Citace
Tak v rychlosti alespoň formulářík na stránce s hodnocenímSutech napsal/a:
pepa.z.pocernic - Nepochybuji, že toho máš teď nad hlavu, ale alespoň výhledově: kdy by se tu na gc.cz mohlo v nějaké podobě objevit rozhraní pro hodnocení? Díky.
Publikováno 16 leden 2009 - 16:50
Citace
pepa.z.pocernic - Nepochybuji, že toho máš teď nad hlavu, ale alespoň výhledově: kdy by se tu na gc.cz mohlo v nějaké podobě objevit rozhraní pro hodnocení? Díky.
Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/
Publikováno 16 leden 2009 - 17:05
Citace
pepa.z.pocernic napsal/a:
Tak v rychlosti alespoň formulářík na stránce s hodnocením
Publikováno 17 leden 2009 - 8:24
akce: info: data:
Publikováno 17 leden 2009 - 9:04
Citace
Super - eviduje se to k tomu uživateli, nebo je to jen jednoduché přidělení bodu?pepa.z.pocernic napsal/a:
Citace
Publikováno 17 leden 2009 - 15:03
Publikováno 17 leden 2009 - 16:42
Publikováno 17 leden 2009 - 16:45
Citace
paja0512 napsal/a:
Hodnocení je fajn, ale nebylo by možné nějak odlišit keše, které jsem už hodnotil, abych je stále nehodnotil dokola?
Publikováno 17 leden 2009 - 18:58
Citace
No, je to api, tedy se prezentace výsledku nechává na aplikaci. Potlačit výsledek není imho dobré, protože to vrací v případě problémů info o chybě. Ale pokud se to v gsak nepodaří nějak rozumněji pořešit, tak se podívám, co se s tím dá dělat.Mejstro napsal/a:
Chtel jsem se zeptat Pepy, zda je mozne po odeslani vlastniho hodnoceni na server pomoci URL, nejak (parametrem?) potlacit informaci serveru, ze hodnoceni probehlo ci neprobehlo OK.
akce: info: data:
Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/
Publikováno 17 leden 2009 - 18:59
Citace
eviduje se to uživateli, stejně jako se eviduje hlasování přes api z aplikací.Czecho Cowboy napsal/a:
Citace
Super - eviduje se to k tomu uživateli, nebo je to jen jednoduché přidělení bodu?pepa.z.pocernic napsal/a:
Citace
Publikováno 17 leden 2009 - 19:09
Citace
No, je to api, tedy se prezentace výsledku nechává na aplikaci. Potlačit výsledek není imho dobré, protože to vrací v případě problémů info o chybě. Ale pokud se to v gsak nepodaří nějak rozumněji pořešit, tak se podívám, co se s tím dá dělat.
Publikováno 19 leden 2009 - 9:04
Publikováno 19 leden 2009 - 9:22
Publikováno 19 leden 2009 - 9:23
Citace
1) už mě nebavilo dohadování, proč jenom 5 stupňů. Takže vznikly mezistupně.*mio* napsal/a:
Zdravím,
Z počátku mi přišlo hodnocení jako dobrý nápad, ale mám dojem, že to s 9-ti bodovým hodnocením zachází zbytečně do extrému. Napadlo mě používat, jen 5 stupňů, tak jako na začátku, ale to asi nebude to nejlepší řešení. Zkrátka tak jak mě to zpočátku zaujalo, tak mě to v tomhle pojetí odrazuje, protože s tím opravdu nechci ztrácet čas více než je nezbytně nutné... A vypadá to, že nejsem sám.
Nemám v úmyslu vířit tu emoce, ale opravdu seriózně bych se rád zeptal:
1) Co vedlo k zavedení 9-ti bodové stupnice a v čem je 5-ti bodová nevyhovující.
2) A pokud je tedy 9-ti bodová stupnice tak nezbytně nutná, existuje nějaký výklad k jednotlivým stupňům hodnocení?
Publikováno 19 leden 2009 - 9:41
Citace
pepa.z.pocernic napsal/a:
Citace
1) už mě nebavilo dohadování, proč jenom 5 stupňů. Takže vznikly mezistupně.*mio* napsal/a:
Zdravím,
Z počátku mi přišlo hodnocení jako dobrý nápad, ale mám dojem, že to s 9-ti bodovým hodnocením zachází zbytečně do extrému. Napadlo mě používat, jen 5 stupňů, tak jako na začátku, ale to asi nebude to nejlepší řešení. Zkrátka tak jak mě to zpočátku zaujalo, tak mě to v tomhle pojetí odrazuje, protože s tím opravdu nechci ztrácet čas více než je nezbytně nutné... A vypadá to, že nejsem sám.
Nemám v úmyslu vířit tu emoce, ale opravdu seriózně bych se rád zeptal:
1) Co vedlo k zavedení 9-ti bodové stupnice a v čem je 5-ti bodová nevyhovující.
2) A pokud je tedy 9-ti bodová stupnice tak nezbytně nutná, existuje nějaký výklad k jednotlivým stupňům hodnocení?
2) netušim
Klidně ty mezistupně ignoruj a používej jen 5 stupňů.
Díky.
Jarda (brazajar)
Zítra je taky den!!!
Garmin Oregon 600 / Garmin Dakota 20 // OSM VasaM mapy // Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ s Locus Pro // Garmin Enduro // Thinkpad e14 + GeoGet // nohy / MHD / VW Sharan / Toyota ProAce City Verso / Norco Fluid FS1 / koloběžka Bizon
Publikováno 19 leden 2009 - 9:50
Citace
klama napsal/a:
Opravdu seriozne si dovolim pripomenut, ze "nadpraca" spojena s doprogramovanim 4 urovni nestoji za rec.
Aku nadpracu ma ten kto ide hodnotit? Ak chces hodnotit v 2 urovniach alebo v jednej tak to tak urob alebo hodnot v piatich a ked sa ti chce mozes aj v deviatich...Aku mas s tym nadpracu?
Pocet hodnot, ktore moze vysledne hodnotenie mat je v rozmedzi 0..100%, cize moze nadobudat 101 stavov - to ako naozaj potrebujes pomenovat slovne kazdy stupen?
Publikováno 19 leden 2009 - 9:55
Publikováno 19 leden 2009 - 10:13
Publikováno 19 leden 2009 - 10:37
Citace
klama napsal/a:
Hadajte odkial pochadza toto hodnotenie?
Ak neviete tak si otvorte
http://www.geocachin...ide/report.aspx
Preco asi tak je devat stupnov pre hodnotenie obtiaznosti alebo terenu?
Uz viete preco som aj ja presadzoval tuto skalu hodnoteni?
Prave preto aby to bolo zhodne z terenom a obtiaznostou...
Opakujem ak si myslis ze hodnotitenie v dvoch stupnoch je lepsie, hodnot v dvoch ak v piatich tak v 5-tich ale uz prestante mutit vodu...
Publikováno 19 leden 2009 - 10:51
Citace
A pokud je 9 stupňů jen proto, že pár jedinců "dupalo nožičkama" a nemá nějaký hlubší význam, pak je i to málo práce co jsi do toho vložil naprosto zbytečné.
To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...
-----------------------------------------------------------------------
Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů