Pomoc psímu mikroazylu
Publikováno 03 únor 2009 - 19:50
Sama mám dva psy a je úžasný, když s nimi vyrážím na lov. Kdo psa nemáte a uvažujete o něm, můžete si tu vybrat, případně pokud psa máte a máte možnost některému dalšímu poskytnout alespoň dočasný domov, tak neváhejte, uděláte dobrý skutek. Každá pomoc je teď dobrá...
Publikováno 06 březen 2009 - 15:19
Publikováno 06 březen 2009 - 16:05
náš team: Petr,Olča,Ája,Petřík,Gábinka
+ geopsi Jork a Nela/yorkshire/ Lip a Popelka/čínský chocholatý pes/
Geovozy dlouhá Felda, Mercedes Actros 440HP+autopřepravník, Fiat Bravo
Garmin Etrex Legend, Mio C250, N9500,SE K700i,Handy Geocaching,Skrýšotlač
Publikováno 06 březen 2009 - 16:45
Publikováno 06 březen 2009 - 17:00
Publikováno 06 březen 2009 - 17:05
jeff napsal/a:
Jak to tak ctu, mel bych jednu otazku: kdo z vas, kdo se tak hezky pridavate k vyzve, ma doma geopsa z utulku?
No, z útulku přímo ne,ale z lesa jo..nelinku jokršíračku.Málem jsem ji přejel kamionem,motala se tam po silnici..sice ji honili nejací lidé,ale také nebyla jejích..jinak nikde nikdo a nejbližší vesnice několik km daleko..oni ji nechtěli,tak jsem si ji vzal já..byla hladová,žíznivá,špinavá..že by se zaběhla,se mi nezdá, chodí mi venku pořád za zadkem,maximálně se někde začuchá,ale doběhne mě..
vodítko krom prvních pár dnů neměla...nepotřebuji ho..
Publikováno 06 březen 2009 - 17:10
Publikováno 06 březen 2009 - 17:26
joo,je fajn..spí se mnou,řídí se mnou(lehá mi na klíně),hlídá,když je v noci v autě zima tak mě hřeje pod dekou...ten první týden bych ji ještě vrátil,najít majitele,ale teď už ne...máme spolu projetou půlku Evropy,škoda že jsem o GC nevěděl dřív...jeff napsal/a:
Tak to je hezky... to je skoro vic, nez z utulku...
Tomu se rika osudove setkani. To ti preju.
Publikováno 06 březen 2009 - 17:53
Publikováno 06 březen 2009 - 17:56
jeff napsal/a:
Jak to tak ctu, mel bych jednu otazku: kdo z vas, kdo se tak hezky pridavate k vyzve, ma doma geopsa z utulku?
Copak doma, my ho máme i v teamu -- viz podpiz
Náš útulnej pes no. 5
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 06 březen 2009 - 18:27
Publikováno 09 březen 2009 - 21:19
Prave ja mam geopsa z utulku, jeho jmeno je taktez soucasti meho nicku.
A ten odkaz, co jsi uvedl ohledne p. Desenskeho nebudu komentovat, rozumny clovek si udela nazor sam na zaklade vlastni zkusenosti a setkani s danym clovekem. Pokud se nekdo na internetu schovava za prezdivky a pouziva smyslenky k hanobeni prace druhych, vypovida to o jeho moralnich kvalitach.
Publikováno 10 březen 2009 - 11:14
Publikováno 10 březen 2009 - 17:23
Publikováno 10 březen 2009 - 18:45
Publikováno 10 březen 2009 - 19:29
Publikováno 10 březen 2009 - 19:30
Publikováno 19 březen 2009 - 0:26
Možná mě pár lidí má jako jednu z těch fanynek a ať si. Nikomu to neberu. Já ho jen uznávám jako skvělého kynologa od kterého se mám co učit. A tak za sebe si myslím, že jelikož strachová agrese a různé druhy a stupně fobií jsou jeho hobby myslím si, že by zvládnul i toho malamuta. Toť jen můj osobní názor. Zvládnul jiné s hodně hodně podobnými fobiemi. Vím to a některé z těch psů i osobně znám.
M a r c e l Co se vás týká, řekla bych asi jedno. Nesázejte na to co vidíte v televizi nebo jinde. Pokud si skutečně na někoho chcete udělat názor, pokuste se ho poznat nejprve osobně. Až budete mít na něj takovýhle názor po osobním setkání s ním, pak jsem schopná ho i uznat a akceptovat. Ani já a jistě asi ani on sám neočekává že sedne každému (mě třeba jeho metody sedí), ale baru to až po té když si někdo dá tu námahu toho člověka skutečně poznat, než si na něj vytvoří nějakej takovej určitej názor.
Publikováno 19 březen 2009 - 9:56
Publikováno 19 březen 2009 - 13:48
P.S. Jo a tykání samo neva. Sama jsem nevěděla zda tykat či vykat, ale nechtěla jsem být drzá. Přeci jen tu ještě nejsem tak zaběhlá, takže s radostí přijímám.
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů