Vodopad "S" disku se ke GC1MHE7
Publikováno 21 February 2009 - 21:14
Publikováno 21 February 2009 - 21:18
Publikováno 21 February 2009 - 21:20
Publikováno 21 February 2009 - 21:28
Publikováno 21 February 2009 - 21:48
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Hlavní kešovací zažízení: Samsung Galaxy A41
Publikováno 21 February 2009 - 22:15
Citace
Nezlobim. Me to misto v tu chvili pripadalo velmi vhodne, a zadne vhodnejsi jsem nenasel. S dalsim privalem takoveho mnozstvi snehu jsem v tu chvili skutecne nepocital, a snad ani nemohl pocitat. Tak myslis, ze mam tu vlocku dat pryc?LudekV napsal/a:
Nezlob se na mě, ale podle mého názoru sněhová vločka znamená, že je možné keš vyzvednout v zimě, ne že k ní jde dojít, skončit metr nad ní a věřit, že v té závěji pod nohama někde je. Přitom by se tam dalo snadno najít místo, kde je odlovitelná i za stávajících podmínek.
Publikováno 21 February 2009 - 22:15
Publikováno 21 February 2009 - 23:56
Publikováno 22 February 2009 - 7:38
Citace
Díval jsem se na tu kešku ... ta diskuse přímo s danou keší souvisí, dokonce i toto vlákno. Tak to patří ke keši, ne sem. Od toho přeci je write-note. Tahle diskuse nezajímá nikoho, kdo tvou keš nepůjde hledat.Pazitka napsal/a:
Nemam rad poznamky "write note", ktere se rozvijeji v nesouvisejici diskusi, k tom preci slouzi forum, no ne?
Publikováno 22 February 2009 - 9:56
Citace
Dpman napsal/a:
Koukám že se tam rozepsal i pan rypáček. Koukám že má široký záběr. Pražský keše mu už na rytí nestačí?
a to je kdo? ja jen abych vedel, kdo se k tomuto oznaceni od vasi uterni pracovni skupiny taky dopracoval

Publikováno 22 February 2009 - 10:55
Citace
Dpman napsal/a:
Kdo by to byl řekl že keš na horách bude v zimě zapadaná sněhem. Nechápu proč jste překvapený. Ale stejně to byli jen ti co se hnali za FTF. Takže dobře jim tak. Věční stěžovatelé. Koukám že se tam rozepsal i pan rypáček. Koukám že má široký záběr. Pražský keše mu už na rytí nestačí?
Hele, Dpmane, sice tam Dan můj příspěvek k logům u keše nenakopíroval, ale stejně by mne zajímalo, komu říkáš "rypáček".
Mne si asi zahrnul mezi "věčné stěžovatele", co?
Víš co? Nech si tyhle kecy, až budete něco řešit v Praze, jo !!!
A jestli chceš remcat zasvěceně, tak můžeš zkusit taky jeden pokus o nalezení !!!!
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 22 February 2009 - 11:47
Publikováno 22 February 2009 - 15:33
a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace
Publikováno 22 February 2009 - 16:25
Citace
LudekV napsal/a:
Mohl to být třeba nějaký nadšený fotograf na lovu, který krabici objevil a "uklidil".
Každopádně je keš zralá na disable a Pažitkovu kontrolu.
Proc disable? Nemyslim si ze by ji slo nahodne nalezt.
Publikováno 22 February 2009 - 16:28
Citace
Cache jsem zakladal za presne 70cm vrstvy snehu. Mereno mimo cestu. Kdyz sla ulozit, pujde i najit. Vlocka by tam tedy IMHO mela zustat, vzdyt jak casto byva v techto miste dva a vice metru snehu? Navic cerstveho?sobikovi napsal/a:
No jako pražská náplavka z jizerských hor bych rozhodně k takové keši vločku nedal. Považuji to za zásadní chybu v atributech. Omlouvám se pokud je keš uložena v ptačí budce nebo na posedu, ale tem tam tuším není... Vločka označuje keš vyzvednutelnou a odlovitelnou v zimě, tedy v době kdy je sněhová pokrývka. A tady bych si uměl představit právě i přeškrtnutou vločku.
Publikováno 22 February 2009 - 16:36
Citace
Logy ke kesi IMHO slouzi tem, kdo cache navstivili. Found it, nasel jsem, DNF byl jsem tam, ale nenasel, write note - byl jsem tam podruhe, vlozil jsem coin. Priklady korektniho pouziti. Ale diskusni forum, pro ty, co tam ani nebyli to IMHO neni. A rozhone tento zpusob komunikace neni urcen pro narky zhrzenych FTF hunteru, kteri ani nevyrazili, natoz pro nejchytrejsi moudra samozvanych reviewru, ci pro shaneni partaku pro nedelni vylet. To se mi nelibi, a na svych kesich to nechci.ProKesTom napsal/a:
Citace
Díval jsem se na tu kešku ... ta diskuse přímo s danou keší souvisí, dokonce i toto vlákno. Tak to patří ke keši, ne sem. Od toho přeci je write-note. Tahle diskuse nezajímá nikoho, kdo tvou keš nepůjde hledat.Pazitka napsal/a:
Nemam rad poznamky "write note", ktere se rozvijeji v nesouvisejici diskusi, k tom preci slouzi forum, no ne?
Publikováno 22 February 2009 - 16:41
Citace
nj, to je pak těžký, když si někdo smysl značek vysvětluje zcela extrémněPazitka napsal/a:
Citace
Cache jsem zakladal za presne 70cm vrstvy snehu. Mereno mimo cestu. Kdyz sla ulozit, pujde i najit. Vlocka by tam tedy IMHO mela zustat, vzdyt jak casto byva v techto miste dva a vice metru snehu? Navic cerstveho?sobikovi napsal/a:
No jako pražská náplavka z jizerských hor bych rozhodně k takové keši vločku nedal. Považuji to za zásadní chybu v atributech. Omlouvám se pokud je keš uložena v ptačí budce nebo na posedu, ale tem tam tuším není... Vločka označuje keš vyzvednutelnou a odlovitelnou v zimě, tedy v době kdy je sněhová pokrývka. A tady bych si uměl představit právě i přeškrtnutou vločku.

Publikováno 22 February 2009 - 17:19
Citace
Na jaře určitě.Pazitka napsal/a:
Cache jsem zakladal za presne 70cm vrstvy snehu. Mereno mimo cestu. Kdyz sla ulozit, pujde i najit.
Citace
Během normální zimy celkem běžně několik měsíců v kuse.Pazitka napsal/a:
Vlocka by tam tedy IMHO mela zustat, vzdyt jak casto byva v techto miste dva a vice metru snehu? Navic cerstveho?
Vločku jsem chápal jako atribut, že keš lze najít i za sněhu, ne že je zasypaná pod sněhem

Publikováno 22 February 2009 - 18:18
Citace
Tady nevidim zadnou otazku, ani opozicni nazor. Snad bych tedy jen rad vyjadril souhlas, ano, i ja cache zakladam pro ostatni kacery, a verim, ze i zde se jim bude libit, vzdyt je to prekrasne misto. A to jak v zime, tak v dalsich rocnich obdobich. A co vic, verim, ze si uziji i cestu, stejne, jako si ji uzili ti, kteri se dosud o nazlez pokusili. Jiste si odnesli nezapomenutelny zazitek.sobikovi napsal/a:
nj, to je pak těžký, když si někdo smysl značek vysvětluje zcela extrémněJsem rád, že takové keše, kde jim už autor v začátku dává mínusové body, nemusím hledat
Ono se dá zakopat i auto a dát k němu značku, že ho na jaře najdeš... Máš dojem, že to nějak keši pomůže? Mám dojem, že se keše mají zakládat pro ostatní kačery a ne jen proto, abych měl založeno o jednu více.
Publikováno 22 February 2009 - 18:23
Citace
LudekV napsal/a:
Citace
Na jaře určitě.Pazitka napsal/a:
Cache jsem zakladal za presne 70cm vrstvy snehu. Mereno mimo cestu. Kdyz sla ulozit, pujde i najit.
Citace
Během normální zimy celkem běžně několik měsíců v kuse.Pazitka napsal/a:
Vlocka by tam tedy IMHO mela zustat, vzdyt jak casto byva v techto miste dva a vice metru snehu? Navic cerstveho?
Vločku jsem chápal jako atribut, že keš lze najít i za sněhu, ne že je zasypaná pod sněhem
Ehm. Co ja si pamatuju, tak asi tak jednou za 4 roky. Ano, vlocku muzes i nadale chapat jako atribut, ze cache lze nalezt i za snehu. Zde vsak, jak jsme zjistili, do maximalni vysky snehove pokryvky ... rekneme 1metr. V tom duchu upresnim listing.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů