HTC Sensation nebo Samsung Galaxy S II? A co maji za GPS?
Publikováno 01 leden 2012 - 16:49
Publikováno 01 leden 2012 - 18:21
Apple iPhone 4, Garmin 450, iGo 8.3
Publikováno 01 leden 2012 - 18:44
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.
Publikováno 17 leden 2012 - 11:51
Publikováno 30 duben 2012 - 18:00
Publikováno 30 duben 2012 - 18:22
Publikováno 30 duben 2012 - 18:32
Publikováno 02 květen 2012 - 8:59
tezzhon napsal/a:
tak jsem byla o vikendu hledat svoji prvni kesku,jo jo uplna zacatecnice a bohuzel bez uspechu....mam Samsung Galaxy S II a pouzivam program Locus. Jak program, tam mobil mam chvilku,ale nez se na ni vydam znovu,fakt mi to neda spat , tak se radeji zeptam: kdyz se blizite ke kesce a prepinate na kompas jak velka presnost tam zhruba je? me to ukazovalo tak kolem 10m,spis me to navadelo pokazde na jine misto,tak jsem ani nevedela kde vsude hledat....
potrebovala poradit kdo ma stejny mobil a pouziva Locus,jak je velka citlivost navadeni a jestli ma nekdo podobny problem...
Pokud je podle ceho se orientovat, zpravidla ve meste, tak kaslu na GPS i kompas, prepinam do satelitni mapy a hledam podle ni.
Dekuji vsem zakladatelum kesi, kteri se neucastni cim dal silenejsich zavodu, kdo da kes vys nebo vic schova souradnice, a jeste se drzi myslenky privest kolegy na hezke misto a neco mu o nem rict.
Publikováno 02 květen 2012 - 10:46
fotrik napsal/a:
tezzhon napsal/a:
tak jsem byla o vikendu hledat svoji prvni kesku,jo jo uplna zacatecnice a bohuzel bez uspechu....mam Samsung Galaxy S II a pouzivam program Locus. Jak program, tam mobil mam chvilku,ale nez se na ni vydam znovu,fakt mi to neda spat , tak se radeji zeptam: kdyz se blizite ke kesce a prepinate na kompas jak velka presnost tam zhruba je? me to ukazovalo tak kolem 10m,spis me to navadelo pokazde na jine misto,tak jsem ani nevedela kde vsude hledat....
potrebovala poradit kdo ma stejny mobil a pouziva Locus,jak je velka citlivost navadeni a jestli ma nekdo podobny problem...
Pokud je podle ceho se orientovat, zpravidla ve meste, tak kaslu na GPS i kompas, prepinam do satelitni mapy a hledam podle ni.
takhle jsem si to prave predstavovala,ze by to mohlo fungovat,ale...,ja jsem si na to z googlu stahla mapy s tim, ze se budu treba lepe orientovat ve meste podle budov atd,ale bohuzel se to vse miji tak o 10 metru,vcera jsem odlovila moje prvni dve kesky,ale fakt jsem se nemohla spolehat na satelitni mapu a v to ja jsem nejak doufala. ten bod te kesky na mape me vzdy hazi jinam,asi chyba GPS...
Publikováno 02 květen 2012 - 11:21
Publikováno 25 květen 2012 - 15:23
Publikováno 25 květen 2012 - 17:10
tezzhon napsal/a:
no vidis,to ja prave vubec nevim....je mi to teda blby tady psat,ale ja bohuzel v mem okoli neznam nikoho, kdo by geocaching provozoval,spis budu zaucovat ja, teda az najdu aspon jednu:D ja totiz myslela,ze me to musi dokazat navezt tak na okruh 5 metru,neli bliz s kompasem, ale asi to tak nebude a jak se pak hledaji takovy ty micro kesky?? to se snad ani nemuze najit
takze chyba v mem pristroji asi nebude, ale spis problem na me strane
vypln si alespon bydliste, uvidis ze se nekdo z okoli najde kdo Ti rad poradi, KACERI JSOU VSUDE:-)
Publikováno 25 květen 2012 - 17:59
kikonan napsal/a:
Neviete,ako je to u tychto modelov so statickou navigaciou? z pohladu GC je to asi najpodstatnejsie, ale nikde som sa to nedocital...
Staticka navigace asi funguje, protože Sensation mám asi rok a od té doby lovím z 99% pomocí vestavěné GPS, bez problémů. Pro extrémní podmínky nosím v kapse externí bluetooth GPS modul, ale už ani nepamatuju, kdy jsem ho naposled takto použil.
Myslím, že SGS2 na tom bude prakticky stejně.
Publikováno 25 květen 2012 - 18:41
radek67 napsal/a:
kikonan napsal/a:
Neviete,ako je to u tychto modelov so statickou navigaciou? z pohladu GC je to asi najpodstatnejsie, ale nikde som sa to nedocital...
Staticka navigace asi funguje, protože Sensation mám asi rok a od té doby lovím z 99% pomocí vestavěné GPS, bez problémů. Pro extrémní podmínky nosím v kapse externí bluetooth GPS modul, ale už ani nepamatuju, kdy jsem ho naposled takto použil.
Myslím, že SGS2 na tom bude prakticky stejně.
No, ak nemas problemy pri loveni, tak to bude skor staticka navigacia disablovana. Ked stojis,, menia sa ti suradnice, resp. vzdialenost od kesky? Ak ano, tak staticka navigacia je vypnuta. Podobne, ak sa pri pomalom pohybe nemeni vzdialenost od kesky skokom, ale plynule, tak je tiez vypnuta. Staticka navigacia je skor na skodu...
Publikováno 25 květen 2012 - 21:45
Publikováno 26 květen 2012 - 4:31
Dakujem za spresnenie. Vie niekto potvrdit to iste o Samsung Galaxy SII? Kdesi som nasiel, ze Samsung ma defaultne zapnutu staticku navigaciu...radek67 napsal/a:
Ano, máš pravdu, statická navigace slouží k eliminaci chyb GPS signálu a pro GC je dobré, když toto jde vypnout. Opravuji tedy můj příspěvek na "Statická navigace se automaticky vypíná ..., je tedy možné použít tento přístroj pro GC."
Publikováno 26 červen 2012 - 11:14
Publikováno 26 červen 2012 - 11:16
Publikováno 26 červen 2012 - 16:18
Publikováno 29 červen 2012 - 21:27
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů