jak se přeli o to,k čemu mají TZ sloužit
Přece k trejdu v keších
Publikováno 02 leden 2009 - 0:33
jak se přeli o to,k čemu mají TZ sloužit
To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...
-----------------------------------------------------------------------
Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....
Publikováno 02 leden 2009 - 2:36
ondrasek leader napsal/a:
alkes napsal/a:
A opravdu jde ještě o geocaching, když někdo pořád řeší, jestli "opravdu jde ještě o geocaching"? :D:D:p
Přesně tak, nechápu, že někdo nechápe, že někdo nechápe. Nechte to koňovi, ten má větší hlavu a jděte někam hledat nebo zakládat. To je jako byste donekonečna řešili, jestli je lepší plzeňský nebo budějovický pívo nebo blondýny a brunetky, ne? Nikdy nic nevyřešíte.
Apropó, nejlepší je plzeňský a brunetky
Publikováno 02 leden 2009 - 3:09
RACCOON TEAM
Věk je uveden kačerský, život před nálezem první keše neplatí…
Publikováno 02 leden 2009 - 10:02
Ahoj Trhaci, pak je ale taky otazka, zda jde jeste jste vubec o GC/TB. Podle me ne a totez plati i pro to opisovani si kodu po hospodach. Prijde mi to jako "found-it" kesky, protoze jsem nekdy projel okolo ....Trhac napsal/a:
P.S.: Víc mě vadí, že nastává doba, kdy se o svoje GC a TB tak bojíme, že je "keškou jen protáhneme" a zase si je vezmeme domů!
Publikováno 02 leden 2009 - 10:11
No a to ještě nevíte, nebo možná i víte, že se před nějakou dobou jeden z těch ortodoxnějších sběratelů turistických známek dostal i ke geocachingu a do profilu si napsal že jeho...polerok napsal/a:
cinca2008 napsal/a:jak se přeli o to,k čemu mají TZ sloužit
Přece k trejdu v keších
Publikováno 02 leden 2009 - 10:22
alkes napsal/a:
No a to ještě nevíte, nebo možná i víte, že se před nějakou dobou jeden z těch ortodoxnějších sběratelů turistických známek dostal i ke geocachingu a do profilu si napsal že jeho...polerok napsal/a:
cinca2008 napsal/a:jak se přeli o to,k čemu mají TZ sloužit
Přece k trejdu v keších
"Hlavnim predmetem zajmu jsou Turisticka mista - mista, kde se prodavaji za "odmenu" drevena kolecka = Turisticke znamky. Tyto kolecka musi byt podle meho nazoru "zaslouzena", proto moje GeoCash mise spociva v nasledujicim -
- vybrat vsechny TZ z GeoCash a nahradit je jinym predmetem
- pokusit se instruovat navstevniky jiz "vycistenych" GeoCashi, aby TZ jiz na tomto miste nenechavali"
... a opravdu tak i činil. Z keší vybíral turistické známky a do logů pak psal "Tato GeoCach neobsahuje zadne Turisticke znamky (drevena kolecka). Prosim, nenechavejte je v teto GeoCachi. Dik"
Bylo to skutečně převelice úsměvné.
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 02 leden 2009 - 10:27
Publikováno 02 leden 2009 - 10:27
No tady nešlo ani tak o absolutní dodržování stávajících pravidel (pokud vůbec pravidel) jako o vymýšleních vlastních a nucení jich ostatním.kolombo napsal/a:
Tady je dobře vidět, že každá snaha o absolutní čistotu a absolutní dodržování pravidel je tak trochu divná.
A platí to jak o turistických známkách, tak i o keších a TB a GC ...
Publikováno 02 leden 2009 - 10:28
Tak přesně tenhle názor mám také.marekd napsal/a:
Kdo dělá GC jako soutěž o co nejvíc ikonek a foundit, ten bude opisovat kódy po hospodách a třeba i zaslané emailem vždycky a kdo dělá GC jako zábavu pro svoje potěšení z luštění, hledání, návštěvy zajímavých míst, tomu je počet ikonek šumafuk a tím víc je mi šumafuk kolik ikonek, foundit, ftf má támhle kačer xy... Tak ať si každý z GC vezme co je mu blízké a všichni můžem být v pohodě.
Publikováno 02 leden 2009 - 10:43
Ja taky - at si kazdy dela co chce, jen me to proste zarazilo, nic vic a nic min.alkes napsal/a:
Tak přesně tenhle názor mám také.marekd napsal/a:
Kdo dělá GC jako soutěž o co nejvíc ikonek a foundit, ten bude opisovat kódy po hospodách a třeba i zaslané emailem vždycky a kdo dělá GC jako zábavu pro svoje potěšení z luštění, hledání, návštěvy zajímavých míst, tomu je počet ikonek šumafuk a tím víc je mi šumafuk kolik ikonek, foundit, ftf má támhle kačer xy... Tak ať si každý z GC vezme co je mu blízké a všichni můžem být v pohodě.
Publikováno 02 leden 2009 - 14:04
Ale to kua není pravda.marekd napsal/a:
Lovím zážitky a zakládám body. | https://openstreetmap.cz/
Publikováno 02 leden 2009 - 14:22
Jen to očividně dělá problém někomu pochopit.
To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...
-----------------------------------------------------------------------
Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....
Publikováno 02 leden 2009 - 14:25
Publikováno 02 leden 2009 - 21:01
marekd napsal/a:
No, já to chápu, jen nechápu, proč se někdo rozčiluje nad tím, že někdo si opíše kód. Prostě pro někoho takový bod cenu má, tak to udělá. Zrovna tak jako mi je jedno, když si někdo napíše foundit u vlastní keše, to mě spíše pobavilo.
Publikováno 02 leden 2009 - 21:47
Publikováno 23 březen 2009 - 20:46
marekd napsal/a:
No, já to chápu, jen nechápu, proč se někdo rozčiluje nad tím, že někdo si opíše kód. Prostě pro někoho takový bod cenu má, tak to udělá. Zrovna tak jako mi je jedno, když si někdo napíše foundit u vlastní keše, to mě spíše pobavilo.
Publikováno 23 březen 2009 - 21:45
Publikováno 23 březen 2009 - 22:20
0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů