Tak jsem smazal, načetl a nejvýše mám 1380, což je správně, paráda. Načítalo se mi to tentokrát velmi svižně a všechny napoprvé.zlicinaci napsal/a:
Pro informaci, moje nejníže nalezená keška má 6 a nejvýše 1071 metrů nad mořem
Informace o nadmorske vysce
Publikováno 05 leden 2009 - 16:33
Publikováno 05 leden 2009 - 18:41
javla napsal/a:
Odstranil jsem ze scriptu používání sekundárního serveru (ten primární podle toho co jsem ručně zkusil stejně dává lepší data) a pustil to po odstranění tagu znovu. Tentokrát to proběhlo na jeden zátah během asi 15-ti minut a kromě dvou, které mají startovací bod uprostřed vodní plochy dostaly výšku všechny a světe div se - od pohledu tam nevidím žádnou nesmyslnost.
ten druhy server je tam ne jako sekundarni, ale jako jiny - mene presny zdroj dat. Hlavni ucel je ten, aby to ziskalo data i pro oblasti, pro ktera ta radarova mereni nejsou k dispozici.
pokud ovsem primarni system je pretizeny, nebo mimo provoz, po nejakem timoutu to zkousi i ten druhy server - trva to mnohem dele.
Publikováno 05 leden 2009 - 19:01
zlicinaci napsal/a:
Taky 124.PetrX napsal/a:
Mimochodem jakou nejnižší keš vám to ukazuje. Mě GC1A2WQ Donotfall 124 m n.m., ale ta je Mystery a je hodně daleko od uvedených souřadnic . Tak kdo má ještě méně nebo, že by mě to také zlobilo?
Tak já mám GC1D2KW - 4 m.n.m.
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41
Publikováno 05 leden 2009 - 19:05
Publikováno 05 leden 2009 - 19:52
Poslední verzi GG mám, ale neměl jsem nastavené numerické třídění. Měl jsem za to, že když se přidává tag určitého typu, tak se mu nastavuje odpovídající typ třídění...LudekV napsal/a:
sobikovi napsal/a:
Jinak v GG se chová divně třídění podle nadmořské výšky :-( Kešky nad 1000m jsou na začátku při vzestupném řazení místo aby byly na konci :-(
Máš poslední verzi GG a zaškrtnuté numerické třídění u příslušného sloupce?
Publikováno 05 leden 2009 - 20:51
Publikováno 20 leden 2009 - 9:15
Publikováno 20 leden 2009 - 9:30
bobrb napsal/a:
Kdyz se nenacte nadmorska vyska u nekterych kesi je potreba smazat cely tag a zkusit casem znova nebo staci za nejaky cas zkusit znova?
Makro prochazi databazi, a jakmile nenajde udaj o vysce, pokusi se jen zjistit.
Tedy neni potreba nic mazat, opetovny pokus doplnuje jen chybejici data.
Publikováno 21 leden 2009 - 11:37
Dnes jsem zaznamenal nefunkcni stahovani dat z geonames.org.
Jak jsem zjistil, server http://ws.geonames.org byl docasne vyrazen z DNS zaznamu a nahrazen jinou adresou. Pokud Vam take stahovani zlobi, zmente si v makru puvodni adresu na http://ws5.geonames.org a melo by to zabrat.
Vice zde
Beroun
Garmin Oregon 550t + Topo Czech 2010 PRO + GSAK 7.7.x
Publikováno 21 leden 2009 - 12:54
Publikováno 24 leden 2009 - 10:07
Publikováno 24 leden 2009 - 10:42
U mně funguje Chce to restart GG aby se načetlo nové makro.zlicinaci napsal/a:
Zdá se mi, že mi makro elevation.ggp.pas nefunguje ani po přepsání těch názvů. Respektive funguje, ale nové výšky se nenačítají.
Publikováno 24 leden 2009 - 11:04
To jsem přepsal už 21.1. a pořád nějak nic, no nebudu propadat panice a budu dále zkoušet, když to jinde funguje.sobikovi napsal/a:
U mně funguje Chce to restart GG aby se načetlo nové makro.zlicinaci napsal/a:
Zdá se mi, že mi makro elevation.ggp.pas nefunguje ani po přepsání těch názvů. Respektive funguje, ale nové výšky se nenačítají.
Publikováno 24 leden 2009 - 21:22
Publikováno 29 leden 2009 - 1:55
Publikováno 29 leden 2009 - 2:10
handy2 napsal/a:... nejak se mi nedari tu vysku pripojit. Cela databaze se jakoby projede.
Ano, jako další tag... Máš ten sloupeček vůbec zobrazený? (nastavení - sloupce - tag category - kategorie "elevation", nezapomenout zmáčknout "zapsat" ), sloupeček se sám nezobrazí, zrovna tak, jako se po projetí makra nezobrazí údaje ve sloupci...musíš obnovit filtr tlačítkem F5
moje ČEŠTINA pro Oregon (200-400), neoficiální překlad pro fw 3.82 a nižší
moje TYPky (vyladěné ;-) pro Oregon, Colorado a Dakotu)
ortofotomapa Prahy pro Garmin Oregon, Colorado, Dakota
jak na HODNOCENÍ KEŠÍ?
NAVIGACE - Azimuth, Bearing, Course, Heading
medwynova exportní makra: GPX pro Oregon, Colorado a Dakotu a POI export .. k tomuhle makru moje alternativní ikonky
Publikováno 29 leden 2009 - 2:21
Publikováno 29 leden 2009 - 7:57
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů