Citace
Solim napsal/a:
Vistu HCx mohu doporucit.
Puvodne jsem mel Vistu, pak Vistu Cx a kdyz jsem se posledne rozhodoval co dal, tak jsem zvolil Vistu HCx a zatim se mi zda ze jsem zvolil dobre. Zvazoval jsem, zda koupit 60CSx, ale odrazovala mne ta velikost. O Coloradu jsem ani nepremyslel. Co se tyce citlovosti, tak je stejna jako Colarado (ma taky stejny chip) a ma taky stejne mouchy co se tyce navigace, ale zde posledni firmware odstranilo skoro vsechny zavady (alespon se mi to zatim tak jevi). Vydrz baterek je 24 hodin, coz je podstatne vic nez u Colorada a to je pro jeden z nejdulezitejsich parametru. Pamet waypointu je 500 a zatim jsem s touto hranici nenarazil. Rozmery jsou tak akorat do ruky. Ma dost bytelny drzak na kolo. Bohuzel jen jednu zavadu ma, a to externi napajeni pres USB +5V (na to jsem odslehl v aute Vistu Cx), ale kdyz se pouzije originalni napajec do auta tak by to melo byt taky v pohode.
To nějak nechápu. Když použiješ redukci USB do autozásuvky tak z toho leze klasické USB napětí 5V. Není přeci rozdíl zda napájíš přes USB z počítače, z autozásuvky nebo třeba ze zásuvky 230V když v ní máš redukci na USB. Nebo tvůj příspěvek blbě chápu?