Hromadná předvánoční objednávka mincí (dárků) z geocoinshop.de
Publikováno 06 listopad 2008 - 13:36
Pokud by mel nekdo zajem pridat se k nejake dalsi hromadne objednavce, napiste mi mail, kdyz se vas sejde vic, treba zase neco zorganizuju.
Vlakno splnilo svuj ucel, poklad je rozdelen, tak zamykam.
Budu objednávat mince (a možná i něco dalšího) z geocoinshop.de. Poštovné bylo minule 9,22 EUR, tak by bylo dobré spojit víc objednávek a rozdělit ho mezi víc lidí. Pokud máte o něco z tohoto obchodu zájem, přidejte se. Uzávěrku dílčích objednávek bych udělal 15. 11. 2008. Platba předem na můj účet, nerad bych měl doma hromadu mincí, které si vybral někdo jiný. Předání buď na nějakém eventu (pravidelně Plzeňský geotea(m) a nepravidelně co zrovna kde je, teď třeba Pražské geopivo), osobně v Plzni nebo v Praze (každý všední den cestuju ráno Plzeň - Praha Zličín - Praha Olšanská a večer zpět), nebo doporučeně poštou (v tom případně přidejte ještě nějakých 40Kč na poštovné, v případě objednávky velkých nebo těžkých věcí více).
Objednávku pošlete mailem na nemo@linuxwiki.cz, nejlépe ve formátu počet, objednací číslo a název případně barva (např. 2x 007TEMH03 - Templar Geocoin Antique Copper).
Termíny:
- 15. 11. 2008 16:00 - uzávěrka objednávek, vypočítám pro každého částku za objednávku + poštovné/počet lidí (cena zaleží na kurzu Eura u PayPal v den uzávěrky, budu doufat, že se do objednávky moc nezmění). Rozešlu maily s platebními údaji.
- 22. 11. 2008 16:00 - uzávěrka plateb a objednávka, pokud od všech dorazí peníze dřív, objednám hned jak dorazí poslední platba
- hned jak objednávka dorazí, začnu s distribucí, snad to zvládnou do Pražského geopiva
Případné změny v nabídce geocoinshop.de budeme řešit individuálně až do objednání, pokud nějaká mince zmizí z nabídky, buď si můžete vybrat jinou, nebo vrátím peníze.
Záruka že nezmizím s vybraným "balíkem" peněz? Dost geocacherů mě zná osobně a ví kde bydlím i kde pracuju, mám dostatečný pud sebezáchovy abych objednávky dodal
Po jednom dotazu, co mi přišel mailem, píšu i sem, že je možné objednat vše co v shopu mají, ale počítám hlavně s objednávkou mincí.
Aktuální stav:
Poštou rozesláno, ještě mám doma něco pro osobní předání a průběžně vracím peníze za věci co už neměli na skladě.
Stav na geocoinshop.de: shipped
Publikováno 06 listopad 2008 - 15:53
Publikováno 06 listopad 2008 - 16:09
Publikováno 06 listopad 2008 - 18:53
Publikováno 09 listopad 2008 - 21:29
Publikováno 10 listopad 2008 - 13:52
Publikováno 10 listopad 2008 - 18:50
Publikováno 10 listopad 2008 - 19:10
Publikováno 10 listopad 2008 - 19:39
Publikováno 10 listopad 2008 - 22:36
Dave017 napsal/a:
... jak jsou na tom travel bugy příp. travel express .... zřejmě bych se podřídil většině a koupili bychom větší sadu ... Díky
EDTI: tak jsem těm bláznům napsal, jsme 3 a zatím to vypadá hoodně krámů :-D , uvidíme co s TB´s až jak ostatní .... takových 10 TB už se celkem vyplatí
TB se v evropských shopech opravdu nevyplatí.
TB v USA 4.25USD
TB v GCS.DE 5,1EUR
Publikováno 10 listopad 2008 - 22:56
Publikováno 11 listopad 2008 - 0:11
Publikováno 11 listopad 2008 - 9:15
Bo.T.L. napsal/a:
Dave017 napsal/a:
... jak jsou na tom travel bugy příp. travel express .... zřejmě bych se podřídil většině a koupili bychom větší sadu ... Díky
EDTI: tak jsem těm bláznům napsal, jsme 3 a zatím to vypadá hoodně krámů :-D , uvidíme co s TB´s až jak ostatní .... takových 10 TB už se celkem vyplatí
TB se v evropských shopech opravdu nevyplatí.
TB v USA 4.25USD
TB v GCS.DE 5,1EUR
Travel Express vychazí při objednávce 10ks na 3,90 EUR a líbí se mi víc než travelbug (potištěný kousek plechu). Navíc má hezčí a neokoukanou ikonku Už mám na objednávce dva stříbrné (jeden pro mě), počty budu průběžně aktualizovat v úvodním příspěvku.
Publikováno 11 listopad 2008 - 21:01
cz.nemo napsal/a:
Travel Express vychazí při objednávce 10ks na 3,90 EUR a líbí se mi víc než travelbug ......
To mě právě taky, travel bug mě za tu cenu přijde opravdu nic moc, uvidím jak zbytek geoteamu, někdo tu chtěl i Happy caching, pokud bychom se každý dohodli na obrázku a stejné barvě ...
Publikováno 11 listopad 2008 - 23:06
Dave017 napsal/a:
...někdo tu chtěl i Happy caching, pokud bychom se každý dohodli na obrázku a stejné barvě ...
Sada Happy caching není nijak vyhodná, cena za mince je skoro stejná (+pár centů), jen jsou k nim ještě tři karabinky (normálně za 1 euro). Tak to se asi ani nevyplatí, já bych tu minci na klíčích nosit nechtěl
Po jednom dotazu, co mi přišel mailem, píšu i sem, že je možné objednat vše co v shopu mají, ale počítám hlavně s objednávkou mincí.
Publikováno 12 listopad 2008 - 0:45
Publikováno 12 listopad 2008 - 8:19
mikrom napsal/a:
takze kdyz jsem si po dlouhym vybirani vybral dve mince, tak mam smulu?.. ja sem si to teda pak rozmyslel, a ted sem si zase rikal, ze bych do toho teda sel..
Smůlu máš pokud je u mincí červený čtvereček. Ale je možné, že se ještě do objednávky změní na zelený. Zboží s červeným čtverečkem není na skladě a není možné ho objednat. Vše co má zelený čtvereček klidně objednávejte.
Publikováno 12 listopad 2008 - 9:10
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů