Polygony okresu
Publikováno 03 prosinec 2008 - 19:42
Beroun
Garmin Oregon 550t + Topo Czech 2010 PRO + GSAK 7.7.x
Publikováno 03 prosinec 2008 - 19:47
To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...
-----------------------------------------------------------------------
Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....
Publikováno 03 prosinec 2008 - 19:50
Citace
polerok napsal/a:
>>>Mejstro<<<
Chtěl jsem to pak zeditovat, ono se totiž blbě pracuje, když máš místo monitoru čtverec uprostřed a nejde to změnit :@
A mas verzi 7.5? Nejsem si jist zda to funguje ve verzich 7.2.x, ale rekl bych ze ne (promenna $d_county se objevila az v nove bete).
Beroun
Publikováno 03 prosinec 2008 - 19:55
Citace
Mejstro napsal/a:
Citace
polerok napsal/a:
>>>Mejstro<<<
Chtěl jsem to pak zeditovat, ono se totiž blbě pracuje, když máš místo monitoru čtverec uprostřed a nejde to změnit :@
A mas verzi 7.5? Nejsem si jist zda to funguje ve verzich 7.2.x, ale rekl bych ze ne (promenna $d_county se objevila az v nove bete).
Ok, tak makro už teda jede - velké červené beta mě odradilo od stažení

Publikováno 03 prosinec 2008 - 20:01
Citace
1) mas nastavene spravne cesty k souborum s polygony?Ok, tak makro už teda jede - velké červené beta mě odradilo od stažení
- nicméně nepřiřazuje, jen projede
2) mas pripadne posledni patch na GSAK 7.5 (161)? http://gsak.net/boar...showtopic=10016
3) zkontroluj zda mas verzi s uzavrenymi polygony (prvni verze obsahovala chybicku): http://geoget.ararat...le/CZOkresy.zip
4)...tohle je asi ptakovina, ale mas zobrazeny sloupec County?

Beroun
Publikováno 03 prosinec 2008 - 20:03

Publikováno 03 prosinec 2008 - 20:15

Publikováno 03 prosinec 2008 - 20:18
#Nastavi County na Dany okres
$CestaKPolygonum="D:\Mapy_GPS\GSAK\Macros\Okresy\*.*"
$data = GetPolygon("y",$CestaKPolygonum)
---------------------------------------------------
Nic víc, pouze si uprav cestu na tu, kam jsi rozbalil data okresu. Název souboru je zárovň udaj o názvu okresu (Beroun.txt - v GSAKu budes mit Beroun), který se vloží do sloupce County (ten si je třeba nechat zobrazit).
Edit: Tak koukám že jsem přišel s křížkem po funuse
Publikováno 03 prosinec 2008 - 20:28
Citace
Adding county level maps is 'on the list' as Clyde would say.
KoosKoos has released an excellent macro to map US counties which uses map files we added to the gsak server. Those maps can then be added to the 'Notes' section in FSG.
Link na makro:
http://gsak.net/boar...t=0
If you want to do the same for CZ then I would need an outline CZ county map like the ones used for States to post on the server. You could then make a version of the KoosKoos macro with CZ data.
Nemam ted uz moc casu a dostal bych se k tomu az pristi tyden. Chci se tedy zeptat, zda se toho nekdo nechce ujmout.

(docela pekna mapa okresu je na adrese: http://www.zemepis.c...mapy/okresy.jpg)
Beroun
Publikováno 03 prosinec 2008 - 20:59
Publikováno 04 prosinec 2008 - 8:41

Díky.
Jarda (brazajar)
Zítra je taky den!!!
Garmin Oregon 600 / Garmin Dakota 20 // OSM VasaM mapy // Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ s Locus Pro // Garmin Enduro // Thinkpad e14 + GeoGet // nohy / MHD / VW Sharan / Toyota ProAce City Verso / Norco Fluid FS1 / koloběžka Bizon
Publikováno 04 prosinec 2008 - 8:53
Citace
brazajar napsal/a:
V tomhle jsem absolutni lama - kdyby se nekomu podarilo udelat makro na doplneni kraju pro geoget.... a vymyslet nejak mapku... budu vdecny!
Doplneni kraju i okresu pujde hned v dalsi uvolnene verzizzce Geogetu. Tentokrate bude primo nabito novinkami, ale posledni novinku musim jeste dodelat.

Publikováno 04 prosinec 2008 - 9:28
Publikováno 04 prosinec 2008 - 9:38
Citace
HaLuMa napsal/a:
Citace
brazajar napsal/a:
V tomhle jsem absolutni lama - kdyby se nekomu podarilo udelat makro na doplneni kraju pro geoget.... a vymyslet nejak mapku... budu vdecny!
Doplneni kraju i okresu pujde hned v dalsi uvolnene verzizzce Geogetu. Tentokrate bude primo nabito novinkami, ale posledni novinku musim jeste dodelat.Takze zkus vydrzet do vikendu.
Milerad vydrzim.. a diky za program!

Díky.
Jarda (brazajar)
Zítra je taky den!!!
Garmin Oregon 600 / Garmin Dakota 20 // OSM VasaM mapy // Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ s Locus Pro // Garmin Enduro // Thinkpad e14 + GeoGet // nohy / MHD / VW Sharan / Toyota ProAce City Verso / Norco Fluid FS1 / koloběžka Bizon
Publikováno 04 prosinec 2008 - 9:54

Publikováno 05 prosinec 2008 - 0:02
http://archaikum.cz/...hp#nastav_kraje (polygonCZ (verze 3)). Mělo by to přiřadit všechny kešky v ČR (kromě jednoho exempláře v Praze, který je už ale dávno archivovaný)
Doufám, že jsem tam nic nezkazil

Publikováno 05 prosinec 2008 - 0:04

Publikováno 05 prosinec 2008 - 0:11
Citace
mikrom napsal/a:
no jeste by to chtelo tu vazbu s GeoGetem.. to je furt samej GSAK..
GeoGet jsem zkoušel několikrát, ale nějak mi nesedne ovládání. Třeba ale někdy víru změním

I když v případě, že si člověk vytvoří nějaká makra, tak se mu do přechodu na jinou platformu moc nechce. Z podobného důvodu jsem velmi spokojený s Maxthonem, i když spousta známých se diví, že můžu používat MSII

Publikováno 05 prosinec 2008 - 0:44

Publikováno 05 prosinec 2008 - 6:52
Citace
rsc_cz napsal/a:
Tak jsem si s polygony prochu pohrál a výsledek je ke stažení na
http://archaikum.cz/...hp#nastav_kraje (polygonCZ (verze 3)). Mělo by to přiřadit všechny kešky v ČR (kromě jednoho exempláře v Praze, který je už ale dávno archivovaný)
Doufám, že jsem tam nic nezkazilKaždopádně podotýkám, že aby to fungovalo, je třeba mít nainstalovaný GSAK verze 7.5.0.160 a vyšší
Diky za upravene polygony. Vypada to, ze ted vse funguje naprosto automaticky. Chtel jsem te jeste poprosit. Mohl bys mi poslat v GPX tu kes, ktera nebyla prirazena (pokud je archivovana, tak mi asi chybi v databazi). Diky moc
Beroun
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů