kapsa napsal/a:
A kdyz si budu chtit vytvaret body primo v GPS a taktez je tam primo tridit do kategorii, jde to ?
POI v GPS nevytvoris, jen WP a ty snad nikdy tridit neslo - podle ceho taky, ze jo?
Publikováno 23 leden 2009 - 10:35
kapsa napsal/a:
A kdyz si budu chtit vytvaret body primo v GPS a taktez je tam primo tridit do kategorii, jde to ?
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 23 leden 2009 - 11:49
gord napsal/a:
kapsa napsal/a:
POI v GPS nevytvoris, jen WP a ty snad nikdy tridit neslo - podle ceho taky, ze jo?
Publikováno 23 leden 2009 - 12:01
Publikováno 23 leden 2009 - 12:11
V tý první úrovni to není, tam jsou jen soubory a adresáře. Když ale vlezeš do libovolnýho adresáře, vidiš tam nejen ty soubory, ale i položku 'All categories', která dělá přesně tohle - zobrazí všechny POIskapitola napsal/a:
Funkce rozdeleni POI do skupin je fajn, ale jsou obcas pripady, kdy bych uvital puvodni pohled libila by se mi tam autoamticky vznikla volba vsechny kategorie. Takova volba jinak v menu je, ale zase zcela ignoruje uzivatelske POI a bere jen mapove
Publikováno 23 leden 2009 - 12:14
Ano, bere jen GPI soubory - GPX nebo CSV soubory lze jednoduše nahrát pomocí programu POILoader...HONZA.CZ napsal/a:
Tak jsem na to koukal: V adresáři Garmin\POI\ OREGON vidí jen GPI soubory. Přihraný GPX soubor se nezobrazí. V nabídce vlastních POI jsou GPI soubory vidět, obsah souhlasí, jen mají stejné jméno. Generoval jsem POI z GSAKu Garmin POI exportem.
Publikováno 23 leden 2009 - 12:47
Publikováno 23 leden 2009 - 16:22
Bud na to koukam blbe nebo to tam nemam. Nic podobneho nevidim. Mluvim tedy o kategoriich POI ve spustenem Oregonu. Mam to tak ze do nej nahravam s ruznou aktualizaci nekolik gpi souboru. Jeden s Geocachingovymi POI rozdelenymi do kategorii, jeden s radary rozdelenymi do kategorii a jeden s dalsimi vlastnimi POI typu ruznych servisu apod. V OREGONU se puvodne zobrazovaly vsechny vlastni POI dohromady a uz jen konkretni POI , ted (2.85 Beta) se zobrazuji kategorie ze vsech gpi a unvitr kategorie uz jen body prislusne kategorie, ale moznost zobrazeni vsech POI jak tomu bylo puvodne jsem neobjevil.PaBa napsal/a:
V tý první úrovni to není, tam jsou jen soubory a adresáře. Když ale vlezeš do libovolnýho adresáře, vidiš tam nejen ty soubory, ale i položku 'All categories', která dělá přesně tohle - zobrazí všechny POIs
Publikováno 23 leden 2009 - 16:49
Jasně, je to Where To? -> Custom POIs. Do Oregonu se přenáší celá adresářová struktura - pokud máš v adresáři, ze kterého to tam POILoaderem nahráváš, podadresáře, tak se ti tam normálně objeví (viz obr 1 - to jsou adresáře). Když pak do takového adresáře vlezeš (třeba do NotFound), tak se ti tam objeví ty jednotlivé GPX/CSV soubory a kromě toho All categories, která obsahuje všechny z téhle složky (obr. 2). Na obr. 3 je složka WPs...kapitola napsal/a:
Koukam se na to Where To? - Custom POIs - (a zkousel jsem tedy i uvnitr jednotlivych kategorii). Zkousel jsem take Where To? - All points, ale tam zase chybi ty moje. Tak nevim, ale OREGONA mam teprve od uterka.
Publikováno 23 leden 2009 - 18:20
HONZA.CZ napsal/a:
Tak jsem na to koukal: V adresáři Garmin\POI\ OREGON vidí jen GPI soubory. Přihraný GPX soubor se nezobrazí. V nabídce vlastních POI jsou GPI soubory vidět, obsah souhlasí, jen mají stejné jméno. Generoval jsem POI z GSAKu Garmin POI exportem.
Publikováno 23 leden 2009 - 18:26
PaBa napsal/a:
Jasně, je to Where To? -> Custom POIs. Do Oregonu se přenáší celá adresářová struktura - pokud máš v adresáři, ze kterého to tam POILoaderem nahráváš, podadresáře, tak se ti tam normálně objeví (viz obr 1 - to jsou adresáře). Když pak do takového adresáře vlezeš (třeba do NotFound), tak se ti tam objeví ty jednotlivé GPX/CSV soubory a kromě toho All categories, která obsahuje všechny z téhle složky (obr. 2). Na obr. 3 je složka WPs...
Navíc když hledáš pomocí textu, tak se prohledávají všechny waypointy!
Publikováno 23 leden 2009 - 18:35
Kíto napsal/a:Podíval jsem se do svýho Oregána, ale v adresáři GARMIN nemám adresář POI.
Publikováno 23 leden 2009 - 18:43
kapitola napsal/a:
Jo ani jsem nezkousel to vyhledavani podle textu, ale to funguje skutecne pres ty kategorie. Jinak je u me asi problem v tom, ze ja mam cele skupiny v jednom adresari jen pojmenovane a doplnene ikonami a ty zvlast prelozim do jednoho gpi, pak se mi tam ta slozka All Categogories nevytvori. To je zrejme dano tim, ze je tech urovni vic. Ale to cele me spis vede k otazce jak vlastne ty svoje body exportujes, to vypada velmi efektivne? Ja zatim vyuzivam ColoradoExport.gsk (1.15 od Lignumaqua).
Publikováno 23 leden 2009 - 19:41
Garmin Oregon 650 + Topo Czech 2013 Pro & GSAK v8 & Android Locus PRO
GSAK - Google mapy pro Colorado/Oregon, Export pro GeoKuk
Android - Šifrovací pomůcky, Keškoměrka
Publikováno 23 leden 2009 - 19:43
Publikováno 23 leden 2009 - 20:11
Publikováno 23 leden 2009 - 20:34
Publikováno 23 leden 2009 - 21:19
Kíto napsal/a:
Přesně tak to dělám, stahuji z poi.cz ve formátu gpx...
Publikováno 23 leden 2009 - 21:33
Publikováno 23 leden 2009 - 21:45
Publikováno 23 leden 2009 - 22:03
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů