Spužvovy dřevěné puky!
Publikováno 03 leden 2010 - 17:44
Vypadaj následovně:
1. jsou celý dřevěný a naleznete je v malém igelitovém sáčku (takovém tom zavíracím)
2. na zadní straně je logo geokešingu
3. na přední straně je vlastní Spužvova busta.
Už jsem je rozházel po Ještědu a v Lužických horách!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Teď to hlavní, kdo je najde v kešu a bude se mu líbit a nebude mít nic na výměnu či jej chtít měnit za něco jiného, ale bude si jej chtít ponechat - nechť tak udělá. Bude to potěšení na mé straně.
POZOR!! ATTENTION !! ACHTUNG!! ATTENZIONE!! ATENCIÓN!!
Všichni, kdo mne označili za zloděje - ve vláknu "Vykrádání CWG" - si jej nesmí vzít!!!!! A to ani výměnou za tři jeich puky či jiné puky jiných národností, a tak podobně. Vy všichni víte, o koho jde. Pokud někdo neví, nechť sem napíše, zdali jde o něj, a já mu to potvrdím!
Výjimku udělám několikrát do roka, třeba na MDŽ či Sv. Valentýna, nebo až budu nějak jinak rozněžněn. Pak Vám dám svolení a za 5 vašich či cizích puků můžete pak upalovat pro jeden můj.
Ve vší úctě SPUŽVA!!!
Publikováno 03 leden 2010 - 17:54
Publikováno 03 leden 2010 - 17:55
Publikováno 03 leden 2010 - 18:01
Krkovicka napsal/a:
Móóc krásnej anauncment, posunu ho nahoru, třeba to Spužvu "rozněžní", he!
právě jsi mně rozněžnil :-)))
Publikováno 03 leden 2010 - 18:15
Kvety napsal/a:
Moc nechápu o co de. To máme každý kdo má své CWG sem napsat že je máme?
nene, to rozhodně ne. Sem se mají psát pouze podstatné věci :-)
Publikováno 03 leden 2010 - 18:17
Publikováno 03 leden 2010 - 18:24
Zegga napsal/a:
Kruciš...
Držkující Zegga si vzít nesmí a nepotřebuje to potvrdit, neb ví sama všechno nejlépe.
Vyjímka MDŽ se jí netýká, jelikož není ženská, ale čarodějnice. Na lásku nevěří, takže Valentýn je taky v háji. Nezbejvá jí než rozněžnit Spužvu. Sakra... Budliky, budliky, mrk, mrk mrk čarodějným očkem
... málo :-)), leč budu o tom přemýšlet :-))
Publikováno 03 leden 2010 - 19:01
V tom případě 30. duben.Zegga napsal/a:
Kruciš...
Držkující Zegga si vzít nesmí a nepotřebuje to potvrdit, neb ví sama všechno nejlépe.
Vyjímka MDŽ se jí netýká, jelikož není ženská, ale čarodějnice. Na lásku nevěří, takže Valentýn je taky v háji. Nezbejvá jí než rozněžnit Spužvu. Sakra... Budliky, budliky, mrk, mrk mrk čarodějným očkem
Publikováno 03 leden 2010 - 19:44
MaK_cz napsal/a:
V tom případě 30. duben.Zegga napsal/a:
Kruciš...
Furt lepší než 30.únor
"Víš že letos Silvestr připadá na pátek?"
"Tfuj, ještě aby to tak vyšlo na třináctýho..."
Publikováno 03 leden 2010 - 20:07
Zegga napsal/a:
Kruciš...
Spužva už je právě rozněžněn, takže čelovku, válenky a ušanku a hurá na Ještěd, z Bohnic kósek...
Publikováno 03 leden 2010 - 20:33
Publikováno 03 leden 2010 - 20:41
Publikováno 03 leden 2010 - 21:21
T.M.S. family napsal/a:
Himbajs, na Ještěd daleko, hned bych jeden puk vyměnil. To je taky dost, že se Spužva vybavil
vložím ho i někam blíž...
Publikováno 03 leden 2010 - 21:40
zas bude čím topitspuzva napsal/a:
T.M.S. family napsal/a:
Himbajs, na Ještěd daleko, hned bych jeden puk vyměnil. To je taky dost, že se Spužva vybavil
Publikováno 03 leden 2010 - 21:49
mirotiro napsal/a:
T.M.S. family napsal/a:
tak ty se jich ani nedotýkej...! Jasan? Jedině za deset jinejch puků. A nesnaž se ně rozněžnit!
Publikováno 03 leden 2010 - 21:56
:D:Dspuzva napsal/a:
mirotiro napsal/a:
T.M.S. family napsal/a:
tak ty se jich ani nedotýkej...! Jasan? Jedině za deset jinejch puků. A nesnaž se ně rozněžnit!
Publikováno 03 leden 2010 - 22:35
Doporucuju mezi dve pulky. Az potom poslat sberatelum.spuzva napsal/a:
Delal jsem to pro prachy a pro body - ted uz mam obojiho dost!
(Ale toho mrtvyho kotatka za kazdych 1000 bodu mi je lito a ne ze ne!)
Publikováno 03 leden 2010 - 22:40
hplus napsal/a:
Doporucuju mezi dve pulky. Az potom poslat sberatelum.spuzva napsal/a:
budu o tom přemýšlet :-)
Publikováno 03 leden 2010 - 22:41
Publikováno 03 leden 2010 - 22:43
Jitka_F napsal/a:
Jak rozněžnit Spužvu, aby nějaké ty puky skončily aj u mě? Jsou s Earlem, předpokládám?
chceš puky Jitko? Za toho Earla Ti jeden pošlu :-)
4 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 4 návštěvníků 0 anonymních uživatelů