Zdravím členy místního fóra,
s GC jsem začal teprve nedávno, ale podle všech předpokladů mě to neskutečně chytlo. Bylo tedy jen otázkou času, kdy se hlouběji ponořím i do dění na fóru. Zatím jsem jen tak pročítal zajímavá témata, teď trochu té aktivity
Mým největším koníčkem a vášní je sběratelství hokejových karet. Pro někoho možná dětinská záliba, ale věřte nebo ne, je to naprosto seriózní věc je pravda, že v dnešní době málo rozšířená, ale pamatuju doby, kdy karty sbíral prakticky každej malej kluk s nástupem GC do mého života mě napadla tato myšlenka. Proč tyto 2 koníčky neskloubit? a tak s sebou na kešky nosím karty, které mám navíc a když najdu dostatečně velkou krabku, která nejeví známky vlhkosti, popřípadě jiných nepříznivých vnějších vlivů, tak tak nějakou tu kartičku vložím, nebo vyměním za CWG (které pro změnu začala sbírat manželka )
A tak když jsem narazil na toto fórum, napadlo mě, že se zeptám zkušenějších kačerů, jestli je vůbec toto vhodné. Jaký na to máte názor? Popřípadě můžete diskuzi rozšířit o další podobné případy a třeba zde i někdo najde inspiraci