Vedle počtu nálezů, co mi svítí u nicku, mám další cca stovku nebo o něco víc nezalogovaných. Eventů mám navštívených něco přes stovku - ty se mi vybaví i za tři roky všechny a kupodivu často i s pár lidmi, s kterými jsem se tam bavila. Ani u keší to zatím vzhledem k věkové kategorii ( i ta by se měla vzít úvahu ) není s vybavením až tak špatné, jen jak už tu padlo je třeba definovat, co znamená "pamatovat si". Místa mi při průjezdu určitou oblastí naskakují sama, ať jde o pěknou keš nebo "pohozenou petku", to mám stejné jako řada dalších. Pamatuji si i keše, které nejsou místem ani provedením nijak zajímavé pokud jejich odlov proběhl ve společnosti, která byla zábavná až nezapomenutelná. A že takové některé výpravy byly! Úplně nejlépe se mi vybavují všechny absolvované noční keše - těch zase tolik není, tam vyjmenuji i přítomnou společnost. Keše, které přivedou na pro mne zajímavé místo nebo byly kdysi pro mne první určitého typu ( např.magnetické 2D ) se také vybavují téměř všechny stejně jako keše, které už jsem znala, ale bavila jsem se u nich hledáním kolegy, pro kterého byly nové ( sama jsem očima našla, ale nic neprozradila a užívala si jeho hledání a nápady ).
Kdybych ovšem měla u keše, kterou jsem často schopná znovu najít i bez navigace, říct její název, bude úspěšnost hodně klesat - s názvy mám problém. Když o některých keších s někým mluvím, dám dohromady kdeco, ale název... A obráceně, někdo řekne název keše a netuším, ale když naťukne místo, vybaví se mi. Podle názvu bych byla někde u 15 - 20%, podle místa v pohodě kolem 90%.