Garmin Oregon firmware 2.70
Publikováno 08 December 2008 - 22:33
- Added support for Garmin GB Discoverer maps
- Added ability to view marine chart notes for marine points
- Added ability to change the date for the tide and currents charts
- Added a display option in the setup menu to save battery power
- Fixed shutdown that can occur when you enter coordinates in demo mode
- Fixed a potential shutdown that can occur when panning the map that is showing satellite imagery
- Improved GPS accuracy when using WAAS
Alternativni preklad: http://opengtt.nomi....regon/Czech.gtt
Publikováno 08 December 2008 - 23:17
Publikováno 09 December 2008 - 0:29
GEOPERNIKARI
Publikováno 09 December 2008 - 6:41
Publikováno 09 December 2008 - 6:56
pechytce napsal/a:
tak vidim ,ze tento upgrade klidne vynecham.... uz jsem takhle jeden vynechal a ziju
Ten minuly update mel vyhodu minimalne v moznosti navigovat na souradnice a upravenem a prehlednejsim editovani souradnic treba u waypointu.
Garmin Oregon 300 + Topo Czech 2 PRO, případně HTC Touch HD
Publikováno 09 December 2008 - 7:43
ten s tim navigovanim na coordinates , ten mam ... to byl krok kupredu , tato funkce je perfektnimalcor napsal/a:
pechytce napsal/a:
tak vidim ,ze tento upgrade klidne vynecham.... uz jsem takhle jeden vynechal a ziju
Ten minuly update mel vyhodu minimalne v moznosti navigovat na souradnice a upravenem a prehlednejsim editovani souradnic treba u waypointu.
Publikováno 09 December 2008 - 9:44
Publikováno 09 December 2008 - 11:45
Publikováno 09 December 2008 - 11:56
Skleba napsal/a:
3D view nepouzivam, prijde mi to k nicemu. Ale po ugradu na 2.70 tam ta rozmazana hnusna 3Dmapa je . S vykreslovanim nadmorske vysky nevim co by bylo za problem.
Hmm.. Jen že o něčem takovém povídali na fóru. Počkám až se soudruzi v USA proberou a ještě jednou si to retestnou. Přeci jenom je tam ještě noc a "ráno moudřejší večera"
Publikováno 09 December 2008 - 12:04
Tak to ja ho tam vrazil hned - a jsem spokojenpechytce napsal/a:
verze 2.60 mi odstranila to hrozny padani po nahravani kesek, ale zase prinesla chybu s nepamatovanim nastaveni profilu, ktere se tim de facto staly nepouzitelne. Ted uz to funguje presne tak, jak ma, 3D nepouzivam a jsem fakt happy!
--
I always use ROT13 twice for extra security
Publikováno 09 December 2008 - 12:09
A je tom 3D nejakej trabl nebo neni ? Mně osobně je taky ukradený, ale výškoměr by mě mrzel, kdyby nešlapal dobře..PaBa napsal/a:
Tak to ja ho tam vrazil hned - a jsem spokojenpechytce napsal/a:
verze 2.60 mi odstranila to hrozny padani po nahravani kesek, ale zase prinesla chybu s nepamatovanim nastaveni profilu, ktere se tim de facto staly nepouzitelne. Ted uz to funguje presne tak, jak ma, 3D nepouzivam a jsem fakt happy!
Publikováno 09 December 2008 - 15:37
onovy napsal/a:
Alternativni preklad: http://opengtt.nomi....regon/Czech.gtt
Zajímalo by mne co znamenají ty položky skoro na konci překladu... "Photo Quality", "Photo Resolution", "Photo Geotagging", ..., a další. Současný FW to nikde nevyužívá, nevíš k čemu to bude ?
Publikováno 09 December 2008 - 21:15
Jarous1 napsal/a:
Zajímalo by mne co znamenají ty položky skoro na konci překladu... "Photo Quality", "Photo Resolution", "Photo Geotagging", ..., a další. Současný FW to nikde nevyužívá, nevíš k čemu to bude ?
delam to tak, ze vzdycky vykucham firmware o anglickej preklad - je tam primo hard-coded. Tim ziskam seznam vsech tagu co firmware obsahuje vcetne anglickeho textu. Dosti casto se stava, ze se objevuji a zase ruzne mizi spousty tagu, ktere nakonec nedavaji dalsi smysl. Neco podobneho tam delali uz ve verzi 2.5 (cca) a jak vidis tak zatim nic . Vzdycky to mergnu do ceskeho prekladu (a i tech ostatnich v ramci OpenGTT) ale doted je tam desitky neprelozenych veci, ktere proste nikde nejsou.
Publikováno 10 December 2008 - 10:43
Publikováno 10 December 2008 - 13:30
Publikováno 10 December 2008 - 14:05
Skleba napsal/a:
Ja pridam, ze se mi uz nekolikrat stalo, ze se Oregon sam vypnul pri prechodu z profilu Auto na geocaching.
Potvrzuji výše napsané. Včera v noci mě to pěkně trápilo. Skoro při každém přepnutí. Zajímavý, že jenom mezi těmito dvěma a jenom z auta na geo. Když jsem přepnul z auta na jiný profil a až pak na geocaching, nestalo se to. Jo a ještě to mělo snahu vnutit mi defaultní pozadí u profilů.
Jaryn napsal/a:
Jedna nová funkce která se objevila a mě se docela líbí je battery save.I když nevím jak praktické to bude např.při navigování v autě.
To jsem včera taky zkoušel. Jakmile se nic neděje, zhasne displej, ale rozsvítí se před nějakou akcí (odbočení, dojezd do cíle) nebo při upozornění na bod. Ale měl jsem to při navigaci na baterie jen kousíček, obvykle tam strkám v autě napájení a na to to samozřejmě nedělá. Chtělo by to delší zkušenosti.
Publikováno 10 December 2008 - 14:20
Publikováno 10 December 2008 - 17:24
onovy napsal/a:
ahoj,
Jarous1 napsal/a:
delam to tak, ze vzdycky vykucham firmware o anglickej preklad - je tam primo hard-coded. Tim ziskam seznam vsech tagu co firmware obsahuje vcetne anglickeho textu. Dosti casto se stava, ze se objevuji a zase ruzne mizi spousty tagu, ktere nakonec nedavaji dalsi smysl. Neco podobneho tam delali uz ve verzi 2.5 (cca) a jak vidis tak zatim nic . Vzdycky to mergnu do ceskeho prekladu (a i tech ostatnich v ramci OpenGTT) ale doted je tam desitky neprelozenych veci, ktere proste nikde nejsou.
Díky za odpověď ! Uvidíme, třeba se ještě od Garminu dočkáme nějakého překvapení
Publikováno 10 December 2008 - 19:29
Publikováno 10 December 2008 - 19:37
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů