Solim napsal/a:
P.S. ...po lovu, vpadl do EC tak mne trochu prekvapily pohledy nemcu co sedeli vedle mne. Kdyz jsem vytahl notebook z baglu, tak jeste vic nechapali. Teprve pak jsem si uvedomil, ze to moje obleceni (ac ciste) moc nepasovalo do toho vlaku a ten notebook k tomu pasoval jeste min...
Hehehe..
:D:D Něco podobného se nám stalo s Jardou315 v Kutný Hoře. Jsme šli na kešku (myslím, že se tak jmenuje) Vlašský dvůr. Taková hezká keška pod kostelem. Jenže u kostela byla svatba... A teď to nejlepší..
Protože keška byla na druhé straně kostela, museli jsme projít skrz novomanžele, hosty, kněze apod.. V maskáčích.
:D:D
Všichni na nás koukali, ale nám to bylo jedno.
Po odlovení už venku nikdo nebyl, už byli uvnitř (naštěstí)...
kolombo napsal/a:
Je potřeba rozlišit dojem z keše a jásot nad získaným bodíkem na tom kouzelném počitadélku nálezů.
Takže: Hrozná keš, díky za bod.
Zkratkou to bude: HKDZB
Tak když chce někdo říct jen svůj názor nebo pravdu o keši, tak ať si tam píše co chce.. Ostatně, aspoň se uvidí, jaký je dotyčný..
Jako párkrát jsem si taky "vylil zlost" na tu kešku, protože se mi nelíbila, ale buďto den na to, nebo když jsem jel na kontrolu kešek, tak jsem změnil názor (protože se keška nebo kešky zlepšily)