Přejít na obsah

Fotka

Opravdu jde ještě o geocaching ?!!!

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
117 odpovědí na toto téma

#61 mauricie

mauricie

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 316 příspěvků(y)

Publikováno 13 prosinec 2008 - 22:23

Sylvia999 napsal/a:

A já nesouhlasím. Praze je v tuto chvíli asi 330 mikrokešek. Kdo je dá všechny, bude sakra zkušený kačer. Protože hledat mikračky nenápadně v davech lidí je daleko složitější na odlov, než hledat bednu někde v lese, kde se můžu nenápadně procházet třeba týden. A některé z nich jsou všechno jenom ne hloupé. Našli jsme jich zatím jen 90.

Já mám zkušenost jen z brněnskýma. Z většiny logů jsem vyrozuměla, že není až zas tak velké umění je odlovit, pokud máš čas a chuť se poflakovat po městě v noci.
A v Prostějově je to snad povinnou větou v listingu "Místo je přemudlené, doporučujeme noční odlov!" - Sorry, ale to si zatím z mnoha důvodů nemůžu dovolit.

Jinak před těmi, co je dokážou ulovit ve dne a za permanentní přítomnosti mudlů, klobouk dolů.
  • 0
Dobrá nálada nevyřeší problémy, ale nasere tolik lidí, že stojí za to si ji udržet.

#62 Sylvia999

Sylvia999

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 538 příspěvků(y)

Publikováno 13 prosinec 2008 - 23:32

Poflakovat se noční Prahou je "o hubu". Rozhodně je lepší je lovit ve dne, nebo, když v noci, tak ve větší skupině.
  • 0
Sylvia999

#63 1gato1

1gato1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 520 příspěvků(y)

Publikováno 15 prosinec 2008 - 19:29

Marna slava,kdyz se vratim ke spatnym kesim,proste,pokud se nezdaji tak tam nechodte,ja se to tak snazim delat,ale ze zacatku jsem se hnal za kazdou keskou v dostupnem okoli.Ted ty co se mi nezdaji nechavam na nekdy.
  • 0

#64 SkiiiL

SkiiiL

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 85 příspěvků(y)

Publikováno 31 prosinec 2008 - 0:01

Asi to bude trochu mimo misu, ale dnes sem odlovil kes GC1GMA3 a muzu rici, ze vetsi humus sem jeste nevidel. Na vlastni kuzi sem v dusledku me neopatrnosti rukou spocinul na miste kde asi tesne predemnou nekdo vykonal malou potrebu. Smutnym faktem pak je, ze leogy predchozich nalezcu upozornuji majitele na tento fakt. Fakt ze se v bezprostredni blizkosi kese nachazeji lidske exkrementy a podobne veci pak autor v pohode ignoruje.. Vypada to tak, ze za chvilku se budou kese zakladat stylem - vyhodim filmovku z okna auta za jizdy, prdnu tam priblizne souradnice a do HINTU dam-hodil sem to doprava....Tohle fakt ne - diky!
  • 0

#65 VXP

VXP

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 256 příspěvků(y)

Publikováno 31 prosinec 2008 - 9:28

Sylvia999 napsal/a:
Poflakovat se noční Prahou je "o hubu". Rozhodně je lepší je lovit ve dne, nebo, když v noci, tak ve větší skupině.

tohle mi vzdycky povidala babicka :D

ja se nocni prahou poflakuju uz par let a nikdy jsem na zadnej problem nenarazil... a to se poflakuju nejen po zizkove kde bydlim, ale ruzne jinde... protoze na geocaching mam vetsinou cas az v noci

kde presne jsou ty mista kde je to o hubu abych to konecne videl i na vlastni oci a ne jenom z mestskych legend? :)
  • 0

#66 h0--

h0--

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 141 příspěvků(y)

Publikováno 31 prosinec 2008 - 11:53

Jako ja jsem Prahy neznalý, ale když sem tam jel 21. - 22. 12. nonstop a lovil převážně v noci, tak sem neměl _jedinej_ konflikt s kýmkoli. Pravda, Vltavská trochu zlo, ale socky a bezďáci mi v Brně přijdou podstatně agresivnější a průraznější ("nemáš prosím pět korun?"). V Praze nikdo, absolutně. Ani v noční MHD nikdo nekřičel a tak (přičemž v Brně se s tím setkávám velmi často a to i přes den). Toť za mě, vím že to nemůže být objektivní (jedna noc...). // ale překvapilo mě to, hodně pozitivně mě to překvapilo
  • 0

Lovím zážitky a zakládám body. | https://openstreetmap.cz/

#67 Kapsa

Kapsa

Kapsa

• Members
  • PipPipPip
  • 3 084 příspěvků(y)

Publikováno 31 prosinec 2008 - 12:32

honny: Tak to ja mam teda ve vztahu Brno - Praha presne opacnou zkusenost a to z dlouhodobejsiho hlediska. Celej zivot jsem zil v Brne a ted jsem dva roky v Praze a nestacim se divit. Za celej zivot v Brne jsem nemel jedinej problem s houmelesakama a uz vubec jsem nikdy nemusel volat policii. Za ty dva roky v Praze se do me houmelesaci uz dvakrat fyzicky pustili (a to nejsem zrovna zadnej chcipak - mam 2 metry, 100kg a rvat se umim) a ctyrikrat jsem musel volat policii na dalsi pripady - vloupani do domu, vykradeny auto, vloupani do kancelare a ukradene obleceni ze snury. Drobne incidenty typu "hele kamo, nemas drobny" ani nepocitam. Nemluve o tom, ze podobny individua jsou v Brne vicemene jen v centru, kdezto v Praze uplne vsude. Nastesti ted bydlim kus za Prahou ....
  • 0
www.michalkupsa.cz - můj web o cestování, fotografování a geocachingu.

#68 DATaTEAM

DATaTEAM

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 141 příspěvků(y)

Publikováno 31 prosinec 2008 - 13:29

Ja bych sama vecer keskovat nesla. Chodim s dvema dospelyma chlapama a nekdy s geopsem, clovek nikdy nevi, kam te GPS zavede. Ale vetsinou chodime az vecer na prochazky, ono pres den neni ani moc casu a nekdy se odlov kesky protahne i na pul hodinu a vice, jen kvuli mudloplnemu okoli. A ted v zime se poflakovat pul hodinky u divadla, s keskou v kapse, protoze zroovna se mudla rozhodl, ze bude zirat nasim smerem, to je o zdravi;)
  • 0

#69 bodlak

bodlak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 905 příspěvků(y)

Publikováno 31 prosinec 2008 - 13:39

SkiiiL napsal/a:
dusledku me neopatrnosti rukou spocinul na miste kde asi tesne predemnou nekdo vykonal malou potrebu. Smutnym faktem pak je, ze leogy predchozich nalezcu upozornuji majitele na tento fakt. Fakt ze se v bezprostredni blizkosi kese nachazeji lidske exkrementy a podobne veci pak autor v pohode ignoruje..

Fajn, a čekáš, že to autor půjde uklidit ? Četl jsi předchozí logy ? Asi ano, tak jsi věděl, do čeho jdeš :) nebo jsi tam nemusel ani chodit.
  • 0

#70 Jitka_F

Jitka_F

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 309 příspěvků(y)

Publikováno 31 prosinec 2008 - 18:45

Jo taky si myslím, že je pitomý dávat kešku na dálniční odpočívadlo-Taky proboha proč? Co je tak zajímavýho na lesíku samý ho*no, blitky a jinej neřád, budce s tureckým záchodem (nevím jak je to v Česku) a dvěma lavičkama? Protože já si kešky vybírám (jeden z důvodů, proč jich nemám za rok a půl odlovenejch tolik jako někteří, co začali před dvěma měsíci), na takovou bych nešla už jenom z principu.
  • 0

#71 cinca2008

cinca2008

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 381 příspěvků(y)

Publikováno 31 prosinec 2008 - 19:21

Jitka_F napsal/a:
Jo taky si myslím, že je pitomý dávat kešku na dálniční odpočívadlo-Taky proboha proč?

Od kešky na dálničním odpočívadle neočekávám objev něčeho hrozně zajímavého,ale proč si při odpočinku při dlouhé cestě po dálnici nezpestřit tu chvilku odlovením kešky ? Bohužel,k odpočívadlům našich silnic patří i ten bordel,tam je holt potřeba být při výběru místa uložení obzvláště obezřetný.Třeba v Německu jsou keše na odpočívadlech docela běžné.
Není užitečnější zastavit si a odpočinout na odpočívadle odlovením keše,než běžet pro micro v Praze ke každé druhé ZŠ ?
Navíc owner po upozornění již hledá lepší umístění.
  • 0

#72 Krkovicka

Krkovicka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 274 příspěvků(y)

Publikováno 31 prosinec 2008 - 22:34

cinca2008 napsal/a:

Jitka_F napsal/a:
Jo taky si myslím, že je pitomý dávat kešku na dálniční odpočívadlo-Taky proboha proč?

Od kešky na dálničním odpočívadle neočekávám objev něčeho hrozně zajímavého,ale proč si při odpočinku při dlouhé cestě po dálnici nezpestřit tu chvilku odlovením kešky ?

Zpestreni pri odpocinku ala Pavov aneb z logu kese aneb novodoby geocaching v Cesku:

"prochcany kaminky jsem rozhrnoval klackem"
"si nejake holky prave nasazovaly kalhoty"
"krome papiru a exkrementu nic zajimavyho"
"doslova par centaku od lejna"
"pozor kam slapnout :)"
"celkem odflaknuta kes"
"kdo má rád "zlatý déšt" ,tak tahle keška ho plne uspokojí"
"jsem se vyhnul i vsem srapnelum"
"Tohle zavání žloutenkou"
"vrhli se na malou primo tam, co nam ukazovala sipka"
"keska je nekolikrat za den zkropena moci a tohle tedy nemusim"
"musel jsem preskakat nekolik livancu. Fuj. "
"pach tohoto zarízení mi nebyl dvakrát príjemný"
"Jedna z tech lepších dálnicních."
"Byla uz tma a kolem nas mudlove vykonavajici svou rychlou potrebu"
"v takovem bordelu jsme ješte kešku nehledali,hnus"
"Vše má ale i svou kladnou stránku, sem žádný mudla nesáhne"
"GPS nás privedla na místo tak humusoidní"
"naše odlovená keška v nejhorším prostredí- fujtajblu"
"Nedekuji za kes, nedekuji za bod. Dekuji jen faktu ze jsem ockovany proti zloutence"

Tak hodně štěstí a pěkných krabek v roce 2009.
  • 0

#73 DATaTEAM

DATaTEAM

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 141 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2009 - 4:41

Nemela by si zmenit nazev na Experimentalni expertyza expedice extrementu na d1? :-D
  • 0

#74 SkiiiL

SkiiiL

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 85 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2009 - 9:47

bodlak napsal/a:

SkiiiL napsal/a:
dusledku me neopatrnosti rukou spocinul na miste kde asi tesne predemnou nekdo vykonal malou potrebu..

Fajn, a čekáš, že to autor půjde uklidit ? Četl jsi předchozí logy ? Asi ano, tak jsi věděl, do čeho jdeš :) nebo jsi tam nemusel ani chodit.

Na cteni logu abych rekl pravdu moc nedam, kazdy ma svuj subjektivni nazor a procitat si 100 nebo jeste lepe 200 logu neni mozne.. U tohoto mista sem to urcite mel udelat. Sice nedaleky pamatnik D1 neni taky zrovna user-friendly, ale porad se to da.. Tohle byl fakt veliky mazec. Nejlepsim faktem je, ze majitel reagoval az cca po 100 nalezech - vesmes hodnocenych jako HNUS, HNUS, HNUS a kes premisti... :D
  • 0

#75 Aviatik

Aviatik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 435 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2009 - 10:46

SkiiiL napsal/a:

bodlak napsal/a:

SkiiiL napsal/a:
dusledku me neopatrnosti rukou spocinul na miste kde asi tesne predemnou nekdo vykonal malou potrebu..

Na cteni logu abych rekl pravdu moc nedam, kazdy ma svuj subjektivni nazor a procitat si 100 nebo jeste lepe 200 logu neni mozne.. U tohoto mista sem to urcite mel udelat. Sice nedaleky pamatnik D1 neni taky zrovna user-friendly, ale porad se to da.. Tohle byl fakt veliky mazec. Nejlepsim faktem je, ze majitel reagoval az cca po 100 nalezech - vesmes hodnocenych jako HNUS, HNUS, HNUS a kes premisti... :D

Ale hlavně že si všichni napsali found it! A vo tom to je!! :D
  • 0
Ej vy mé krabičky z umělé hmotičky!

#76 cinca2008

cinca2008

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 381 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2009 - 11:28

To : krkovička :) No a nejsou to prima logy,oproti trapnému TLNL,TFTHCHKRDTN...?:) Tady alespoň vím do čeho jdu(Nebo nejdu že?Nejsme nesvéprávní,aby nás někdo nutil přeskakovat papíráky jen kvůli Found It),ovšem na lejna psí i "člověčí" jsem narazil u keší,kde jsem s tím nepočítal.i když který městský parčík není plný h...n,který městský pomník,lavička nejsou pochc..é,poplivané?
  • 0

#77 SkiiiL

SkiiiL

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 85 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2009 - 12:23

Aviatik napsal/a:

SkiiiL napsal/a:

bodlak napsal/a:

SkiiiL napsal/a:

Ale hlavně že si všichni napsali found it! A vo tom to je!! :D

Presne tak, hlavne ze maji bodik :D;)
  • 0

#78 Jitka_F

Jitka_F

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 309 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2009 - 12:39

Tak že je městskej park zadělanej, to je smutný a nemělo by to tak bejt, ale dálnični odpočívadla jsou vlastně k tomu dá se říci určená. Autor seká keše jak Baťa cvičky a asi mu nejde o nic jiného než o co největší počet založených, byť třeba stojí za prd. Já bych teda nechtěla bejt ''Ta co má založenou hromadu pochcanejch krabek u dálnice''....Chtěla bych bejt ''Ta .:Jitka.F:., co má tam tu pěknou kešku na skále na vyhlídce'' Ale on to holt každej bere jinak.
  • 0

#79 cinca2008

cinca2008

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 381 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2009 - 14:02

Však já si taky raději dojdu pro keš na hezké vyhlídce.A určitě si nepojedu pro keš na dálniční odpočívadlo jen tak,abych jí měl odlovenou,ani si ji sám na takovém místě nezaložím.Jen jsem říkal,že mi nevadí,když pojedu okolo,zastavím se protáhnout a nabídne se mi možnost si při tom odlovit kešku.Rozhodně od ní nebudu očekávat nějaký extra zážitek(i když...;) ),jako když půjdu pro tu pěknou keš na skále na vyhlídce.Když budu vidět,že je tam naděláno,je už na mě,jestli pro ni budu lézt.
  • 0

#80 Kapsa

Kapsa

Kapsa

• Members
  • PipPipPip
  • 3 084 příspěvků(y)

Publikováno 01 leden 2009 - 18:52

Me dneska docela zarazila jina vec - pridani si Geocoinu do svych "Trackables" zapisem typu - "videl jsem ho v ruce u XY". To mi tedy opravdu prijde dost divny ....
  • 0
www.michalkupsa.cz - můj web o cestování, fotografování a geocachingu.

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama