Sorry za pozdni reakci, ale delam toho ted tak malo, ze nejak nemam na nic cas
chemic77 napsal/a:
Blbost... byt nemam v Kosovu zadnou cache odlovenou, tak jsem jim projizdel. Neplatil jsem nic. ;-) Nicmene, viz jine vlakno zde, toto nebudes muset absolvovat, nebot GC zcela pochopitelne reklo tomuto navrhu NE.
odkaz na jine vlakno
No, ja bych stejne radeji jednu mel. 50E pro 4 v aute neni zase takova castka, kdyz si clovek predstavi, ze by tam musel jet kvuli vyabrveni jeste 1 cilene
A mozna taky budeme projizdet i kdybychom pro zadnou cache cilene nejeli
.
chemic77 napsal/a:
A byl jsem vcera upozornen na jeden bonus pro vybarvovace, tak az budete mit cestu kolem, zastavte se na GC1Z6BK
Thy woe... to me zas Drastak sezere....
... asi jo ... ve skutecnosti sypu popel na hlavu hlavne sobe ... jak jsem nemohl nic poradne delat, tak jsem mel tolik casu, ze jsem se k tomu vubec nedostal
... ale urcite se ozvu ..... jednou .....
))
chemic77 napsal/a:
A me by spis zajimal dotaz na Drastaka... muzes sem nekdy a nejak implementovat vsechny staty Evropy, ktere jsou nutne k odlovu cele Evropy? Vim, ze ty kalkulujes se staty uvedenych na GC.com, ale na World66 je tomu zcela nejak jinak. Diky.
Ja vim, ze to uz dlouho slibuju vcetne vlajecek ... mam to nekde v DB (a uz sam nevim kde), ale tohle jsem nasel nekde v testovacim scriptu rychleji ... pri hledani grepovani source abych nasel tu spravnou DB
my @european_countries_array = ( 'Aland Islands','Albania','Andorra','Austria','Belarus','Belgium','Bosnia and Herzegovina','Bulgaria','Croatia','Czech Republic','Denmark','Estonia','Faroe Islands','Finland','France','Germany','Gibraltar','Greece','Guernsey','Hungary','Iceland','Ireland','Isle of Man','Italy','Jersey','Latvia','Kazakhstan','Liechtenstein','Lithuania','Luxembourg','Macedonia','Malta','Moldova','Monaco','Montenegro','Netherlands','Norway','Poland','Portugal','Romania','Russia','San Marino','Serbia','Slovakia','Slovenia','Spain','Svalbard and Jan Mayen','Sweden','Switzerland','Turkey','Ukraine','United Kingdom','Vatican City State');
melo by jich byt 53 a zpusob, jak jsem je ziskal, viz tohle tema nekde na zacatku
r+d napsal/a:
Tak koukám, že vybarvování mapy nebaví jen nás. Zatím jsme na 26 státech, brzy snad přidáme ještě Finsko a možná něco z Pobaltí...
Ha ... dalsi konkurence
)) ... v systemu uz jsi ... ale na dobu, kdy to bude mit nejaky verejny xicht je treba jeste pockat az lina lemra drastak neco naprogramuje ...
chemic77 napsal/a:
Jak ja vam ted zavidim.. Sedim doma na prdeli a nemuzu nikam. Uz jsem si myslel, ze bych neco podniknul aspon na vikend... ale to nejni muj styl.
Vubec o tom nemluv ... dovolena na Madeire - zrusena, Pobalti - velmi nejiste ... pomalu se rysujici Monaco - zamitnuto ... doufam, ze pres prazdniny budu ve stavu, kdy alespon ten Balkan budu schopen absolvovat, i kdybych nemohl na ty hory, tak alespon, ze bych v podhuri barvil staty... jinak to letos vypada tak smutne, ze tovje pozice je alespon z me strany neotresitelna ...
... i kdyz ..... nikdy nerikej nikdy ....
)