Citace
presne tak - v autodrzaku ovladat etraxy v podstate nekdy ani nejde vzhledem k tomu, ze postanni tlacitka muzou byt primackla v drzaku. a kdyz nejsou, tak je to mackani z boku v aute nepohodlne. tam jsou tlacitka vepredu velka vyhoda.alkes napsal/a:
Citace
No nevím, co jsem měl šedesátku v ruce, tak mi většinou stačil jenom palec jedné ruky.HaLuMa napsal/a:
Ovladani je o zvyku. Ovladam oboje, a nemyslim si, ze ta hromada rozstrkanych tlacitek ze vsech stran je zrovna velka vyhoda. Vistu chytnes do leve ruky a palcem a ukazovackem ji dokazes kompletne ovladat a udelas vsechno, co s sedesatkou. Akorat kdyz chci udelat totez s tou sedesatkou, tak nejak potrebuji o ruku navic.
A ještě bych možná i svůj včerejší příspěvek doplnil, že se zvykem to platí při použití gpsky normálně v ruce. Když je někde v držáku (například v autě), jsou větší tlačítka na přední straně podle mě určitě praktičtější.
levackou jsem se legenda ovladat nenaucil - respektive bylo to 100x pomalejsi, takze v podstate pravy palec neustale zakryval display

60tku v jedne ruce neudrzi tak leda nase terka

prijde mi, ze prakticky ma etrax vyhodu pouze ve sve velikosti, protoze jsem ho mohl nosit v pouzdre na mobil na pasku dzin.