Publikováno 09 September 2009 - 21:13
Publikováno 12 September 2009 - 19:39
Publikováno 12 September 2009 - 19:58
Publikováno 12 September 2009 - 20:00
Citace
Určitě to to tady bylo už mockrát.... v HCx může být jenom jeden soubor (IMG)...buďto je to jenom jedna mapa nebo kompilace více map vytvořená v MapSource(viz přenos map z MapSorce) nebo jiné aplikaci (třeba GMapTool)...PanBzoch napsal/a:
Zdravim, mam ted cerstvou Legend HCx, zajimalo by me jak nahrat vice map? Mam CZTopo3 co byla original na karte, a ted jsem si prihral Slovensko. V MapSource mi obe mapy funguji bez problemu, ale pokud nahraju Slovensko, prepise se mi Cesko, a pokud pred nahranim druhe mapy zmenim nazev souboru v Garminu na neco jineho nez "gmapsupp.img" tak mi to v pristroji mapu nenajde. Nevite nekdo?
Publikováno 12 September 2009 - 20:11
Citace
ssva napsal/a:
Citace
Určitě to to tady bylo už mockrát.... v HCx může být jenom jeden soubor (IMG)...buďto je to jenom jedna mapa nebo kompilace více map vytvořená v MapSource(viz přenos map z MapSorce) nebo jiné aplikaci (třeba GMapTool)...PanBzoch napsal/a:
Zdravim, mam ted cerstvou Legend HCx, zajimalo by me jak nahrat vice map? Mam CZTopo3 co byla original na karte, a ted jsem si prihral Slovensko. V MapSource mi obe mapy funguji bez problemu, ale pokud nahraju Slovensko, prepise se mi Cesko, a pokud pred nahranim druhe mapy zmenim nazev souboru v Garminu na neco jineho nez "gmapsupp.img" tak mi to v pristroji mapu nenajde. Nevite nekdo?
Publikováno 12 September 2009 - 20:32
Citace
Někdy je lepší udělat kompilaci map z jednotlivých (IMG) souborů v GMapTool nebo podobném SW kde se dá nastavit priorita zobrazení v GPS...příklad: chci aby se mě v GPS zobrazovala na popředí mapa Topo Slovakia (neroutuje po silnicích) a na pozadí jela třeba Slovakia Road v.6 nebo CN Europe podle kterých GPS rootuje po silnicích...PanBzoch napsal/a:
Citace
ssva napsal/a:
Citace
diky, prave jsem na to prisel... kompilace vice map v MapSource.
Publikováno 22 December 2009 - 13:55
Publikováno 22 December 2009 - 14:21
Publikováno 26 December 2009 - 22:33
Publikováno 26 December 2009 - 23:00
Publikováno 27 December 2009 - 10:24
Publikováno 27 December 2009 - 11:26
Publikováno 27 December 2009 - 12:07
Publikováno 27 December 2009 - 12:18
Citace
A tímhle si jseš jistý? Měl jsem za to, že vyhledávání bodů (uživatelských - nemapových, tzn. i keší v paměti) funguje čistě na základě pořadí názvu v abecedě, nebo vzdálenosti (od aktuálních souřadnic/kurzoru) a s nahranou mapou vůbec nesouvisí.DA+RA napsal/a:
Mapa se skládá z regionů, jestliže hledáš keš v jiném regionu než máš aktuální pozici, tak ti to tu kešku neukáže. Musíš si najet kurzorem na přibližné místo a dát hledat keš v okolí kurzoru - pak už ti ji najde
Publikováno 27 December 2009 - 17:20
Citace
Ale to je složka pro Oregony - Vista neumí číst GPX formát (přinejmenším moje Vista Cx) - takže chyba v pluginu nebo nesprávný plugin. Nejjednodušší nahrání souřadnic máš pomocí exportu z GSAKu nebo GeoGetu, nebo z MapSource. I když to znamená naučit se používat další program.pajiixx napsal/a:
Objeví se pouze na SD kartě ve složce garmin/gpx.
Citace
Blbost! Na Vistě i Oregonu můžu hledat kešky z Prahy až do Plzně.DA+RA napsal/a:
Mapa se skládá z regionů, jestliže hledáš keš v jiném regionu než máš aktuální pozici, tak ti to tu kešku neukáže. Musíš si najet kurzorem na přibližné místo a dát hledat keš v okolí kurzoru - pak už ti ji najde
Publikováno 27 December 2009 - 20:44
Publikováno 28 December 2009 - 0:40
Publikováno 14 January 2010 - 12:52
Publikováno 14 January 2010 - 13:23
Publikováno 14 January 2010 - 23:02
0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů