Přejít na obsah

Fotka

Omezení pro nováčky při zakládání keší

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
572 odpovědí na toto téma

#321 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 455 příspěvků(y)

Publikováno 20 leden 2009 - 14:30

honny napsal/a:

baron12 napsal/a:
Máme u nás novou keš. Založená kačerem který nemá ještě žádnou nalezenou krabku . Ale třeba bude zrovna perfektní. To nikdy nikdo neví. Přejeme jí hodně štěstí,páč umístění je super.

Koukněte se : GC1KWB3

To je, dovolím si říct, druhej account někoho, kdo ví, o co jde. Nick, založení hned po registraci, takový místo.

Pravda, nemusí to být 100% pravda, ale imho to tak bude. Díkybohu.

Já nějak nevím, ale uniká mi smysl, proč někdo něco takového dělá-anonymní zakládání keší. To se za ně stydí, nebo co? :)

PS: do 5km od HC mám 110 keší...a svou první jsem zakládal po 120 nalezených.
  • 0

#322 galdra

galdra

Advanced Member

• Validating
  • PipPipPip
  • 442 příspěvků(y)

Publikováno 20 leden 2009 - 15:22

Všem zde chatujícím: přestaňte tady blábolit, běžte na nějakou pěknou keš a zamkněte toto vlákno. Je o ničem, resp. o nedoceněných egech různých individuí.
  • 0
Galdra

#323 Jitka_F

Jitka_F

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 309 příspěvků(y)

Publikováno 20 leden 2009 - 16:03

Když ono se někdy nedá z textu poznat, že de o srandu..Proto je dobrý v takovejch případech vkládat smajlíky.
  • 0

#324 mauricie

mauricie

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 316 příspěvků(y)

Publikováno 20 leden 2009 - 18:21

Jitka_F napsal/a:
Když ono se někdy nedá z textu poznat, že de o srandu..Proto je dobrý v takovejch případech vkládat smajlíky.

Když já nikdy neodolám si trošku rýpnout do vosího hnízda a čekat na reakci. :D

Já jsem zásadně proti jakémukoliv omezování. B)
  • 0
Dobrá nálada nevyřeší problémy, ale nasere tolik lidí, že stojí za to si ji udržet.

#325 mauricie

mauricie

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 316 příspěvků(y)

Publikováno 20 leden 2009 - 18:40

Jinak mě ještě :D napadla jedna obrovská výhoda toho mého navrhovaného omezení. Přestaly by vznikat keše u každý druhý popelnice.
  • 0
Dobrá nálada nevyřeší problémy, ale nasere tolik lidí, že stojí za to si ji udržet.

#326 BAFteam

BAFteam

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 251 příspěvků(y)

Publikováno 20 leden 2009 - 19:41

[quote]alkes napsal/a:
[quote]mauricie napsal/a:
Co třeba před založením vlastní keše odlovit všechny v okruhu 5 km od HC?[/quote]

Tak tohlo mě jako Pražáka nadzvedlo! Měřeno z centra Prahy, to by byl běh na hodně dlouhou trať... Nehledě na to, že keše jsou opravdu živý organizmus. Jako by si PaBa dal cíl odlovit všechny keše v ČR (i když kdo ví ?! :o) Dneska má odloveno a zítra bude zase 10 nových keší!

Tohle vlákno je fakt o ničem.
Uvědomme si, že kačeři jsou průřezem společnosti, najdou se zde lidi "různé", tak si je zbytečně neidealizujme. Prostě se rozrůstáme geometrickou řadou a rozčilovat se je tak všechno, co proti tomu můžeme dělat.........
  • 0

#327 Damleth

Damleth

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 36 příspěvků(y)

Publikováno 20 leden 2009 - 20:19

Ja teda nevim. Jsem uplny novacek, 13 nalezenych kesi a 1 zalozena. Ale hned od FTF jsem dostal velkou pochvalu, ze kes je super a peclive udelana, tak nevim no.
  • 0

#328 mariushka

mariushka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 63 příspěvků(y)

Publikováno 20 leden 2009 - 21:13

Eště by se mohlo omezit tohle plkání naprázdno. A dřystat by tu moch každý, až po úspěšném složení psychotestu, musel by prokázat že je nadprůměrně vzdělaný a potem by musel složit přísahu že nebude vymyšlat blbiny :)
  • 0

#329 baron12

baron12

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 213 příspěvků(y)

Publikováno 20 leden 2009 - 21:33

B) Tak my to taky spočítáme: Do pěti kilometrů od bydliště máme - 4 keše. No máme je odlovené. ;) Ale bydlet např. v Praze. Do pěti km??? no to je habakuk. To by vlastní keš snad nikdy založená nebyla. :( Takové omezení nebrat. ;)
  • 0
Hledejte a najdete!

#330 albatros

albatros

Member

• Members
  • PipPip
  • 22 příspěvků(y)

Publikováno 20 leden 2009 - 22:31

Proboha o čem se tu diskutuje o tom, kdy a jak nemá podle mne cenu plkat, keš sama ukáže jaká je a podle toho bude mít asi i životnost.
  • 0

#331 haggaeus

haggaeus

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 752 příspěvků(y)

Publikováno 21 leden 2009 - 0:22

mauricie napsal/a:
Jinak mě ještě :D napadla jedna obrovská výhoda toho mého navrhovaného omezení. Přestaly by vznikat keše u každý druhý popelnice.

no ja osobne bych musel svindlovat a dat si HC doprostred Ceskeho Krasu, tam mam celkem vyloveno :)
K cachim na "oblibenych hnusnych mistech" - zatim to vypada, ze je nam souzena cache u kazdeho kostela a skoly, kdyz je jedna archivovana, nabehne tam dalsi student dotycneho ustavu, ale teoreticky by je mohl po nekolika iteracich tipnout reviewer, odkazat na predchozi pokusy "na podobnem miste byla uz cache GC12345 Gymnazium Jana Nerudy a GC13456 Nerudovo Gymnazium, obe zmizely behem tydne a byly archivovany, jsi si jisty(a), ze tvoje je ukryta lip?"
Vlakno prosim nezamykat, stejne kazdou chvili vznika nove.
  • 0

#332 Barrandoff

Barrandoff

Barrandoff

• Members
  • PipPipPip
  • 405 příspěvků(y)

Publikováno 21 leden 2009 - 0:37

Damleth napsal/a:
Ja teda nevim. Jsem uplny novacek, 13 nalezenych kesi a 1 zalozena. Ale hned od FTF jsem dostal velkou pochvalu, ze kes je super a peclive udelana, tak nevim no.

Kdo si dnes ještě vzpomene na legendární GCPX6Z - ve své době patřila k české špičce, ačkoliv majitel v době založení neměl ani jednu nalezenou keš? B)
Budiž jí podzemí lehké...
  • 0

#333 haggaeus

haggaeus

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 752 příspěvků(y)

Publikováno 21 leden 2009 - 10:25

Robert-Antonio von Barrandoff napsal/a:
Kdo si dnes ještě vzpomene na legendární GCPX6Z - ve své době patřila k české špičce, ačkoliv majitel v době založení neměl ani jednu nalezenou keš? B)

Nemyslels jinou? Viz historie nalezenych a odstrankovat na konec, pres 20 nalezenych bylo v r. 2005 docela dost :)
  • 0

#334 Damleth

Damleth

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 36 příspěvků(y)

Publikováno 21 leden 2009 - 11:49

Damleth napsal/a:

Budiž jí podzemí lehké...

Jenze to, ze se o ni prestali starat neznamena, ze se o ni prestanu starat taky. Na to mam svoje moc rad, nez abych se na ni vykaslal
  • 0

#335 Barrandoff

Barrandoff

Barrandoff

• Members
  • PipPipPip
  • 405 příspěvků(y)

Publikováno 21 leden 2009 - 11:53

haggaeus napsal/a:
Nemyslels jinou? Viz historie nalezenych a odstrankovat na konec, pres 20 nalezenych bylo v r. 2005 docela dost :)

Já si pamatuji, že v době, kdy se Antracit vyšvihl do Top Ten, tak Opevnění.cz žádné logované nálezy nemělo. Je možné, že je za rok 2005 doplnili později.

Damleth napsal/a:
Jenze to, ze se o ni prestali starat neznamena, ze se o ni prestanu starat taky. Na to mam svoje moc rad, nez abych se na ni vykaslal

Tak jsem to nemyslel;) Cossack ji musel archivovat, protože do podzemní části zamřížovali vstup:(
  • 0

#336 mauricie

mauricie

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 316 příspěvků(y)

Publikováno 21 leden 2009 - 11:55

haggaeus napsal/a:
Vlakno prosim nezamykat, stejne kazdou chvili vznika nove.

:D:D:D NEZAMYKAT - JE TO SRANDA!!!

Já se nudím (nemůžu jít do terénu), tak mě napadaj blbiny. B)

Když se vám nelíbí omezení ani podle počtu nalezených keší, ani to moje (všechny keše okolo HC), co takhle zákaz zakládání 10 let od registrace na GC.com???

A nebojte, když se vám ani tohle nelíbí, vymyslím něco dalšího...

Jakékoliv omezení připadá pěkně pitomé a snad až jich vymyslím dost, tak to dojde i těm, co by ty omezení vítali. :D
  • 0

#337 zlicinaci

zlicinaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 875 příspěvků(y)

Publikováno 21 leden 2009 - 11:57

haggaeus napsal/a:

Já si pamatuji, že v době, kdy se Antracit vyšvihl do Top Ten, tak Opevnění.cz žádné logované nálezy nemělo. Je možné, že je za rok 2005 doplnili později.

Damleth napsal/a:

Tak jsem to nemyslel;) Cossack ji musel archivovat, protože do podzemní části zamřížovali vstup:(

Doufám, že já se brzy neocitnu za podobným vstupem :-D Po těch kanálech, hihi.
  • 0

#338 haggaeus

haggaeus

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 752 příspěvků(y)

Publikováno 21 leden 2009 - 14:32

Mame pravdu oba, viz puvodni profil.
Takze to je podobny priklad jako treba Hexenschuss nebo Pitrisovi deti, novy tym, co neni novacek.
  • 0

#339 1gato1

1gato1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 520 příspěvků(y)

Publikováno 25 leden 2009 - 18:59

A co,aby zakladat kese mohl v Cesku jen ten,kdo ma odlovenou kes GCGV0P ? A bude po narcich na mnozstvi.:D
  • 0

#340 Adrian_S

Adrian_S

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 319 příspěvků(y)

Publikováno 25 leden 2009 - 21:52

1gato1 napsal/a:
A co,aby zakladat kese mohl v Cesku jen ten,kdo ma odlovenou kes GCGV0P ? A bude po narcich na mnozstvi.:D

Tak na to by se ti asi všichny vy...li. :D:D
  • 0

5 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama