Bakalářská práce na téma Geocaching - uzavřeno - děkuji za odeslané dotazníky
Publikováno 06 únor 2009 - 12:00
Publikováno 06 únor 2009 - 13:01
Publikováno 06 únor 2009 - 13:58
A teď k tvým dotazům:
Pokud do jakéhokoli formuláře píšeš vzdělání, píšeš vždy nejvyšší dosažené a uzavřené vzdělání. Je pravda, že vysokoškolské vzdělání má tři stupně, ale v praxi jsem neviděl, že by to někdo explicitně rozlišoval. A stejně je to i v našem průzkumu. Nám prostě stačí vš bez ohledu na to, jestli se jedná o bc, mgr nebo dr. O jaký level se jedná je pro nás irelevantní. A jak jsem již psal, počítá se pouze dokončené vzdělání. Tedy pokud někdo studuje střední školu, má vzdělání základní, střední ještě nedokončil. Trochu binec nám v tom budou dělat studenti magisterských programů, kteří tím, že jsou bc, už v podstatě vš vzdělání mají, ale ještě studují.
Existuje hodně otázek, kde prostě nemohu povolit více než jednu odpověď z výběru, jinak z odpovědí nic nevyčtu. Například kolega Mrakomor mi takto vytknul otázku S kým nejčastěji hledám cache. Že se tam dá zvolit více variant. Ale potom bych třeba já mohl zaškrtnout všechny čtyři možnosti (sám, s geokolegy, s manželkou s děckama i bez nich). Z odpovědí se pak nic nedozvím. Když dám možnost pouze jedné odpovědi, pak dostanu data, která mají větší vypovídací hodnotu. A podobně je to i s těmi GPS. Není našim cílem udělat sčítání GPS v česku. Napiš jednoduše tu, kterou používáš nejčastěji, nebo zvol možnost "jiná" a do poznámky nám své GPSky vyjmenuj. A cenu GPS ber jako dotaz "kolik je geokacer ochoten za GPSky utratit."
A k jídlu: zdravá strava čítá správně 6 chodů denně, ale to sem nepatří. Otázka zněla: Je hledání cache obvykle spojeno i s výdaji za stravu jako je občerstvení, oběd, atd.? Tedy: koupíš si na svém geovýletě nějaké to občerstvení? Navštívíš na geovýletě restauraci na malou svačinku či oběd?
Míněno v dobrém, dobrá rozcvička na obhajobu. Až si říkám, že jsem to měl nechat napsat manželku.
Publikováno 06 únor 2009 - 14:04
Publikováno 06 únor 2009 - 14:51
no třeba já -celodenní výlet na kole- 2 tatranky, 2 banány, litr vody a po cestě 2 pivaAutacek napsal/a:
zajímavé by bylo, kolik lidí si nosí na lov vlastní svačinu :-D
Jinak u otázky ...s kým hledáte nejraději jsem měl taky problém - zaškrtl jsem sám, ale pak to změnil na s přáteli. Ale jestli to je pravda vlastně ani nevím...
Publikováno 06 únor 2009 - 21:42
Autacek napsal/a:
...
Jestli to místní komunitě nevadí, vytroubit takto jmenovitě do světa ..., a jak často nejsou kdy doma...
Na to nemusí kačeři vyplňovat dotazníky, na to stačí prozkoumat logy
deathofrats.rajce.net
deathofrats13.blogspot.com
Publikováno 07 únor 2009 - 19:27
Publikováno 07 únor 2009 - 19:35
DeathOfRats napsal/a:
Autacek napsal/a:
...
Jestli to místní komunitě nevadí, vytroubit takto jmenovitě do světa ..., a jak často nejsou kdy doma...
Na to nemusí kačeři vyplňovat dotazníky, na to stačí prozkoumat logy
By ses divil kolik lidí píše jiný datum nebo čas, aby se nepřišlo, že třeba nebyli v práci
To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...
-----------------------------------------------------------------------
Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....
Publikováno 08 únor 2009 - 12:59
Publikováno 09 únor 2009 - 7:28
Alleekatze napsal/a:
Existuje hodně otázek, kde prostě nemohu povolit více než jednu odpověď z výběru, jinak z odpovědí nic nevyčtu.
Od te doby se sem mel na vysce statistiku uz to bude par let, ale rekl bych, ze se da urcite nejak vyhodnotit soubor dat, kde na nejakou otazku je vic moznych odpovedi. Urcite to podle me bude presnejsi nez nasilne ohnout moznosti odpovedi a tim padem mit v podstate chybny udaje.
Garmin Oregon 300 + Topo Czech 2 PRO, případně HTC Touch HD
Publikováno 09 únor 2009 - 11:47
V tomto okamžiku dorazilo přesně 400 odpovědí. Dáme brzo tu poslední stovku?
Publikováno 11 únor 2009 - 8:52
dotazník uzavřen, odkaz tímto stahuji
Publikováno 13 únor 2009 - 16:03
Publikováno 13 únor 2009 - 21:29
Publikováno 15 únor 2009 - 13:27
Publikováno 19 únor 2009 - 11:18
Děkuji všem, kteří dotazník vyplnili. Teď už jenom zpracovat výsledky. Dotazník tímto uzavírám.
P.S.: Který to čtyřkolový vehiklík tady sýčkoval, že pětikilo nedáme?
5 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů