Konec BMC
Publikováno 24 listopad 2008 - 21:00

Publikováno 25 listopad 2008 - 1:35

Publikováno 25 listopad 2008 - 7:30
Garmin Oregon 300 + Topo Czech 2 PRO, případně HTC Touch HD
Publikováno 25 listopad 2008 - 9:23
Citace
malcor napsal/a:
rowing: Nevsiml sem si, ze by tady BMC bylo 14 dni. Je to tady rok a pul takze zas tak malo casu ne. A za dalsi, kdyz se podivam na kes Psychiatrickou lecebnu, tak nevim jestli zrovna ty bys mel nabizet adopce a volat po udrzbe kesi.
toodoo: pivovar jehnice, Disabled - April 23 "Docasne" ? Sice tam zjevne je a lovi se, tak proc neudelat enable? Radeji tam nechat disable a pripadne si nikdo nemuze stezovat, ze? Takze se o ni starej dlouhe roky .)

Ty vado, máš deset bodů. Dnes už taky vím, že než abych dal keš k adopci, tak radši poskytnu jen html kód a keš archivuju, než si nechá keš zaarchivovat nový majitel (viz rowing a "jeho" Psychiatrická léčebna).
Publikováno 25 listopad 2008 - 10:17
Citace
toodoo napsal/a:
Pokud někdo založí cache, mělo by být pro něho čest se o ni starat, ideálně po zbytek života.
...
Pokud zakládáte nové cache, myslete na to, že se o ně budete muset starat dlouhé roky, jinak je ani nezakládejte.
Proboha proč?
Proč bych nemohl svoji keš archivovat třeba za dva měsíce od založení při první ztrátě?
Publikováno 25 listopad 2008 - 10:40
Publikováno 25 listopad 2008 - 10:52
Citace
Protože pravidla říkají, že podmínka schválení keše je, aby fungovala aspoň tři měsíce od publikování.derilin napsal/a:
Citace
toodoo napsal/a:
Pokud někdo založí cache, mělo by být pro něho čest se o ni starat, ideálně po zbytek života.
...
Pokud zakládáte nové cache, myslete na to, že se o ně budete muset starat dlouhé roky, jinak je ani nezakládejte.
Proboha proč?
Proč bych nemohl svoji keš archivovat třeba za dva měsíce od založení při první ztrátě?
Petře promiň

Publikováno 25 listopad 2008 - 16:58
Citace
pitris83 napsal/a:
Citace
Ale tohle jste museli cekat od zacatku a pokud ne, tak jste naivni.abakus napsal/a:
Jednoslovné logy a fakt, že z cca 1500 nálezců aspoň jedné BMC dokončilo celou serii pouhých 40 kačerů nám částečně indikují, že lidi chodí za snadnými bodíky a na serii jako takovou kašlou, což jaksi popírá smysl celé série.Spousta lidi jde jenom za body... Ale kvuli temhle kacerum jste serii nedelali, delali jste ji kvuli nam, tem, co si chteji vsechna mista projit a zavrsit to bonusovkou. A my to samozrejme ocenujeme a proto neradi vidime to, ze ji chcete zaarchivovat.
Já nejdu ani za snadnými bodíky, ani to nechci objet hurástylem najednou. Je to 29 keší daleko od sebe, tak to beru jako běh na dlouhou trať, a vycpávku při lovení jiných cachí. Tedy, pokud "je to kousek vocaď" není pro někoho definice snadného bodíku

Aktuálně mi chybí 9 nedisablovaných kusů plus bonusovka, ale proti předělání série a "oddělení" bonusovky bych nic neměl. Byly to, zejména ve srovnání s některými novými sériemi, pěkné úkryty, a nějaké těšení se na bonusovku se konalo jen minimálně, byť od jisté doby jsem si bonusová čísla zapisovat začal.
Publikováno 26 listopad 2008 - 8:39
Publikováno 26 listopad 2008 - 9:18
Publikováno 26 listopad 2008 - 20:57
Nechapu proc se do autoru tak navazite a resite tady nejaky body do ...
Diky za prispevek ale byl to můj názor i když trochu kritický a nemusís se do nás navážet.
Vůbec tady nejde o to jestli máme nebo nemáme všechno odlovený ale o to že se keše stále zakládají a rusí na stejných nebo podobných místech. Já si vybírám co budu lovit a obcas dam taky nevo na cestách takže cilen po nicem nejdu. jen mi prislo skoda takovýto projekt rusit.
Je videt ze ses typ prudice a kdy še tu clovek rozepíše tak mu hned zkoukneš profil a hodnotíš jakej je kdo kačer. Lečebnu nech napokoji tam byl problem toršku větší než jen že byla keš dlouho disalbe... který je mimo rámec tohoto fóra.
HOWGH.
ale všechno dobý rád te potkám nekde na pive - keše jsou každýho vec jak s nima naloží..
Všem lovu zdar

Publikováno 26 listopad 2008 - 20:59

Publikováno 26 listopad 2008 - 21:00

Publikováno 26 listopad 2008 - 21:05
Citace
abakus napsal/a:
Pokud se najde někdo, kdo zorganizuje rozstrkání bonusovývh čísel do neBMCčkových krabiček, tak mu rád přenechám místo i téma bonusovky. Pokud ne, udělám z bonusovky jednodušší mysterku a nechám ji na stejném fyzickém místě. Ostatně v tomto smyslu jsem se vyjádřil už dřív. To jen jako upozornění, že jsme nenávratně nezničili myšlenku BMC - ovšem pokud se najde někdo jiný, kdo si to vezme na triko.
ja si radsi na triko nic nevezmu

ale jinak diky za to co jsem doposud odlovil. ?myslím že toto bude pro některé dobrý impuls jak lovy zrychlit

Publikováno 27 listopad 2008 - 7:26
Citace
rowing napsal/a:..Je videt ze ses typ prudice a kdy še tu clovek rozepíše tak mu hned zkoukneš profil a hodnotíš jakej je kdo kačer. ...
Myslim, ze typ prudice nejsem. Koneckoncu jsem vydrzel cely 3 stranky tohohle topicu, kdy pomalu polovina lidi autorum vycita ze BMC rusi. Koneckoncu i proto jsem psal aby ste to vy dva nebrali ve zlym. No, a co se tyce lecebny tam proste sam nahrals na smec

Garmin Oregon 300 + Topo Czech 2 PRO, případně HTC Touch HD
Publikováno 02 únor 2009 - 15:58
Publikováno 02 únor 2009 - 16:35
Publikováno 30 březen 2009 - 13:24
Publikováno 07 květen 2009 - 12:59

Publikováno 10 květen 2009 - 23:06

4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů