všimla, zastánci 100 keší pro nováčky jsou z města, tam není problém udělat 100 za pár dní (i při frekvenci 1 keš denně to dělá něco málo přes 3 měsíce). Jenže my z Horních Kotěhůlek to máme trošku složitější. Hustota keší cca 1 na 5 km2, do města daleko, a ani při celodenním výletě tam toho moc neodlovíme (kvůli mudlům se to dost komplikuje).
Publikováno 20 leden 2009 - 8:51
mauricie napsal/a:
Ano jsem pro. Super nápad. Dokonce jsem si ji před založením vlastní odlovil. Podmínku jsem tedy splnil.
Skutečně, ještě nedávno jsem měl do 5 km jedinou kešku :-)
Publikováno 20 leden 2009 - 9:12
jeef napsal/a:
mauricie napsal/a:
Ano jsem pro. Super nápad. Dokonce jsem si ji před založením vlastní odlovil. Podmínku jsem tedy splnil.
V jiném vlákně se teď řeší kačer, který nejde označit za nezkušeného a stejně má keše děsné a nedělá údržbu.
Takže omezovat nějak nováčky je hovadina.
Stačí, když budou zakládat, použít zdravý rozum !!!
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 20 leden 2009 - 10:24
jeef napsal/a:
Mám to podobně. V okruhu 5 km 3 keše, ale jen proto, že jsem si HC nastavila na vchod do domu. Pokud bych si je dala na konec zahrady, tak se stav keší sníží na 1
Publikováno 20 leden 2009 - 14:01
Publikováno 20 leden 2009 - 14:11
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů