Jak vyháníte lidi?
Publikováno 23 červenec 2012 - 17:06
Publikováno 23 červenec 2012 - 17:09
Publikováno 23 červenec 2012 - 17:11
burg napsal/a:
Co je to za problém přijít o hodinu/den později?
ze tam budou sedet furt/zase?
Publikováno 23 červenec 2012 - 17:12
Publikováno 23 červenec 2012 - 17:17
V Temešváru na jedné keši.. dvacet laviček a jen na té jediné potřebné chlapík s knížkou. Tak jsme si posedali k němu. Bylo mu divné, proč chcem být tak blízko. Když ale vypadal, že to vydrží, začli jsme být lehce hlučnější a během chvíle zmizel.Doc Bogeyman napsal/a:
Jaké máte metody na vyhnání lidí; speciální mudlobab sedících na lavičkách u městských keší? Zatím jsem se nerozhodl, ale už vážně uvažuji o zařazení pár čísel Strážné věže mezi svou geovýbavu, případně o nacvičení "vtipné" opilecké etudy.
Pokud však existují i mírnější metody dosahující kýženého výsledku, rád se nechám poučit.
Každej člověk má kolem sebe prostor, ve kterém mu je cizí člověk nepříjemný. Čím blíž se k dotyčnému přiblížíš, tím větší je naděje ho vystrnadit.
Publikováno 23 červenec 2012 - 17:36
To na stary mudlobaby neplati, to si te prave vsimnou ze tam jsi a zacnou te pozorovat.hauskaa napsal/a:
.... Čím blíž se k dotyčnému přiblížíš, tím větší je naděje ho vystrnadit.
Docela dobre pomaha prutz mracen, ci poradna snehova fujavice, to pak jsi na danem miste spolehlive sam. Takze doporucuji se vzdalit a jit lovit jinam a kdyz se chysta jedno z vyse uvedenych pocasi, tak se rychle vratit a ulovit.
iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4
S úsměvem jde vše líp
Publikováno 23 červenec 2012 - 17:41
Publikováno 23 červenec 2012 - 17:59
:D:D chvili jsem premyslel, co jsi tlacil :D:D ono to je nekdy pekne nebezbecne tlacit, to jeden nevi co z toho bude a pak kdyz se to nepovede tak musi clovek beztak pryc. :D:DMA-FI-AN napsal/a:
...Ale uz se mi jednou stalo ze nez sem to vytlacil...
iGET Blackview GBL6000Pro, Android 11, a:Drake 6.08 + OSM (paws), GeoGet 2.11.8.821, GeoKuk 5.1.0, Locus Map 4
S úsměvem jde vše líp
Publikováno 23 červenec 2012 - 18:25
Solim napsal/a:
:D:D chvili jsem premyslel, co jsi tlacil :D:D ono to je nekdy pekne nebezbecne tlacit, to jeden nevi co z toho bude a pak kdyz se to nepovede tak musi clovek beztak pryc. :D:DMA-FI-AN napsal/a:
...Ale uz se mi jednou stalo ze nez sem to vytlacil...
A nebo prave musi zustat sedet jak pribitej dokad se nesetmi..:-D
Publikováno 23 červenec 2012 - 18:26
Ja tam spis nachazim pekny prd ..:-DPLAJ family napsal/a:
A pak odkud se berou ty hovna v keškách.
Publikováno 23 červenec 2012 - 18:29
Publikováno 23 červenec 2012 - 19:06
Publikováno 23 červenec 2012 - 19:13
:D:D:DMA-FI-AN napsal/a:
Sednu si vedle mudly, a prdnu si. Ale uz se mi jednou stalo ze nez sem to vytlacil, mudla si prdl prvni. Vyhral, sebral sem se ja a odesel. Treba to byl ale kacer se stejnou metodou..jeden nikdy nevi..
Hlavně v tu chvíli nesmí člověk mít natlakovaný trubky. To by pak nemusel najít pod lavičkou keš, ale něco jiného...
Nikdy nebudu balit lock´n´lock krabičky do smradlavých igeliťáků.
Pakliže chcete strávit jedno odpoledne v přírodě, doporučuji Divoké údolí
Publikováno 23 červenec 2012 - 19:18
montezuma2 napsal/a:
:D:D:DMA-FI-AN napsal/a:
Sednu si vedle mudly, a prdnu si. Ale uz se mi jednou stalo ze nez sem to vytlacil, mudla si prdl prvni. Vyhral, sebral sem se ja a odesel. Treba to byl ale kacer se stejnou metodou..jeden nikdy nevi..
Hlavně v tu chvíli nesmí člověk mít natlakovaný trubky. To by pak nemusel najít pod lavičkou keš, ale něco jiného...
A nebo mrtvyho mudlu:-D
Publikováno 23 červenec 2012 - 21:04
Publikováno 23 červenec 2012 - 21:07
burg napsal/a:
Co je to za problém přijít o hodinu/den později?
Problém je v tom, že když to není zrovna metr od baráku, ale několik desítek kilometrů, tak to problém je a není to jedno.
---
Ale jinak zrovna dneska jsem byl u jedné keše, která byla na jezu. Ale byli tam rybáři, kteří stejně prd vylovili. Bohužel byli vytrvalejší než já a po hodině jsem jel dom. Ale napadlo mě jim tam třeba hodit šutr - naštvat je, aby vypadli. Asi nikdy bych to neudělal, ale právě zrovna kvůli tomu, že keš nemám za rohem, tak mě celkem štve, že tam musím znova a kdo ví, jestli tam vůbec bude klid...
Publikováno 23 červenec 2012 - 21:39
petulinka1 napsal/a:
... pripadne sehraju libaci scenku s pritulakem...
já bych popřemýšlela o té pétině radě s přítulákem.. myslím, že v tvém případě by to mohlo zabrat dokonce mnohonásobně líp..
Publikováno 24 červenec 2012 - 5:56
Obludky oo77 napsal/a:
petulinka1 napsal/a:
... pripadne sehraju libaci scenku s pritulakem...
já bych popřemýšlela o té pétině radě s přítulákem.. myslím, že v tvém případě by to mohlo zabrat dokonce mnohonásobně líp..
S kolegou kačerem místo přítelkyně?!?
Uff, ta představa...
Former nickname up to 2020, Feb 17th: MAP523
Publikováno 24 červenec 2012 - 6:59
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů