Včera se mi podařilo dokončit 10 smyček kalendáře. Bohužel v odznáčku za smyčky se nezobrazuje číslo počtu smyček. Předtím jsem měl dokončených 7 smyček a ta sedmička se zobrazovala, teď se nezobazuje vůbec nic.
Stator 2.3
Publikováno 12 květen 2021 - 11:15
Včera se mi podařilo dokončit 10 smyček kalendáře. Bohužel v odznáčku za smyčky se nezobrazuje číslo počtu smyček. Předtím jsem měl dokončených 7 smyček a ta sedmička se zobrazovala, teď se nezobazuje vůbec nic.
No 10 už to neumí ale měl se tam zobrazit tuším symbol nějaké hvězdičky nebo něco podobného ale teď nevím z hlavy jak bude čas mrknu na to...
GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 12 květen 2021 - 11:25
Právě že tam není vůbec nic, jako by to byla jen první smyčka.
Publikováno 12 květen 2021 - 11:38
Právě že tam není vůbec nic, jako by to byla jen první smyčka.
jasný, můžu tam mít nějakou chybku kterou jsem přehlídl ... zapsáno do ToDo a jak bude trochu time mrknu na to
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 12 květen 2021 - 11:39
Je tam možnost si zaškrtnout Černou perlu. Nevím od kolika smyček se zobrazuje, je to v nastavení možností odznaků
Publikováno 12 květen 2021 - 11:41
Je tam možnost si zaškrtnout Černou perlu. Nevím od kolika smyček se zobrazuje, je to v nastavení možností odznaků
jo je to místo desítky a vejš ale mělo by to něco ukazovat i bez tohoto zaškrtnutí = obě možnosti by měly něco ukázat...
asi tam někde bude chybička
Publikováno 12 květen 2021 - 11:46
Mám ještě úvahu, že to předělám do 30 a to:
----
2-9 na bronzovém podkladu 2-9
10-19 na stříbrném podkladu 0-9
20-29 na zlatém podkladu 0-9
30 něco (diamant za 30)
To by mohlo chvilku vydržet
----
zatím úvaha
Publikováno 12 květen 2021 - 14:32
Já včera třetí a do čtvrtého mi chybí 22 dnů.
Publikováno 15 květen 2021 - 10:15
Tak jsem po delsi dobe spustil geoget, stator atd. provedl update na nejnovejsi a vse pregeneroval. Potud vse ok.
po zhlednuti profilu mam mozna maly bug pro DrakMraka. (http://download.navr...hing/stats.html) nenacetlo mi to grafiku pro odznacek za Slovinsko.
A s tim i asi souvisi Tag: Území mam tam odloveno 45 kousku (http://download.navr...insko-found.ggt) a u vsech nastaveno uzemi:
Podravska, Osrednjeslovenska, Littoral-Inner Carniola Region, Obalno-kraška, Uusimaa.
Divam se, ze je i nastaven tak SI regia. sice obcas rozdilne, ale na vice nez 1 hodnotu:
No a odznacek rika jen 1 uzemi Obalno-kraška. a log ze statoru: zde
A ted si nejsem jisty: Slovinsko v typu map, ktere tam mam aktualne je podporovane?
Tento příspěvek byl upraven od lnavrat: 15 květen 2021 - 10:55
Publikováno 15 květen 2021 - 11:08
Seznam podporovanych vybarvovacich map je k dispozici v popisu generatoru:
Jestli dobre koukam, Slovinsko neni ani v jednom seznamu. Polygony pro SLovinsko sice mame, ale nemame nakreslenou bmp ani svg mapu.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 15 květen 2021 - 16:16
ad mapy ok. Jsem si proste nemohl vybavit zda jsem to tam mel ci ne:D.
Uusimaa a to druhe rozdilne uzemi, pravdepodobne preklep v datech. opraveno podle SI regia, tam to je spravne. Takze ted uz jen proc odznacek ma 1 misto 4
Tento příspěvek byl upraven od lnavrat: 15 květen 2021 - 16:26
Publikováno 16 květen 2021 - 8:33
Jj to pisu, ze jsem to uz opravil. Jako myslis, ze jsem tim Stator zblbnul a on se kousnul a zapocital jen 1 region?.
Jako muzu to dat ted pregenerovat jak se to zachova.
Vysledek:
Tak vliv to nema. Btw. ten druhy Littoral-Inner Carniola region byl anglicky nazev pro to same.
----
Nicmene nasel jsem:
Primorsko-notranjska statistična regija je ena od dvanajstih statističnih regij Slovenije. Do 1. januarja 2015 se je imenovala Notranjsko-kraška regija. (zdroj. wiki)
=> do pristich verzi statoru by to asi chtelo prejmenovat v ini souborech. z Notranjsko-kraška na Primorsko-notranjska.
Tento příspěvek byl upraven od lnavrat: 16 květen 2021 - 8:45
Publikováno 23 květen 2021 - 16:00
Prosím o radu s vlastním pojmenováním sloupce v SQLTable. Pročetl jsem si postup na webu i v INI souborech, ale nějak nemohu dosáhnout úspěchu.
Stránka CustomTable - Nadpisy sloupců lze definovat v souboru ColumnNames[_XX].ini.
Stránka s příklady SQL dotazů - Pojmenování sloupců je potřeba doplnit do ColumnNames.ini ve vašem profilu
Zkoušel jsem definice v obou zmíněných souborech. V nich se ještě píše Při použití zde definovaných parametrů v programech je nezbytné před název parametru předřadit 'ColumnHeader', tedy např. %ColumnHeaderSize%...!
Opět jsem zkoušel varianty s ColumnHeader i bez, s procenty, uvozovkami, různé kombinace. Ale pokud generování statistiky doběhne, tak ve sloupci vidím to, co jsem napsal do SQL dotazu. A to ještě velkými písmeny.
Mohu poprosit o revizi postupu a případně radu, jak to napravit? Díky
A když k tomu poradíte, jak danému sloupci nestavit formát kalendářního data, bude to super. K tomu jsem se ještě nedostal, ale bojím se, že se taky zaseknu.
Jde se lovit!
Moje statistiky ZDE
Publikováno 24 květen 2021 - 6:23
Soubor ColumnName.ini se tyka pripadu, kdy SQL je uz vytvoreny v nejakem modulu a ty chces jine jmeno sloupce v tabulce statistiky, nez je tam ted. Jestli jsem te dobre pochopil, tak tvuj pripad je jiny, ty chces svuj vlastni SQL a nejak pojmenovat sloupec. Koukni do nektereho ze souboru script\Stator\Modules\Predefined\*(SqlTable).Parames.ini. Uvidis tam neco takoveho:
select gc.country "Country flag, text" select gc.country "Country flag, text", dtfound "Found date=Right" ...
nebo
SELECT y.cnt AS 'log_cnt=Right', y.val||"-"||(y.val+10) AS 'log_rozsah=Center' ...
(to AS neni povinne, v prvnim prikladu je vynechano)
Za jmenem sloupce tabulky databaze, z ktereho hodnotu vybirat je tedy jmeno, jak se ma sloupec jmenovat ve vystupu. Specifika Statoru je, ze pokud je za tumto jmenem sloupce znak '=', nasleduje jeste informace o tom, jak ma byt sloupce zarovnany (Left/Right/Center).
No a formatovani datumu, to zalezi na tom, jaka hodnota je v databazove tabulce. Pokud budes vypisovat treba dtfound "Found date=Right" (viz prvni priklad), Stator si to naformatuje sam. Pokud je to nejaka "nestandardni" hodnota, budes si ji muset naformatovat sam. Treba v pripade, kdy databazovy sloupec obsahuje typ DateTime muzes pouzit funkci strftime():
SELECT strftime('%d. %m. %Y', jmeno_databazoveho_sloupce) as "Moje datum" ... FROM tabulka
GeoGet:
Publikováno 11 červen 2021 - 8:06
Dobrý den,
začal jsem si hrát se Statorem - statistiky se generují a žádné chyby mi to při generování nehlásí. Zatím používám výchozí konfiguraci profilu. Ale na jednu záhadu jsem narazil: ve vybarvovacích mapách "Kraje a okresy" a "Všechny země" se mi počty liší o jednu kešku, na horní mapě je v plzeňském kraji, na dolní v jihočeském. Celkový počet sedí, viz přiložený obrázek. Prošel jsem v GeoGetu nalezené kešky na hranici těchto dvou krajů a jsou otagované správně. Poradíte mi, kde bych ještě měl hledat chybu? Děkuji.
K.
Publikováno 11 červen 2021 - 9:23
Odhaduji, ze kazdou mau delas z jinych dat. V jednom pripade z tagu a v druhem pripade z hodnot udavanych GS v polozce Uzemi statu. Kdyz sjednotis zdroj, budou i vysledky stejne.
GeoGet:
Publikováno 11 červen 2021 - 10:22
Děkuji za odpověď, můžu se zeptat jak na to sjednocení zdrojů? Nastavení mám takto:
Nijak jsem ho po úvodním nastavení neupravoval. Zkoušel jsem změnit volbu UseTags, ale výsledek je pořád stejný.
Ale není to nic, co by mi vadilo, řeším to spíš ze zvědavosti...
Publikováno 11 červen 2021 - 11:48
Pripada mi, ze obe mapy by mely pouzivat tagy. Muzes zkusit u Vsechny zeme nastavit UseTags na No, tak se bude pouzivat hodnota od GS.
GeoGet:
Publikováno 11 červen 2021 - 12:18
UseTags jsem zkusil měnit - ať byla nastavena hodnota Yes nebo No, tak to nemělo vliv na ten rozdílný počet nálezů mezi mapami.
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů